6 φυσικά συμπληρώματα για την υγεία των αρθρώσεων

Σε αυτό το άρθρο, θα πάμε σε μια λίστα με 6 φυσικά συμπληρώματα για την υγεία των αρθρώσεων. Αυτά τα συμπληρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κοινή υγεία με το χρόνο. Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με χρόνιο κοινό πόνο στα γόνατα, τα χέρια, τους αγκώνες, τους ώμους και αλλού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό οφείλεται στον πιο κοινό τύπο αρθρίτιδας, οστεοαρθρίτιδα. Αυτή η μορφή αρθρίτιδας επηρεάζει σχεδόν το ένα τέταρτο των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν δεκάδες συμπληρώματα που ισχυρίζονται ότι διατηρούν την υγεία των αρθρώσεων και αντιμετωπίζουν τον πόνο των αρθρώσεων, αλλά ποια πραγματικά λειτουργούν; Εδώ είναι μια ματιά σε 6 από τα καλύτερα συμπληρώματα για κοινή υγεία και τι διατροφολόγοι λένε γι ‘αυτούς.

6 συμπληρώματα εγκεκριμένα από διατροφολόγους για την υγεία των αρθρώσεων

Εδώ είναι έξι διατροφολόγοι που συνιστώνται συμπληρώματα για την υγεία των αρθρώσεων:

 • Γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη.

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπληρώματα συνδυασμού που συνιστούν οι γιατροί και οι διατροφολόγοι σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα. Όταν συνδυάζονται, η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του υπάρχοντος πόνου των αρθρώσεων. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πρόληψη ή στην επιβράδυνση του εκφυλισμού του αρθρικού χόνδρου, που είναι η υποκείμενη αιτία του πόνου που σχετίζεται με την οστεοαρθρίτιδα.

 • Bromelain.

Αυτό το συμπλήρωμα βοηθά το σώμα να σχηματίσει νέους αρθρικούς και μυϊκούς ιστούς ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις που οδηγούν σε οίδημα των αρθρώσεων και ακαμψία. Οι διατροφολόγοι θεωρούν τη βρομελίνη ως πολύ αποτελεσματική ένωση για την υγεία των αρθρώσεων λόγω της περιεκτικότητάς της σε θείο, η οποία επηρεάζει τόσο την κυτταρική δραστηριότητα όσο και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 • Boswellia.

Το Boswellia, γνωστό και ως ινδικό λιβάνι, χρησιμοποιείται συνήθως για πόνο που προκαλείται από αρθρίτιδα. Οι χημικές ουσίες σε αυτό το εκχύλισμα που ονομάζονται οξέα boswellia έχουν αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα εκχυλίσματα boswellia βελτιώνουν τα συμπτώματα του πόνου περισσότερο από ένα εικονικό φάρμακο σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα.

 • Κουρκούμη.

Αυτό το μπαχαρικό με κίτρινο χρώμα είναι εξαιρετικά ζεστό και για καλό λόγο. Η κουρκουμίνη – το ενεργό αντιοξειδωτικό στο κουρκουμά που έχει όλες αυτές τις καλές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες – έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο, τη φλεγμονή και την ακαμψία.

 • Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς και τους διατροφολόγους, το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο σε δόσεις μέχρι 25 mg την ημέρα από το στόμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο, βελτιώνει τη λειτουργία και μειώνει κάποια ακαμψία.

Προτάσεις για την επιλογή συμπληρωμάτων για την υγεία των αρθρώσεων

Η επιλογή συμπληρωμάτων για την υγεία των αρθρώσεων μπορεί να είναι συντριπτική με τον αριθμό των διαθέσιμων προϊόντων. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά συμπληρώματα που χρειάζονται για την υγεία των αρθρώσεων, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν που περιέχει πολλαπλά συστατικά. Λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα που περιέχει πολλά συστατικά είναι σίγουρα πιο εύκολο και αποτελεσματικό από τη λήψη πολλών συμπληρωμάτων μαζί την ίδια στιγμή. Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα συμπληρώματα στην αγορά την ίδια ποιότητα. Ορισμένα συμπληρώματα υγείας με αρθρώσεις με πολλαπλά συστατικά δεν έχουν τη σωστή σύνθεση, έχουν πολύ λίγα από ένα ή περισσότερα συστατικά, έτσι ώστε να μην είναι ευεργετικά. Το προϊόν που σας προτείνουμε είναι το ProJoint Plus. Το ProJoint Plus είναι ένα συμπλήρωμα υψηλής ποιότητας με πλήρη συστατικά για την υγεία των αρθρώσεων. Τα περισσότερα συμπληρώματα για την υγεία των αρθρώσεων λειτουργούν μόνο για να μειώσουν τη φλεγμονή και να μην κάνουν τίποτα άλλο. Ενώ αυτό ισχύει για τα περισσότερα συμπληρώματα στην αγορά, το Projoint Plus είναι διαφορετικό. Το ProJoint Plus περιέχει τα καλύτερα φυσικά συστατικά που αλληλοσυμπληρώνονται:

 • Γλυκοζαμίνη.
 • Χονδροϊτίνη.
 • Bromelain.
 • Boswellia.
 • Κουρκούμη.
 • Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο.
 • Κερσετίνη.
 • Μεθειονίνη.

Τα συστατικά ProJoint Plus συνδυάζονται τέλεια στη σωστή σύνθεση και ελέγχονται για να εξασφαλίσουν ότι σας παρέχουν αρκετά θρεπτικά συστατικά για να προάγετε την ευελιξία, την καλύτερη υγεία των αρθρώσεων και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Όλα τα συστατικά που συνθέτουν το ProJoint Plus έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τη φλεγμονή και να βελτιώνουν την υγεία των αρθρώσεων. Δεδομένου ότι τα συστατικά είναι όλα φυσικά, είναι επίσης ασφαλές να λαμβάνετε αυτό το συμπλήρωμα για μακροπρόθεσμη διαχείριση του πόνου και της φλεγμονής και να αποτρέψετε την πρόκληση ζημιών στο μέλλον. Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το ProJoint Plus; Λοιπόν, πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα!

Projoint Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>