5 σημάδια ότι δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος ως γυναίκα και τη λύση

Η επισήμανση των σημείων που δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος θα σας βοηθήσει να συλλάβετε όταν θέλετε και να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να έρθει. Αν σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος στο εγγύς μέλλον, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε την τρέχουσα κατάσταση γονιμότητάς σας. Πολλοί από τους συνηθέστερους λόγους που οι γυναίκες έχουν πρόβλημα να συλλάβουν είναι αναστρέψιμα, θεραπευτικά θέματα υγείας. Τα σώματά μας μας δίνουν τα σήματα ότι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όταν θέλουμε να μείνουμε έγκυος. Η γνώση των σημείων που δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος σας βάζει στο δρόμο για την επίλυση του προβλήματος και την ενίσχυση της γονιμότητάς σας. Ξεκινήστε νωρίς τη διαδικασία θεραπείας και επίλυσης ενός σημείου στειρότητας και στη συνέχεια μπορείτε να αισθανθείτε πιο σίγουροι ότι όταν θέλετε να έχετε ένα μωρό, θα έχετε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

5 κοινά σημεία που δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος

Τα κοινά σημεία που δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος ως γυναίκα περιλαμβάνουν τα εξής.

  • Ακανόνιστοι κύκλοι εμμηνορρυσίας.

Όταν αρχίζει η εμμηνόρροια, η μη κανονική περίοδος μπορεί να είναι φυσιολογική. Παίρνει το σώμα λίγο για να ρυθμιστεί. Μόλις περάσετε τα εφηβικά σας χρόνια, οι κύκλοι σας θα πρέπει να είναι κανονικοί. Ένας ακανόνιστος κύκλος μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία για προβλήματα στειρότητας και μπορεί να είναι ένα σημάδι ενός προβλήματος ωορρηξίας. Υπάρχει μια ποικιλία αιτιών για ακανόνιστες περιόδους. Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες των ακανόνιστων κύκλων και της ωορρηξίας που σχετίζεται με τη στειρότητα. Άλλες πιθανές αιτίες για ακανόνιστες περιόδους περιλαμβάνουν υπερπρολακτιναιμία, πρωτογενή ωοθηκική ανεπάρκεια, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, χαμηλά ωοθηκικά αποθέματα, υπερβολικό ή υποβαθμισμένο βάρος και υπερβολική άσκηση.

  • Οδυνηρές ή βαριές περιόδους.

Εάν η περίοδος σας είναι επώδυνη ή η ροή σας είναι εξαιρετικά βαρύ, μπορεί να είναι ένδειξη ότι μπορεί να έχετε πρόβλημα να μείνετε έγκυος. Ο σοβαρός πόνος της εμμηνόπαυσης μπορεί να υποδεικνύει την πιθανότητα ενδομητρίωσης, που είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει έως και το 10 τοις εκατό των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας. Η ενδομητρίωση είναι μια κατάσταση στην οποία η επένδυση της μήτρας σας – που τυπικά ρίχνετε κατά τη διάρκεια της περιόδου σας – αναπτύσσεται έξω από τη μήτρα σας, οδηγώντας σε ακραίες εμμηνόρροιας κράμπες. Και μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα.

  • Δεν υπάρχουν περιόδους.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες να έχουν ένα μήνα μακριά εδώ και εκεί. Παράγοντες όπως το στρες ή οι βαριές προπονήσεις μπορεί να προκαλέσουν την προσωρινή εξαφάνιση της περιόδου σας. Αλλά αν δεν είχατε περίοδο σε μήνες, ήρθε η ώρα να ελέγξετε τη γονιμότητά σας.

  • Συμπτώματα ορμονικών διακυμάνσεων.

Τα σημάδια των ορμονικών διακυμάνσεων στις γυναίκες μπορεί να υποδεικνύουν πιθανά προβλήματα γονιμότητας. Συζητήστε με το γιατρό σας εάν αντιμετωπίζετε δερματικά προβλήματα, μειωμένη σεξουαλική ορμή, ανάπτυξη τριχών του προσώπου, αραίωση μαλλιών και αύξηση βάρους.

  • Πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αν έχετε επώδυνη σεξουαλική επαφή και πόνο από τον ουροποιητικό και / ή τον ορθό πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου σας, θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη σημάδι ενδομητρίωσης ή ινομυωμάτων της μήτρας, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε δυσκολίες έγκαιρης κύησης. Ενώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως ξηρότητα ή γενετική λοίμωξη, μπορεί να είναι κάτι που αξίζει να εξετάσετε αν νομίζετε ότι μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα σας.

Προτάσεις

Περίπου 15 με 20% των ζευγαριών που προσπαθούν να συλλάβουν θα έχουν προβλήματα με τη στειρότητα. Η γυναικεία υπογονιμότητα είναι συνήθως υπεύθυνη για το 40 τοις εκατό του χρόνου, ενώ η ανδρική υπογονιμότητα είναι η αιτία των προβλημάτων 30 έως 40 τοις εκατό του χρόνου. Ένας συνδυασμός αυτών των παραγόντων οδηγεί σε υπογονιμότητα 20 έως 30 τοις εκατό του χρόνου. Αν έχετε τα σημάδια που δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος, δεν είστε μόνοι. Ο ιατρικός κλάδος προχωρεί για πάντα στον τομέα αυτό. Κάντε μια συνάντηση με τον γιατρό σας και ξεπεράστε τις ανησυχίες σας. Ακόμα κι αν έχετε διαγνωστεί με στειρότητα, μπορεί να είστε σε θέση να συλλάβετε. Και αν θέλετε να αποφύγετε την ιατρική περίθαλψη και να δοκιμάσετε φυσικές μεθόδους για την καταπολέμηση της στειρότητας, τότε διαβάστε το βιβλίο PregnancyMiracle!

Το PregnancyMiracle είναι το μόνο που χρειάζεστε αν δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος

PregnancyMiracle που γράφτηκε από τη Lisa Olson είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεστε αν δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος. Η Lisa Olson είναι ερευνητής κινεζικής ιατρικής, εναλλακτικός ειδικός στον τομέα της υγείας και της διατροφής, σύμβουλος υγείας και πρώην πάσχων από τη στειρότητα. Το βιβλίο PregnancyMiracle είναι αρκετά εκτεταμένο βιβλίο εγκυμοσύνης το οποίο επικεντρώνεται στην 100% φυσική μέθοδο για να μείνει έγκυος γρήγορα και υγιεινά. Ο στόχος αυτού του βιβλίου είναι να αυξήσει τη γονιμότητά σας και να σας διευκολύνει να συλλάβετε ένα μωρό. Η Lisa Olson καλύπτει λεπτομερώς την υπογονιμότητα, παραδείγματος χάριν ποιες είναι οι κύριες αιτίες υπογονιμότητας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, καθώς και πώς να ανιχνεύονται φυσικά τα σημάδια της γονιμότητας, ώστε να γίνονται γρήγορα αντιληπτά. Το καλύτερο από όλα, υπάρχει ένα πρόγραμμα 5 βημάτων στο PregnancyMiracle, το οποίο θα σας καθοδηγήσει για να αυξήσετε τη γονιμότητα και να συνειδητοποιήσετε φυσικά χωρίς βλαβερά φάρμακα υπογονιμότητας, μαγικές κρέμες, χειρουργικές επεμβάσεις, τρελές δίαιτες, βότανα ή περίεργη θεραπεία με βιταμίνες / ανόργανα άλατα. Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό, αν θέλετε να λάβετε το αντίγραφο του βιβλίου PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>