3 τρόποι να μείνετε έγκυος γρήγορα

Είτε αρχίζετε να σκέφτεστε να προσπαθείτε να συλλάβετε είτε εργάζεστε για να κάνετε ένα μωρό, υπάρχουν 3 τρόποι που μπορείτε να πάρετε για να μείνετε έγκυος γρήγορα. Εάν έχετε μια κακή περίπτωση μωρό πυρετό, πιθανότατα θα δοκιμάσετε ακριβώς για οτιδήποτε που θα μπορούσε να σας βοηθήσει γρήγορη σύλληψη. Αλλά προτού αρχίσετε να φωνάζετε μαντράκια για μωρά ή να στέκεστε στο κεφάλι σας, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε και εσείς και ο σύντροφός σας να προσπαθήσετε να μείνετε έγκυος γρήγορα – και μπορεί να είναι εκπληκτικά απλή.

Πώς να μείνετε έγκυος γρήγορα: 3 απλοί τρόποι

Δεν υπάρχει μια ενιαία στρατηγική που να εγγυάται την επιτυχία, αλλά αυτοί οι 3 τρόποι μπορούν να πάνε σε μεγάλο βαθμό προς την κατεύθυνση της κατασκευής ενός μωρού.

  • 1: Γνωρίζετε πότε έχετε ωορρηξία.

Πρέπει να ξέρετε πότε θα έχετε ωορρηξία. Μην κάνετε λήψη μόνο μιας εφαρμογής παρακολούθησης περιόδου και εμπιστευθείτε τι σας λέει σχετικά με τις εύφορες μέρες σας. Η πλειοψηφία των εφαρμογών εντοπισμού γονιμότητας έχει αποδειχθεί ότι εκτιμά εσφαλμένα το εύφορο παράθυρο με βάση τις κλινικές οδηγίες. Ορισμένες γυναίκες ξεκινούν το γόνιμο παράθυρό τους νωρίτερα και άλλοι το ξεκινούν αργότερα. Επιπλέον, το εύφορο παράθυρο μπορεί να διαφέρει για την ίδια γυναίκα από μήνα σε μήνα. Υπάρχουν πολύ πιο ακριβείς τρόποι εύρεσης του γόνιμου παραθύρου σας από το να βασίζεστε σε εφαρμογές. Οι εξετάσεις παρακολούθησης της αυχενικής βλέννας και οι δοκιμές ωορρηξίας μπορούν να σας δώσουν ένα σημάδι ότι το σώμα σας προετοιμάζεται για ωορρηξία.

  • 2: Έχετε σεξ στην κατάλληλη στιγμή.

Αφού γνωρίσετε το χρονικό πλαίσιο για την ωορρηξία, σχεδιάστε να κάνετε σεξ στη διάρκεια της πιο γόνιμης περιόδου, δηλαδή δύο έως τρεις ημέρες πριν από την ωορρηξία κατά την ημέρα που έχετε ωορρηξία. Εάν δεν είστε σίγουροι πότε θα είστε πιο εύφοροι, επιδιώξτε να κάνετε σεξ κάθε δεύτερη μέρα κατά τη διάρκεια των μέσων δύο εβδομάδων του κύκλου σας. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να έχετε υγιές σπέρμα στις σάλπιγγες σας κάθε φορά που το σώμα σας απελευθερώνει ένα αυγό.

  • 3: Δώστε ώθηση στο σπέρμα.

Ισχυρό, υγιές σπέρμα έχει την καλύτερη πιθανότητα να γονιμοποιήσει ένα αυγό. Ο άντρας σας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να προσπαθήσει να βελτιώσει τη γονιμότητά του:

  • Αποφύγετε τον καπνό και τα ψυχαγωγικά φάρμακα.
  • Περιορίστε τα αλκοολούχα ποτά σε όχι περισσότερο από δύο ημερησίως.
  • Πάρτε ένα υγιές βάρος εάν το υπερβολικό βάρος.
  • Να τρώτε μια υγιεινή διατροφή, να κάνετε τακτική άσκηση και να διαχειριστείτε το άγχος.

Το τελευταίο μυστικό για να μείνετε έγκυος γρήγορα

Μην είστε άγχος αν θέλετε να μείνετε έγκυος γρήγορα. Μελέτες δείχνουν ότι το άγχος μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος, προκαλώντας επίπεδα ορμονών για να προχωρήσετε σε κακοσμία και μείωση της βλέννας του τραχήλου της μήτρας. Μελέτες δείχνουν ότι το άγχος μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος, προκαλώντας επίπεδα ορμονών για να προχωρήσετε σε κακοσμία και μείωση της βλέννας του τραχήλου της μήτρας. Αλλά ακόμα κι αν δεν είστε σε υψηλά επίπεδα άγχους, είναι καλή ιδέα να αποφύγετε την υπερφορτώσεις εργασίας ή να γίνετε μέλος μιας τάξης γιόγκα. Για μερικά ζευγάρια, η προσπάθεια να συλλάβει μπορεί να μετατρέψει το σεξ σε ένα άγχος παρά μια ευχαρίστηση. Αν αυτό ακούγεται οικείο, ξεχνάμε τα γόνιμα παράθυρα για λίγο και προσπαθήστε να αναζωπυρώσετε μια ατμόσφαιρα ημερομηνίας με τον σύντροφό σας. Μια διακοπή ή ακόμα και μια μακρά απόδραση το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να ανακουφίσετε το στρες και να απολαύσετε λίγο χρόνο χαλάρωσης μαζί. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι γονείς ορκίζονται ότι οι “conceptionmoon” ή “procreation vacation” ήταν το κλειδί για να μείνουν έγκυες γρήγορα. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το πώς να μείνετε έγκυος γρήγορα, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>