Термогенни добавка с правни съставки

Термогенни добавка трябва да бъде не само ефективно, но и безопасно. Така че не забравяйте да вземете термогенни добавка с правни съставки.

Ефедра, базирани термогенни добавки са незаконни.

През декември 2003 г. Американската администрация по храните и лекарствата обяви, че забраната за продажба на продукти, съдържащи ефедрин.

Решението се основава на задълбочено проучване, включващо повече от 16000 съобщения за неблагоприятни последици за здравето от продукти, съдържащи ефедрин.

Преди 2003 г., повечето хора се съгласиха, че ефедрин базирани термогенни добавки са най-добрите. Но научни изследвания ясно показват, че ефедрин е опасно. И това може да убие.

Около 155 смъртни случая са причинени от консумацията на ефедра, включително смъртта на 23-годишния Балтимор Ориолс стомна Стив Bechler 2003 година.

Какви са най-добрите термогенни добавки с юридически съставки?

Има много марки на термогенни добавка на пазара. Ако те съдържат правни съставки и изключва ефедра, те могат да бъдат безопасни. Въпреки това, няма гаранция, тяхната формула е в сила за вас.

След ефедра е забранено, повечето термогенни добавки съставки сега обикновено включват кофеин, зелен чай, йохимбе, копривка, L-карнитин, и т.н.

Добавка обикновено съдържа не повече от пет съставки, но това може вече да е в състояние да работят за задействане на термогенезата.

Можете да изберете да използвате всяка термогенни добавка, но се уверете, че продуктът съдържа правни съставки. Тя ще бъде по-добре, ако продуктът е получил одобрение от лекари и положителни свидетелства на своите клиенти.

Ако попитате препоръка от нас, ние не се колебайте да се спомене Adiphene.

Adiphene contains no ephedra at all, it comes only with effective, safe and legal ingredients.

The most remarkable thing of the Adiphene is its 12 ingredients, several of them are bitter orange, cacao extract, ginseng panax root, guarana extract and chromium picolinate.

Adiphene is an all in one formula. If other supplements deal with fat in only 1 or 2 ways, Adiphene with its 12 ingredients can deal with fat in 5 different ways. Amazing!