Зеленият чай и загуба на тегло

Зареден с антиоксиданти и различни вещества, зелен чай може да ви помогне да постигнете загуба на тегло и дори да получите други ползи за здравето.

Въпреки черен чай е най-популярният вид чай-то представлява около 84% от всички чай консумира-зелен чай се съобщава, че нараства с много по-големи обеми, отколкото черно.

Нашето предположение е, че е така, защото на потенциалната роля зелен чай в загуба на тегло. В действителност, зелен чай е един от най-здравословните напитки на планетата.

Зеленият чай и загуба на тегло: връзката.

Зелен чай, защото това е по-малко обработени, има по-висока концентрация на полифеноли, наричани катехини, отколкото черен чай. На катехини в зеления чай са един от активните ингредиенти, свързани с загуба на тегло. Те предотвратяват натрупването на мазнините в тялото, както и повишаване на телесната температура, така че да се изгарят повече калории.

В допълнение към катехини, зелен чай също е източник на кофеин. Кофеинът помага на тялото ви изгаря калории, така и на мазнини, изгаряне 9 допълнителни калории за всеки 100 милиграма кофеин пиете.

Как да приемате зелен чай за отслабване.

Не е необходимо да се пие много зелен чай, за да ви помогне да отслабнете. Докато ползи, загуба на тегло варира в зависимост от различни динамика, те са били открити чрез пиене на най-малко 2,5 чаши зелен чай на ден.

Зеленият чай съдържа много хранителни вещества, включително антиоксиданти и анти-рак и здравословни за мозъчната съединения. Едно нещо е сигурно: независимо от това дали или не ще се хвърли паунда със зелен чай, го пият така или иначе.

Всички видове чай са полезни за здравето.

Всички чайове (не само, зелен чай) всъщност съдържат много здравословни хранителни вещества. Като всички видове чай е добра идея, но това е трудно в действителност.

However, KouTea now has come to allow you enjoying the great benefits of 4 best teas in the world.

KouTea from RDK Global is an incredible blend of green tea, white tea, oolong tea and Pu-erh tea.

Just by drinking two cups of green tea daily, you can already get optimal weight loss benefits. By taking KouTea, you will be able to not only lose weight, but also fuel your body with energy, nutrients, and vitamins to obtain excellent health!