Защо се добавят хапчета за отслабване с кофеин?

Ако сте с наднормено тегло и търсят освежително питие, която поддържа тялото ви гори няколко допълнителни калории, не се колебайте хапчета за отслабване с кофеин.

Какво е кофеинът?

Кофеинът е ксантин алкалоид съединение, което стимулира централната нервна система, временно повишаване на бдителността. Това е най-широко консумирана правна психоактивно вещество (вещество, което се отразява на функционирането на мозъка) в страната.

Кофеинът се намира в боб, плодове или листата на над 60 растения и следователно, кофеин, не могат да бъдат описани на етикета на добавка или функционални храни, но вместо това, може да видите някои от следните изброени: гуарана плодове, мат, шоколад или какао, Камила Sinensis (листата на това растение се използва за направата на чай) или ядки на кола.

Някои от тези растителни източници на кофеин включва и други стимуланти, както и включително теофилин и теобромин.

Най-известните употребата на кофеин е да подпомага умствена дейност и да предпази от умствената умора. Въпреки това, има много други потенциални приложения, както добре.

Кофеинът се използва, за да се бори с умствена и физическа умора на обучението (традиционен атлетичен обучение или военно обучение), подкрепа на други въпроси, свързани с ексцентричен упражнения и подкрепа на гликоген ресинтез.

В допълнение, кофеин може да се намери в продукти за отслабване.

Може кофеин ви помогне да отслабнете?

Вероятно сте забелязали, че кофеинът е основна съставка в много популярни хапчета за отслабване, както и домашно изгарящи мазнини купчини. Вероятно сте чули и експерти, които предполагат, че пиете кафе или други кофеинови напитки, за да ви помогне да отслабнете. Всичко това повдига въпроса, може ли кофеинът наистина да ви помогне да отслабнете?

Отговорът е “да”. И най-вече ви помага да отслабнете по два начина:

Чрез увеличаване на метаболизма ви. Поемането на кофеина прескача процеса на липолиза, което е, когато тялото ви освобождава свободни мастни киселини в кръвта. Това се случва, когато тялото ви разрушава мастните ви запаси, за да го превърне в енергия. С други думи, кофеинът повишава леко метаболизма ви и ви помага да изгаряте мазнините.
Като ви даде енергиен тласък. Ако има нещо, което всеки знае за кафе и подобни напитки и хапчета, това е, че кофеинът е стимулант. Той увеличава бдителността и предпазва временно от сънливост, което означава, че можете да изпълнявате определени задачи за по-дълго време.

Това обаче не се ограничава само до умствени задачи. Това включва и физически задачи, като например теглене или повдигане на тежести. Това означава, че малкото изстрелване на кофеин може да ви даде енергията, от която се нуждаете, за да дадете 100% по време на тренировката. И давайки 100% във фитнеса означава, че ще получите по-бързо желаните резултати.
Най-добрите хапчета за отслабване с кофеин.

PhenQ е една от най-добрите хапчета за отслабване, които можете да намерите сега на пазара. Този продукт има кофеин, който предизвиква стимулиране на мозъка и потискане на диетата.

В PhenQ, кофеинът е включен, за да подпомогне процеса на термогенеза с помощта на упражненията ви.

Съществуват и други полезни съставки, които са 100% естествени. Не са докладвани странични ефекти от потребителите на PhenQ.