Защо е ресвератрол, използвани в продукти за грижа за кожата?

Resveratrol често се използва като основна съставка в много продукти за грижа за кожата. Нека разберем какви са ползите от ресвератрол за здравето на кожата.

Години на клинично проучване показват, че ресвератролът, когато се приема орално, може да стимулира здравословния живот чрез активиране на “дълголетие гени.”

Това, което може да ви изненада е монтаж научни данни, сочещи, че е достъпна ресвератрол предоставя значителна защита срещу стареене на кожата, както добре.

Дерматология изследователи са открили, че ресвератрол достъпна притежава голяма антиоксидантна активност от идебенон, скъп и мощен антиоксидант медикамент, използван в някои кремове против бръчки.

Resveratrol в продуктите за грижа за кожата.

Що се отнася до антиоксиданти отиват, ресвератролът е един от най-мощните в света и е подложена на специално прожекторите в последните няколко години.

Това е полифенол, (което е като защитна антибиотик, получен в растенията под стрес) и когато се използва в грижата за кожата тя може до известна степен да има същия ефект: помага за предотвратяване на щети и ремонт на кожата от увреждане на околната среда.

Ресвератрол е най-добрият антиоксидант известни за целите на локални грижа за кожата. “Има и други антиоксиданти в тялото, които са по-ефективни,” казва биохимик Nausheen Qureshi “, но те не могат да се прилагат локално, защото те не могат да бъдат извлечени от източник на храна като ресвератрол.”

Какво ресвератрол нали?

Като всеки антиоксидант, ресвератролът има невероятни защитни ползи за кожата. Когато се прилага локално, ресвератрол предпазва от увреждане на слънце, подобрява синтеза на колаген и намалява клетъчно увреждане.

Той е стабилен, мощен антиоксидант, заслужава да бъде намерено в продукт за грижа за кожата.

Skin care products with resveratrol as its ingredient may come in various forms, including pill or capsule, cream, serum, etc.

If you prefer to take care of your skin with supplementation, we recommend you to use Resveratrol500mg. It is a resveratrol supplement with an advanced formula.

One capsule of Resveratrol500mg already contains 500mg of resveratrol. So, just by taking one capsule daily, you can maintain the health and beauty of your skin.