Όλα για τους καυστήρες λίπους για τις γυναίκες

Οι καυστήρες λίπους για τις γυναίκες είναι διαφορετικοί από αυτούς που κατασκευάζονται για τους άνδρες. Αυτοί οι καυστήρες λίπους περιέχουν μειωμένη ποσότητα συστατικών επειδή οι περισσότερες γυναίκες ζυγίζουν λιγότερο από τους άνδρες. Και τα συστατικά συχνά διαμορφώνονται με βάση το εκτιμώμενο βάρος του ατόμου. Ωστόσο, πολλοί κατασκευαστές συμπληρώματος καύσης λίπους αλλάζουν τον τύπο των συστατικών για τους άνδρες και τις γυναίκες. Επίσης, πολλοί κατασκευαστές δεν προσθέτουν συστατικά που θα ήταν επιβλαβή για το αντίθετο φύλο ή θα βελτίωναν τις ιδιότητες αυτού του συγκεκριμένου φύλου.

Οφέλη από την αγορά ενός καυστήρα λίπους για τις γυναίκες

Αν ψάχνετε για κάποιο θαυμαστό λάδι φιδιού που απλώς λιώνει τα κιλά μακριά ενώ καθίσετε και δεν κάνετε τίποτα, ίσως έχετε παρακολουθήσει πάρα πολλές infomercials αργά τη νύχτα. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι καυστήρες λίπους δεν λειτουργούν. Εάν τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή και παίρνετε ακόμα και την πιο ελάχιστη καθημερινή άσκηση, ένας καυστήρας λίπους για τις γυναίκες μπορεί να κάνει θαύματα για να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να φτάσετε στους στόχους σας. Αλλά ποιο λίπος καυστήρα για τις γυναίκες πρέπει να επιλέξετε;

Τα καλύτερα συστατικά του καυστήρα λίπους για τις γυναίκες

Ακολουθεί μια λίστα με τα πιο αποδεδειγμένα συστατικά που πρέπει να συμπεριληφθούν σε κάθε καυστήρα λίπους για τις γυναίκες:

  • Καφεΐνη.

Όπως όλες οι καλύτερες προετοιμασίες, τα καλύτερα, πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα καύσης λίπους ξεκινούν με την καφεΐνη. Είναι εξαιρετικό για την αύξηση της ενέργειας, της εστίασης και της διάθεσης, αλλά το πιο σημαντικό, ενισχύει επίσης τη λιπόλυση, γνωστή και ως κατανομή λιπαρών οξέων. Όταν το σώμα εμπλέκεται στη λιπόλυση, ουσιαστικά καίτε λίπος για καύσιμα, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλετε όταν προσπαθείτε να χάσετε αυτά τα λίγα λίγα. Το κλειδί εδώ με την καφεΐνη είναι η δοσολογία. Κάποιοι είναι καλοί (200-300mg ανάλογα με την ανοχή σας), πάρα πολλά είναι πραγματικά περιττό και οδηγούν ακριβώς σε jitters, άγχος, και μια άσχημη σύγκρουση λίγες ώρες αργότερα.

  • Συνεφρίνη.

Βρίσκεται σε πικρό πορτοκάλι, η σύνεφρίνη απελευθερώνει αποθηκευμένα λιπαρά οξέα που θα χρησιμοποιηθούν από το σώμα ως πηγή ενέργειας, μετατρέποντάς σας σε μηχανή καύσης λίπους. Επιπλέον, η synephrine είναι επίσης ένας αποτελεσματικός ενισχυτής απόδοσης, καθώς αυξάνει την ενέργεια, μειώνει την κόπωση και μειώνει τον ρυθμό της αντιλαμβανόμενης άσκησης – επιτρέποντάς σας να εργάζεστε σε υψηλότερες εντάσεις για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους χωρίς να υποφέρετε από την κόπωση. Αυτό μεταφράζεται σε πιο αποτελεσματικές προπονήσεις, οδηγώντας σε αυξημένη καύση θερμίδων και ταχύτερη απώλεια λίπους.

  • Εκχύλισμα φύλλων από πράσινο

Αυτό που είναι πολύ καλό για το πράσινο τσάι είναι ότι συνεργάζεται με την καφεΐνη και όταν χρησιμοποιείται μαζί, τα αποτελέσματα καύσης λίπους ενισχύονται σημαντικά. Η δύναμη της απώλειας λίπους του πράσινου τσαγιού οφείλεται στις κατεχίνες που περιέχονται στα φύλλα του – η γαλλική επιγαλλοκατεχίνη είναι η πιο ισχυρή και γνωστή από τις κατεχίνες. Το πράσινο τσάι βελτιώνει επίσης την απώλεια βάρους, ενεργώντας ως είδος αποκλεισμού των υδατανθράκων. Είναι σε θέση να αναστέλλει την απορρόφηση του σώματος από διάφορες μορφές υδατανθράκων λόγω των αλληλεπιδράσεών του με μια ποικιλία πεπτικών ενζύμων στο σώμα, εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά την ικανότητα του οργανισμού να σπάσει τους υδατάνθρακες κάτω από την ενέργεια.

  • Yohimbine.

Προερχόμενη από το φλοιό του δέντρου pausinystalia yohimbe, η ιωβινίνη είναι ένα αλκαλοειδές που λειτουργεί ως αναστολέας της αποθήκευσης λίπους. Το Yohimbine είναι εξαιρετικό για την “επίμονη” απώλεια λίπους, καθώς αυξάνει την απελευθέρωση νοραδρεναλίνης, η οποία καταστέλλει την όρεξη, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη λιπολυσία και την κατανάλωση ενέργειας (“καύση θερμίδων”). Αναστέλλει επίσης μια ρυθμιστική διαδικασία στα λιποκύτταρα (λιπώδη κύτταρα), τα οποία συνήθως εμποδίζουν την καύση λίπους. Το πραγματικό κόλπο με yohimbine είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα εκχύλισμα φλοιού yohimbe υψηλής ποιότητας τυποποιημένο για 98% yohimbine. Αυτό αποφεύγει πολλές από τις αρνητικές παρενέργειες (άγχος, ασφυξία, ανησυχία, ζάλη, κλπ.) Που συχνά αποδίδεται στη χρήση ιοχιμβίνης. Χρησιμοποιώντας ένα υψηλής ποιότητας εκχύλισμα yohimbine σας δίνει όλα τα μεγάλα οφέλη χωρίς καμία από τις δυσάρεστες παρενέργειες ή παράξενα αισθήματα εκχυλισμάτων χαμηλότερης ποιότητας.

  • Forskolin.

Το Forskolin είναι ενεργό συστατικό του βοτάνου coleus forskohlii που είναι ένα από τα πραγματικά αποτελεσματικά μη διεγερτικά συστατικά απώλειας λίπους εκεί έξω. Ο λόγος forskolin είναι τόσο δημοφιλής στους καυστήρες λίπους είναι ότι βοηθά στην αύξηση της άπαχης μάζας (ειδικά στην κατασκευή μυών) και στη μείωση της μάζας λίπους. Επιπλέον, η forskolin είναι ικανή να χτίσει μυς και να χάσει λίπος σε δίαιτα, κάτι που είναι αξιοσημείωτο δεδομένου ότι είστε σε έλλειμμα θερμίδων ενώ προσπαθείτε να χάσετε βάρος! Βασικά, η φορσκολίνη θα αυξήσει τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών, την οξείδωση των λιπαρών οξέων και τον βασικό μεταβολικό ρυθμό, όλα χωρίς τη χρήση διεγερτικών.

Πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα. Ανεξάρτητα από το αν είστε πρώτος χρήστης θερμογόνου ή επαγγελματίας χρήστης, μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από τη συνιστώμενη δοσολογία. Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση του καυστήρα λίπους για τις γυναίκες και δεν είναι όμορφοι. Ξεκινήστε με τον ελάχιστο αριθμό χάπια και εργάζονται ανάλογα με το αν το σώμα σας ανταποκρίνεται στην διέγερση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>