Ωφελή συμπληρώματος προστάτη

Το συμπλήρωμα προστάτη χρησιμοποιείται για τη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας του προστάτη στους άνδρες. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όφελος από το συμπλήρωμα του προστάτη. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν διεύρυνση του προστάτη καθώς μεγαλώνουν. Η μεγέθυνση του προστάτη είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία από ενοχλητικά συμπτώματα ούρων. Δύο άλλες κοινές διαταραχές του προστάτη είναι η προστατίτιδα και ο καρκίνος του προστάτη. Άτομα με διαταραχές του προστάτη μπορούν να αυτο-χορηγούν συμπληρώματα για την κατάστασή τους. Μία μελέτη ανέφερε ότι το 73% των ανδρών με διαταραχές του προστάτη χρησιμοποιούν κάποιο είδος συμπληρώματος διατροφής. Πολλοί άντρες διαπιστώνουν ότι ορισμένα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάστασής τους. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει το όφελος του συμπληρώματος του προστάτη.

Τα πιο συνηθισμένα συμπληρώματα

Όταν έχετε προσβολή, ο προστάτης σας είναι μεγαλύτερος από τον κανονικό. Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, όπως ένα αδύναμο ρεύμα ούρων ή να χρειαστεί να γεμίσετε πολύ όλη την ημέρα. Ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει φάρμακο συνταγογράφησης για τη θεραπεία των συμπτωμάτων σας, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι υπερβολικές. Ή καλύτερα, δεν θα έπρεπε να παίρνετε φάρμακο τόσο συχνά. Επιπλέον, πολλοί άνδρες με διαταραχές του προστάτη έχουν υποστεί ανακούφιση με συμπληρώματα. Και υπάρχουν επιστημονικές έρευνες για τη στήριξη του οφέλους από το συμπλήρωμα του προστάτη. Τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα συμπληρώματα για τη θεραπεία των διαταραχών του προστάτη είναι:

  • Βήτα-σιτοστερόλη.
  • Πλένετε το παλτό.
  • Λυκοπένιο.
  • Σπόροι κολοκύθας.

Ωφέλιμο συμπλήρωμα προστάτη που πρέπει να ξέρετε

Τα συμπληρώματα προστάτη χρησιμοποιούνται συνηθέστερα για τη θεραπεία της διεύρυνσης του προστάτη. Η ακριβής αιτία του διευρυμένου προστάτη είναι άγνωστη, ωστόσο, οι αλλαγές στις αρσενικές ορμόνες φύλου που έρχονται με τη γήρανση μπορεί να είναι ένας παράγοντας. Το ακόλουθο πλεονέκτημα συμπλήρωμα προστάτη που πρέπει να γνωρίζετε και να εξετάσετε σοβαρά.

  • Βήτα-σιτοστερόλη.

Η βήτα-σιτοστερόλη μπορεί να βελτιώσει τη δύναμη της ροής των ούρων. Η βήτα-σιτοστερόλη είναι ένα μείγμα ουσιών που μοιάζουν με χοληστερόλη που ονομάζονται σιτοστερόλες ή φυτοστερόλες, που λαμβάνονται από διαφορετικά φυτά. Μια ανασκόπηση του 2013 εξέτασε 11 μελέτες οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η βήτα-σιτοστερόλη μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα της διεύρυνσης του προστάτη, συμπεριλαμβανομένης της έντασης της ροής των ούρων.

  • Πλένετε το παλτό.

Το Saw palmetto είναι ένα μικρό δέντρο που μεγαλώνει στη Βόρεια Αμερική. Μεγάλες μελέτες έχουν δείξει ότι το saw palmetto μπορεί να μειώσει το μέγεθος του προστάτη ή να μειώσει τα συμπτώματα του ουροποιητικού συστήματος. Οι άνδρες μπορούν να στηριχθούν σε αυτό για να ανακουφίσουν τα κοινά συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη. Το Saw palmetto μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρκίνου του προστάτη. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι το saw palmetto αποτρέπει την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη αυξάνοντας έναν ορισμένο τύπο πρωτεϊνικής παραγωγής. Το Saw palmetto μπορεί να βελτιώσει ακόμη και τη σεξουαλική λειτουργία. Το Saw palmetto έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας. Μια πιλοτική δοκιμή έδειξε σημαντική αύξηση της σεξουαλικής λειτουργίας σε 82 άνδρες ηλικίας 30 ετών και άνω.

  • Λυκοπένιο.

Το λυκοπένιο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Μία μελέτη είδε το λυκοπένιο να επιβραδύνει την πρόοδο της διεύρυνσης του προστάτη στους συμμετέχοντες. Το λυκοπένιο επίσης βοηθά στη μείωση του ειδικού αντιγόνου του προστάτη που συνδέεται με την φλεγμονή του προστάτη, τη μεγέθυνση του προστάτη και τον καρκίνο του προστάτη. Απλά φροντίστε να συνοδεύσετε τη λήψη λυκοπενίου σας με πλούσιο σε λιπαρά τρόφιμα, όπως το αβοκάντο, τα καρύδια, το λάδι ή το βούτυρο για να ενισχύσετε την απορρόφηση.

  • Σπόροι κολοκύθας.

Σπόροι κολοκύθας μπορεί να θεραπεύσουν τα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη Σύμφωνα με μια μελέτη, τόσο το πετρέλαιο σπόρου κολοκύθας όσο και ο συνδυασμός ελαίου κολοκυθόσπορου και πετρελαίου πριμοδότη μπορεί να θεραπεύσουν τα συμπτώματα διεύρυνσης του προστάτη. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι το πετρέλαιο κολοκύθας μπορεί να εμποδίσει ορισμένους τύπους ανάπτυξης του προστάτη. Οι σπόροι κολοκύθας είναι επίσης πλούσιοι στον μεταλλικό ψευδάργυρο και ο ψευδάργυρος είναι κρίσιμος για την κανονική λειτουργία του προστάτη.

Αποκτήστε όλα τα πλεονεκτήματα των συμπληρωμάτων προστάτη σε ένα προϊόν

Ναι, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη του συμπληρώματος του προστάτη μόνο από ένα προϊόν. Και το προϊόν είναι ProstaSURE. Το ProstaSURE περιέχει ήδη βήτα-σιτοστερόλη, saw palmetto, λυκοπένιο, σπόρους κολοκύθας και άλλα ισχυρά συστατικά που έχουν διαμορφωθεί τέλεια για να υποστηρίξουν την υγεία του προστάτη σας. Όλα τα συστατικά του ProstaSURE είναι φυσικά, ασφαλή και ευεργετικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν νόμιμα χωρίς ιατρική συνταγή. Το ProstaSURE είναι ακόμα κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Απλά πάρτε μία κάψουλα με νερό δύο φορές την ημέρα για να επωφεληθείτε από το ProstaSURE. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>