Χρησιμοποιώντας CLA για απώλεια λίπους – λειτουργεί πραγματικά;

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ακούσει για τα οφέλη του CLA για απώλεια λίπους. Αλλά τι είναι το CLA; Και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος; Λοιπόν, το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) είναι στην πραγματικότητα ένα συμπλήρωμα που έχει κερδίσει πολλή δημοτικότητα. Το λινολεϊκό οξύ είναι ένα βασικό λιπαρό οξύ. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι λίπη που το σώμα σας χρειάζεται για καλή υγεία, αλλά επειδή το σώμα σας δεν τα κάνει πρέπει να τα πάρετε από το φαγητό που τρώτε. Οι κοινές πηγές λινολεϊκού οξέος περιλαμβάνουν το βόειο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η λέξη “συζευγμένη” αναφέρεται στον τύπο του δεσμού μεταξύ των μορίων. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι η διατροφή ενός ζώου, η ηλικία του, η φυλή και άλλοι εποχιακοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν πόση CLA υπάρχει στο φαγητό που καταναλώνετε. Αλλά τι γίνεται αν έχετε περικόψει το βόειο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ως μέρος της διατροφής σας; Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η έλλειψη πρόσληψης CLA από τα τρόφιμα που τρώτε δεν θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι το CLA μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη υγεία. Και τα οφέλη της CLA για απώλεια λίπους είναι επίσης πραγματικά.

Ποια είναι τα οφέλη του CLA για απώλεια λίπους;

Εάν παίρνετε CLA πρόσληψη τακτικά από τα τρόφιμα ή το συμπλήρωμα, θα σας δώσει κάποια οφέλη που συμβάλλουν στην απώλεια λίπους. Το παρακάτω είναι αυτό που μπορεί να κάνει το CLA για απώλεια λίπους:

  • Αυξάνει τον μεταβολισμό.

Μεταξύ των πιθανών συμβολών του CLA για απώλεια λίπους είναι η ικανότητά του να αυξάνει το μεταβολισμό σας. Αφού πάρετε τακτικά CLA, μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά αποτελέσματα εντός 30 ημερών.

  • Μειώνει τη σύνθεση των λιπωδών κυττάρων.

Εκτός από την αύξηση του μεταβολισμού σας, το CLA μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να αποτρέψει τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων.

  • Μειώνει τους φλεγμονώδεις και συστηματικούς φλεγμονώδεις δείκτες.

Η φλεγμονή είναι στην καρδιά πολλών σοβαρών ασθενειών που κυμαίνονται από τον καρκίνο έως το κέρδος βάρους. Το CLA έχει δειχθεί ότι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορεί να βοηθήσουν στην εξήγηση των αντικαρκινικών επιδράσεών του.

  • Προωθεί την υγιή μεταβολική λειτουργία και έχει αντιδιαβητικές ιδιότητες.

Το CLA έχει κάποιες αντιδιαβητικές ιδιότητες. Η καθημερινή χρήση CLA έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη (κάνει την ινσουλίνη πιο αποτελεσματική) και η καθημερινή χρήση για 12 εβδομάδες έχει δείξει ότι αυξάνει τις συγκεντρώσεις προϊνσουλίνης, c-πεπτιδίου και αδιπονεκτίνης.

  • Καταστέλλει την όρεξη.

Η καθημερινή χρήση CLA έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στη μείωση της όρεξης και στην προώθηση του κορεσμού ή των συναισθημάτων πληρότητας. Ενώ συμβάλλοντας στη μείωση της όρεξής σας μπορεί να βοηθήσει μερικούς ανθρώπους να χάσουν βάρος, είναι επίσης σημαντικό να μην πάτε στη θάλασσα με καταστολή της όρεξης. Για να αποφύγετε την όρεξη, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το CLA ως το πρώτο πράγμα το πρωί που φαίνεται να βοηθάει περισσότερο στη μείωση των υδατανθράκων και της επιθυμίας για ζάχαρη.

Πάρτε το σπίτι μήνυμα

Η χρήση του CLA για απώλεια λίπους θα είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδυαστεί με ένα καλό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Το CLA μπορεί να δράσει για να μειώσει αποτελεσματικά το σωματικό λίπος, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ανάπτυξη της άλιπης μυϊκής μάζας. Μπορείτε να καταναλώνετε CLA μέσω διαφόρων πηγών διατροφής, ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι για την πρόσληψη CLA ή εάν ασκείτε έντονα, ένα συμπλήρωμα CLA μπορεί να σας βοηθήσει να βοηθήσετε τους στόχους απώλειας βάρους σας. Αν οι στόχοι σας κατάρτισης βασίζονται γύρω από τη διατήρηση άπαχο μυϊκή μάζα και την αποβολή του σωματικού λίπους, τότε CLA μπορεί να είναι το συμπλήρωμα για σας. Το CLA θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να απομακρύνετε το ανεπιθύμητο λίπος, βοηθώντας παράλληλα να διατηρήσετε τον σκληρό σας όγκο μυών. Η κατανάλωση 3-4g CLA ημερησίως είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τη δυνατότητα καύσης λίπους. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του CLA για απώλεια λίπους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>