Χρησιμοποιώντας πρωτεΐνη ορού γάλακτος για να πάρει βάρος

Η χρήση πρωτεΐνης ορρού γάλακτος για την αύξηση του βάρους δεν είναι δύσκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αναμίξετε με νερό ή γάλα (επιλέξτε γάλα αντί για νερό). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα συστατικά όπως φρούτα, βρώμη, και μπορείτε ακόμη να προσθέσετε το αγαπημένο σας παγωτό. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μία από τις πιο καθαρές μορφές πρωτεΐνης και ο ρόλος της στην αύξηση του σωματικού βάρους δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το workout είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να κερδίσετε βάρος και η πρωτεΐνη ορού γάλακτος πρέπει να γίνει μέρος της θεραπείας σας. Ενώ ασκηθείτε, δημιουργείτε μικροσκοπικά δάκρυα στις μυϊκές ίνες. Τα δάκρυα των μυϊκών ινών στη συνέχεια επισκευάζονται και ενισχύονται με τη βοήθεια πρωτεϊνών. Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο να καταναλώνουμε αρκετές πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας και στις κατάλληλες στιγμές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για να κερδίσετε βάρος

Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος (μια πρωτεΐνη που παράγεται από το αγελαδινό γάλα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής τυριού) είναι μια υψηλής ποιότητας, πλήρης πρωτεΐνη που περιέχει και τα 9 απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός για να χτίσει άπαχο μυ. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σας βοηθά να κερδίσετε βάρος μέσα από διάφορους παράγοντες. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι εύκολα εύπεπτη και είναι επίσης πολύ καλύτερη στην τόνωση της σύνθεσης πρωτεϊνών μυών, γνωστή και ως μυϊκή ανάπτυξη, από άλλες πρωτεΐνες βραδύτερης πέψης. Επειδή η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι γενικά χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, η δοσολογία που πρέπει να καταναλώσετε για την αύξηση του σωματικού βάρους θα εξαρτηθεί από το δικό σας μοναδικό σωματικό μέγεθος και το ποσό που εργάζεστε. Για να κερδίσετε με επιτυχία, πρέπει να καταναλώνετε περίπου 500 επιπλέον θερμίδες κάθε μέρα (πάνω από αυτό που κανονικά τρώτε) και το 10 έως 15% αυτών των θερμίδων πρέπει να προέρχεται από πρωτεΐνες. Γι ‘αυτό μπορείτε να βασιστείτε στην πρωτεΐνη ορού γάλακτος για να κερδίσετε βάρος. Εκτός από αυτές τις 500 επιπλέον θερμίδες, είναι σημαντικό να δεσμευτείτε για ένα κανονικό πρόγραμμα εκπαίδευσης δύναμης, ώστε οι επιπλέον θερμίδες που καταναλώνετε να μην παραμένουν ως ανεπιθύμητο σωματικό λίπος. Ενώ η συνιστώμενη ποσότητα πρωτεΐνης που καταναλώνετε σε μια μέρα είναι 0,8 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους, αν προσπαθείτε να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, θα πρέπει να αυξηθεί σε 1,6 έως 1,7 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους.

Άλλα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Πολλοί άνθρωποι έχουν επωφεληθεί από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για να κερδίσει το βάρος. Ωστόσο, μην επικεντρωθείτε μόνο στην αύξηση του σωματικού βάρους όταν καταναλώνετε πρωτεΐνες ορού γάλακτος, είναι επειδή η πρωτεΐνη μπορεί να βοηθήσει άλλες συνθήκες:

  • Εκπαίδευση άσκησης. Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι η λήψη πρωτεΐνης ορρού γάλακτος ως μέρος ενός προγράμματος κατάρτισης δύναμης αυξάνει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος συμβάλλει επίσης στην ανάκαμψη των μυών μετά από έντονη άσκηση
  • Υποσιτισμός. Η χρήση πρωτεΐνης ορού γάλακτος για την αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε άτομα που έχουν πρόβλημα να κερδίσουν και να διατηρήσουν βάρος, όπως οι ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας ή όσοι έχουν HIV / AIDS.
  • Την επούλωση των πληγών. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει αποδειχθεί ότι ωφελεί τους ανθρώπους που αναρρώνουν από τα εγκαύματα και εκείνους με χρόνιες πληγές.
  • Αλλεργίες. Η υδρολυμένη φόρμουλα περιέχει πρωτεΐνη που έχει διασπαστεί σε μικρότερα μεγέθη από εκείνα του γάλακτος αγελάδας και των σκευασμάτων με βάση τη σόγια. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα βρέφη που έλαβαν μια υδρολυμένη μορφή πρωτεΐνης ορού γάλακτος έχουν μικρότερο κίνδυνο ανάπτυξης ατοπικής δερματίτιδας (έκζεμα) από ότι τα βρέφη που καταναλώνουν πρότυπο τύπο. Η παροχή βρεφικής φόρμουλας που περιέχει υδρολύτη ορού γάλακτος φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων σε βρέφη που διατρέχουν κίνδυνο ανάπτυξης αλλεργίας.

Μήπως η ποιότητα έχει σημασία;

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος θεωρείται μια “πλήρης πρωτεΐνη”, που περιέχει και τα εννέα από τα απαραίτητα αμινοξέα (αυτά είναι αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να πάρει από μια πηγή τροφής ή συμπλήρωμα). Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε την καλύτερη ποιότητα πρωτεΐνης που μπορείτε. Ευτυχώς, η καλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να είναι πολύ αποδοτική στις μέρες μας. Ακόμα κι αν ο προϋπολογισμός σας είναι σφιχτός, δεν χρειάζεται να πάρετε πρωτεΐνες σκόνες που αναμιγνύουν τρομερά, γεύση κακή και περιέχουν un-ονομάζεται πλήρωσης. Αν είναι η πρώτη σας φορά που γνωρίζετε τη λειτουργία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για να κερδίσετε βάρος, κάντε κλικ στο παρακάτω έμβλημα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες που περιλαμβάνουν την υποστήριξη πραγματικών αποδεικτικών στοιχείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>