Χάπια απώλειας βάρους με καφεΐνη

Υπάρχουν πολλά χάπια απώλειας βάρους με την καφεΐνη ως ενεργό συστατικό. Ο σκοπός της καφεΐνης είναι η αύξηση της ενέργειας και η καταστολή της όρεξης. Η καφεΐνη έχει χρησιμοποιηθεί σε χάπια και συμπληρώματα διατροφής για δεκαετίες ως βοήθημα απώλειας βάρους. Η καφεΐνη χρησιμοποιείται λόγω των ιδιοτήτων αύξησης του μεταβολισμού της. Εάν οι διαιτολόγοι καταναλώνουν περισσότερη καφεΐνη, θα έχουν περισσότερη ενέργεια για να κάψουν περισσότερες θερμίδες. Εάν είστε υπέρβαροι και ψάχνετε για έναν τρόπο που μπορεί επίσης να υποστηρίξει το σώμα σας να καίει λίγες επιπλέον θερμίδες, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι χάπια απώλειας βάρους με καφεΐνη.

Τι είναι η καφεΐνη;

Η καφεΐνη είναι μια ένωση αλκαλοειδών ξανθίνης που διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αυξάνοντας προσωρινά την εγρήγορση. Η καφεΐνη βρίσκεται στα φασόλια, φρούτα ή φύλλα πάνω από 60 φυτά. Η πιο περίφημη χρήση της καφεΐνης είναι να υποστηρίξει την πνευματική εγρήγορση και να βοηθήσει να αποφευχθεί η ψυχική κόπωση. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές άλλες πιθανές εφαρμογές. Η καφεΐνη χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής κόπωσης της κατάρτισης (παραδοσιακή αθλητική εκπαίδευση ή στρατιωτική εκπαίδευση), την υποστήριξη άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την εκκεντρική άσκηση και την υποστήριξη της επανασύνθεσης του γλυκογόνου. Επιπλέον, η καφεΐνη μπορεί να βρεθεί σε χάπια απώλειας βάρους.

Χάπια απώλειας βάρους με καφεΐνη: ποια είναι η λειτουργία;

Η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει την απώλεια βάρους ή να αποτρέψει την αύξηση του βάρους. Η καφεΐνη βρίσκεται σε πολλά ποτά, συμπεριλαμβανομένου του καφέ και του τσαγιού. σε προϊόντα που περιέχουν κακάο ή σοκολάτα · και σε μια ποικιλία συμπληρωμάτων διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων που αποσκοπούν στην απώλεια βάρους. Στο ρόλο που βοηθάει στην απώλεια βάρους, η καφεΐνη έχει τις ακόλουθες δύο λειτουργίες:

  • Καύση θερμίδων: Η καφεΐνη αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας ακόμη και όταν βρίσκεστε σε ηρεμία. Διεγείρει τη θερμογένεση – ένας τρόπος που το σώμα σας παράγει θερμότητα και ενέργεια από την πέψη των τροφίμων.
  • Καταστολή της όρεξης: Η καφεΐνη μπορεί να μειώσει τα αισθήματα της πείνας και την επιθυμία σας να φάτε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Χάπια απώλειας βάρους με καφεΐνη: πώς λειτουργεί;

Όταν παίρνετε τα χάπια απώλειας βάρους με καφεΐνη, η καφεΐνη θα απορροφάται στο αίμα και στους ιστούς του σώματος, φθάνοντας τα μέγιστα επίπεδα συγκέντρωσης μεταξύ 15-120 λεπτών μετά την κατανάλωση. Καθώς διεγείρει το νευρικό σύστημα, η καφεΐνη λέει στον εγκέφαλο να σπάσει τα λιποκύτταρα. Η καφεΐνη ενεργοποιεί επίσης την απελευθέρωση μιας ορμόνης που ονομάζεται επινεφρίνη, η οποία προκαλεί την απελευθέρωση της αδρεναλίνης. Αφού αυτά τα χημικά προϊόντα “μάχονται ή πετούν” φτάνουν στο σώμα, υπάρχει αυξημένη ζήτηση να σπάσουν τα λιποκύτταρα για χρήση ως ενέργεια. Επειδή αναταράσσει το σύστημα με ελεγχόμενο τρόπο, οι χρήστες βλέπουν μειωμένο λίπος. Ένας τέλειος χρόνος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το διεγερμένο νευρικό σύστημα είναι για άσκηση. Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη συνολική αθλητική απόδοση κατά 11-12% για τον μέσο χρήστη. Λαμβάνοντας χάπια απώλειας βάρους με την καφεΐνη πριν από μια προπόνηση μπορεί πραγματικά να σφυρηλατήσει μακριά εκείνες τις λιπαρές καταθέσεις.

Τα καλύτερα χάπια απώλειας βάρους με καφεΐνη

Τα περισσότερα χάπια απώλειας βάρους περιέχουν καφεΐνη, αλλά ποιο είναι το καλύτερο; Λοιπόν, συνιστούμε ανεπιφύλακτα PhenQ. Παρέχεται και κατασκευάζεται από την Wolfson Berg, PhenQ είναι ένα από τα καλύτερα χάπια απώλειας βάρους με καφεΐνη. Αυτό το συμπλήρωμα έχει σκοπό να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και είναι πολύ σίγουρος για την ικανότητά του να το κάνει. Τα χάπια απώλειας βάρους, γνωρίζουμε, έχουν φήμη για την υπερβολή των ισχυρισμών τους, αλλά εξετάσαμε σκληρά τη λίστα των συστατικών PhenQ και νομίζουμε ότι έχει πολύ μεγάλη δυνατότητα να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

  • Το PhenQ περιέχει μερικά από τα πιο υποστηριζόμενα με την έρευνα συστατικά καύσης λίπους, το πιο γνωστό είναι το Capsimax ™, ένα μείγμα πιπέρι καγιέν και καφεΐνη. Λαμβάνοντας PhenQ τακτικά, θα είστε σε θέση να καψετε μια καλή ή δύο εκατοντάδες θερμίδες την ημέρα.
  • Άλλα συστατικά του PhenQ περιλαμβάνουν L-καρνιτίνη και ALPHA-LACYS RESET που μπορούν να μετατρέψουν το σωματικό λίπος σε ενέργεια για τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή για τις προπονήσεις.
  • Το PhenQ έχει επίσης μερικά εξαιρετικά συστατικά που μπορούν να καταστείλουν την όρεξη και να αντισταθούν στην επιθυμία να μπουν σε κακές διατροφικές συνήθειες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να παραγγείλετε PhenQ από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>