Φυτοκεραμίδια ωφελούν για το δέρμα σας

Σε αυτή την ανάρτηση θα ανακαλύψουμε την επιστήμη πίσω από το όφελος του Phytoceramides για το δέρμα και θα διερευνήσουμε επίσης σε ποιο βαθμό έχουν αποτέλεσμα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η διαδικασία γήρανσης είναι ένα γεγονός της ζωής που όλοι φοβόμαστε. καθώς μεγαλώνουμε αλλάζουμε και όχι πάντα προς το καλύτερο, πώς μπορούμε, ενδεχομένως, να πολεμήσουμε ενάντια σε αυτό που είναι, φυσικά, μια φυσική εξέλιξη; Συχνά θα διαβάζετε για τα «θαύματα» συμπληρώματα κατά της γήρανσης, και δυστυχώς θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα δεν κάνουν ό, τι λέει στον κασσίτερο. Ωστόσο, υπάρχει ένας που έχει κάνει τους ανθρώπους να καθίσουν και να λάβουν γνώση χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα: Φυτοκεραμίδες μπορεί να είναι απλά η απάντηση που όλοι έχουμε ψάξει. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε το όφελος του Phytoceramides, το καλύτερο προϊόν φροντίδας δέρματος με φυτοεραμιδο και πολλά άλλα.

Τι είναι Φυτοθεραμίδες;

Πριν συνεχίσουμε να μιλάμε για τα οφέλη του Φυτοκαιραμιδίου, πρέπει πρώτα να μάθετε ποια φυτοαραμίδια είναι στην πραγματικότητα. Τα κεραμίδια είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στο δέρμα σας. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα των κεραμιδιών μειώνεται. Αυτό οδηγεί στο δέρμα του στεγνωτηρίου και ξεκινάτε να παρατηρείτε ότι το δέρμα κάπως φέρεται. Τα φυτοκεραμίδια είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό που απαντάται σε σπάνια φυτά. Αναπληρώνουν τα κεραμίδια σας, δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα δέρματος που έχει χαθεί και βοηθά το δέρμα σας να ενυδατωθεί από μέσα προς τα έξω. Οι πιο διάσημοι πλαστικοί χειρουργοί εγγυώνται την ικανότητα του Phytoceramiedes να μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Ενυδατώνουν και ξεφλουδίζουν το δέρμα σας, έτσι φυσικά έχετε ομαλότερη, πιο σφιχτή επιδερμίδα.

Τα φωτοκεραμίδια ωφελούνται

Αν και το ανθρώπινο δέρμα αποτελείται φυσικά από κεραμίδια, αυτά τα λιπαρά οξέα χάνουν την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θαμπό, ξηρό δέρμα. Μπορεί να είστε σε θέση να ελαχιστοποιήσετε αυτά τα αποτελέσματα συμπληρώνοντας το δέρμα σας με Phytoceramides. Τα φυτοακεραμίδια λαμβάνονται από το στόμα και προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού, της γλυκοπατάτας ή του σιταριού. Το όφελος του φυτοεραμινίου περιλαμβάνει:

  • Επαναφορά των λειτουργιών του φραγμού του δέρματος, ενεργώντας ως παράγοντας επικοινωνίας κυττάρων. Το φράγμα του δέρματος προστατεύει από φλεγμονή και λοίμωξη, βλάβη από τον ήλιο καθώς και ξηρότητα.
  • Διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο βοηθώντας το φράγμα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία.
  • Μειώνει τις ελεύθερες ρίζες και αναστέλλει τα ένζυμα ελαστάσης που συμβάλλουν στη μείωση της ελαστίνης και επομένως στην ευελιξία στο δέρμα.
  • Ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Αποδεικτικά στοιχεία ότι αναστέλλουν τη μελανογένεση που συμβάλλει στην υπερχρωματοποίηση, στα σημεία ηλικίας και σε άλλους αποχρωματισμούς του δέρματος.

Η διαφορά μεταξύ συνθετικών και φυσικών κεραμιδίων

Τα μόνα “φυσικά” κεραμίδια είναι αυτά που είναι ήδη στο δέρμα σας. Τα κεραμίδια στα περισσότερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος παρασκευάζονται συνθετικά. Αυτό δεν κάνει μεγάλη διαφορά όσον αφορά την ποιότητα ή την αποτελεσματικότητα. Όσο αναπληρώνονται τα κεραμίδια, το δέρμα σας μπορεί να ωφεληθεί. Αν ψάχνετε για έναν πιο “φυσικό” τρόπο για να προκαλέσετε παραγωγή κεραμιδίου στο δέρμα σας, σκεφτείτε να προσθέσετε υγιή λίπη στη διατροφή σας. Τα κεραμίδια μπορούν επίσης να βρεθούν σε γλυκοπατάτες, σόγια, σιτάρι, ρύζι και καλαμπόκι.

Το καλύτερο συμπλήρωμα Φιτοκαιραμίδης

Το Revitol Phytoceramides είναι το πιο συνιστώμενο σύστημα περιποίησης της επιδερμίδας για την καταπολέμηση της γήρανσης και σας δίνει ένα ομαλό και νεανικό δέρμα. Έχει διατυπωθεί για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της βλάβης στο δέρμα σας για βελτιωμένη εμφάνιση του δέρματος. Το Revitol Phytoceramides αποτελείται από δύο προϊόντα: καθημερινό χάπι και καθημερινή κρέμα. Σας συμβουλεύουμε να καταναλώνετε τα χάπια τακτικά και να εφαρμόζετε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή για να επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη και να συνειδητοποιήσετε θετικά αποτελέσματα. Βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματός σας για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε ένα εύπλαστο δέρμα και αναζωογονείτε το για μια νεανική εμφάνιση. Τα προϊόντα είναι επίσης γνωστό ότι δουλεύουν καλά για τα επιθυμητά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας συστατικά υψηλής ποιότητας: Φυτοκεραμίδια, ζελατίνη, υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνη σίτου, γλυκερίνη, νερό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Revitol Phytoceramides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>