Φυτικό φάρμακο για έκζεμα

Φαίνεται ότι υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους οι ασθενείς αναζητούν φυτικά φάρμακα για έκζεμα. Ο πρώτος λόγος, οι γιατροί απλά δεν έχουν ακόμη μια θεραπεία για αυτή την ασθένεια. Δεύτερον, οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να εξηγήσουν γιατί συμβαίνει το έκζεμα. Ενώ πολλοί γιατροί προσπαθούν σκληρά για να περιγράψουν παράγοντες που παίζουν ρόλο στο έκζεμα, όπως οι κυτοκίνες και τα φλεγμονώδη κύτταρα, δεν μπορούν ακόμα να εντοπίσουν τη ρίζα της νόσου. Τρίτον, τα αποτελέσματα των συμβατικών θεραπειών για έκζεμα δεν είναι πάντα συνεπή και μερικές φορές θεωρούνται ως μη ασφαλή.

Η αποτελεσματικότητα του φυτικού φαρμάκου για το έκζεμα

Υπάρχουν πάσης φύσεως επεξεργασίες έκζεμα, μερικοί άνθρωποι λένε απλά να μην γρατζουνίσουν και πολλοί έχουν λάβει κρέμες στεροειδών. Αλλά έχετε διαπιστώσει ότι μετά την ολοκλήρωση της πορείας του φαρμάκου, συνεχίζει να επιστρέφει; Αντί να καθησυχάζουν τα συμπτώματα, αυτό το άρθρο συζητά το φυτικό φάρμακο για το έκζεμα που μπορεί να φτάσει στη ρίζα του προβλήματος και να νικήσει το έκζεμα για πάντα.

Κορυφαίο φάρμακο για το έκζεμα

Η κατάσταση του δέρματος όπως το έκζεμα μπορεί να είναι απογοητευτική. Προκαλεί φαγούρα, κόκκινα μπαλώματα στο δέρμα και είναι δύσκολο να καθοριστεί. Οι συμβατικές θεραπείες για αυτή την πάθηση περιλαμβάνουν συνταγογραφούμενα τοπικά, ανοσοκατασταλτικά, φωτοθεραπεία και βιολογικά φάρμακα, αλλά συνήθως η υποτροπή είναι κοινή. Το πρόβλημα με αυτή τη γραμμή θεραπείας είναι ότι στοχεύει να σταματήσει ένα σύμπτωμα (κλάδος) της κατάστασης και όχι την υποκείμενη αιτία (ρίζα). Το παραδοσιακό βότανο για έκζεμα παίρνει μια διαφορετική προσέγγιση. Τα βότανα προσφέρουν μοναδικές επιλογές θεραπείας για αυτήν την πάθηση και όταν χρησιμοποιούνται σωστά θα αντιμετωπίσουν όχι μόνο τα συμπτώματα αυτής της απογοητευτικής κατάστασης αλλά και τα υποκείμενα αίτια. Εδώ είναι το αγαπημένο μας φυτικό φάρμακο για το έκζεμα:

  • Boswellia: Η ρητίνη Boswellia έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες. Τα ενεργά συστατικά, τα βοσουελικά οξέα, μειώνουν τον σχηματισμό φλεγμονωδών λευκοτριενίων. Αυτή η ρητίνη συχνά ενδείκνυται στη φυσική θεραπεία πολλών φλεγμονωδών καταστάσεων που περιλαμβάνουν έκζεμα.
  • Ρίζα γλυκόριζας: Με την υποστήριξη της λειτουργίας των επινεφριδίων, η γλυκόριζα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των ενεργειακών επιπέδων και της γενικής ευημερίας σε περιόδους στρες. Επιπλέον, η γλυκόριζα είναι επίσης ένα ήπιο καθαρτικό που υποστηρίζει την πέψη. Η ρίζα γλυκόριζας είναι επίσης ένα αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες βότανο που θα εκσφενδονίσει από το εσωτερικό.
  • Φασκόμηλο: Το φασκόμηλο είναι ένα αποτελεσματικό αντιπυριτικό (ανακουφίζει από τον κνησμό) και συχνά συνδυάζεται με καταπραϋντικά βότανα, όπως marshmallow που βοηθά στην ανακούφιση του ερεθισμένου και φαγούρα δέρματος. Ένα καλό τοπικό φυτικό παρασκεύασμα θα έχει επίσης αντισηπτικά και αντιφλεγμονώδη βότανα ως μέρος μιας ολικής προετοιμασίας του δέρματος για να διευκολύνει τα συμπτώματα του έκζεμα.
  • Χρυσή σφραγίδα: Η χρυσή σφραγίδα είναι ένας αποτελεσματικός τοπικός αντιβακτηριακός παράγοντας, κυρίως λόγω της περιεκτικότητας σε βερβερίνη. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με marshmallow για την απαλότητα του φλεγμονώδους δέρματος, θα μειώσει τη φλεγμονή. Εσωτερικά, η χρυσή σφραγίδα χρησιμοποιείται ως αντιβιοτικό και τονωτικό ήπαρ. Αυτό το βότανο θα αυξήσει την παραγωγή χολής που δρα για την αποτοξίνωση του σώματος αυξάνοντας την εξάλειψη.
  • Βραδινά πρωινό: Το πετρέλαιο νυχτολούλουδου είναι υψηλό σε ένα βασικό λιπαρό οξύ, που ονομάζεται γάμμα λινολεϊκό οξύ και είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες βότανο που, όπως το γλυκόριζα, θα απαλύνει τις βλάβες του εντέρου και του εκζέματος ως μέρος μιας συνολικής προσέγγισης για την αντιμετώπιση του έκζεμα.

Τελικές λέξεις

Τα ιατρικά φάρμακα και οι θεραπείες για το έκζεμα δεν μπορούν να φτάσουν στη ρίζα του προβλήματος, αντιμετωπίζουν μόνο τα συμπτώματα. Έτσι, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στη φύση και την παράδοση. Τα παραδοσιακά φυτικά φάρμακα, εάν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να θεραπεύσουν το έκζεμα πολύ αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες. Δεν είναι πρόβλημα αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παραδοσιακό φυτικό φάρμακο για έκζεμα, επειδή έχουν γίνει διαθέσιμες οι σύγχρονες θεραπείες για έκζεμα με φυτικά συστατικά. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Revitol Eczema Cream. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φυτικό φάρμακο για έκζεμα, κάντε κλικ παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>