Φυτικά Phentermine για απώλεια βάρους

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το φυτικό χάπι φαιντερμίνη για την απώλεια βάρους. Ας το ελέγξει για τα φυτικά γεγονός φαιντερμίνη πριν το χρησιμοποιήσετε.

Τι κοινό οι άνθρωποι γνωρίζουν για τα φυτικά φαιντερμίνη

Τα χάπια Phentermine δημιουργήθηκε για να διεγείρουν τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο που ονομάζεται κατεχολαμίνες. Θα παράγει το νευροπεπτίδιο Υ που μπορεί να καταστείλει την όρεξή σας, να μειώσει την αποθήκευση λίπους και να αυξήσει την ενέργειά σας. Έτσι θα έχετε μεγαλύτερη απώλεια βάρους με λιγότερη πείνα. Όρεξη καταστέλλοντας με φυτικά Phentermine είναι επίσης πολύ αποτελεσματική, γιατί είναι φυσικό τρόπο και λιγότερες παρενέργειες.

Οι φυτικές χάπια Phentermine παράγονται σε παρόμοια με τα χάπια ιατρικής και λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Περιέχει θερμογόνο και βοτανική σύνθεση, έτσι ώστε να είναι ασφαλές για την υγεία σας. Herbal phentermine βοηθά επίσης να κάψετε θερμίδες, να αυξήσει την ενέργεια και το μεταβολισμό σας, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε την υγιεινή διατροφή και καλές συνήθειες ύπνου για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταστροφή.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα φυτικά φαιντερμίνη είναι καλύτερο για αυτούς, επειδή είναι πιο φυσικό. Μην βιάζεστε, μπορείτε να το ελέγξετε πρώτα. Παρακαλώ να είστε βέβαιος όλων των πληροφοριών σχετικά με τα φυτικά φαιντερμίνη για την απώλεια βάρους.

Φυτικά γεγονότα Phentermine

Ένα προϊόν που ονομάζεται Herbal Phentermine διατέθηκε στην αγορά μέχρι το 2006 ως φυσικό φαιντερμίνη, αλλά αποσύρθηκε από την αγορά μετά από έρευνα από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων . Η ΗΠΑ Τροφίμων και Φαρμάκων δεν εγκρίνουν του προϊόντος με τη χρήση του όρου «φαιντερμίνη» στον τίτλο του προϊόντος, και δεν υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα? οι πωλητές δήλωσαν ότι τα φυτικά φαιντερμίνη ήταν ένα φάρμακο που προορίζεται για χρήση στη θεραπεία ή την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας ως ασθένεια, και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως υποκατάστατο για την συνταγή φαιντερμίνη. Κατά συνέπεια, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ανέθεσε παραγωγό να αλλάξετε το όνομα του προϊόντος τους ή να υποβάλουν για έγκριση, αλλά η εταιρεία επέλεξε να κλείσει την ιστοσελίδα και να σταματήσει την πώληση του Herbal Phentermine αντ ‘αυτού.

Από το περιστατικό αυτό, οι κατασκευαστές των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους έχουν να αποφύγει μαζί με το όνομα φαιντερμίνη στα προϊόντα τους, αλλά πολλές εταιρείες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ονόματα προϊόντων που μπορούν εύκολα να συγχέεται με το όνομα φαιντερμίνη, όπως έχουμε εξηγήσει εδώ. Ωστόσο, πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους εξακολουθούν να περιγράψει ή να εμπορεύονται τα προϊόντα τους ως φυσικά φαιντερμίνη.

Σε γενικές γραμμές, αν τα προϊόντα αυτά κάνουν λίστα των συστατικών τους είναι πιθανό να περιλαμβάνει γνωστά βοηθητικά φυσική απώλεια βάρους, όπως νεράντζι, guarana, εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, κετόνες βατόμουρο, Garcinia Cambogia και πιπέρι καγιέν. Ωστόσο, πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους εμπορία τους εαυτούς τους ως φυσικά ή φυτικά εναλλακτικές λύσεις για φαιντερμίνη συχνά αποτυγχάνουν να περιλαμβάνουν κατάλογο των συστατικών, έτσι δεν είναι πάντα προφανής, αν αυτά τα προϊόντα είναι στην πραγματικότητα φυσικά ή πώς υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούν όπως υπόσχονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>