Φυσικό σπίτι θεραπεία για το έκζεμα

Οι άνθρωποι μπορεί να βρουν το έκζεμά τους προκλητικό για θεραπεία. Αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές για το σπίτι θεραπεία για το έκζεμα που μπορεί να μειώσει τον κνησμό, το ραγισμένο δέρμα και λοιμώξεις. Όταν το έκζεμα χτυπά, τα κόκκινα, πλατύφυλλα μπαλώματα εισβάλλουν στο δέρμα-και φαγουρίζουν σαν τρελός. Αυτή η χρόνια φλεγμονώδης κατάσταση δεν μπορεί να θεραπευτεί και τείνει να φλεγμονώσει περιοδικά και στη συνέχεια να υποχωρήσει. Ωστόσο, με σούπερ απλή θεραπεία για το έκζεμα, μπορείτε να χαλαρώσετε τα συμπτώματά σας – δεν απαιτείται επίσκεψη γιατρού.

Τι είναι το έκζεμα;

Το έκζεμα είναι μια κατάσταση του δέρματος που επηρεάζει περίπου το 30% των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι παιδιά και έφηβοι. Ένα άτομο με έκζεμα θα παρουσιάσει συνήθως μπαλώματα ξηρού, φαγούρα δέρμα που μπορεί να ραγίσει, να αιμορραγήσει, ή να μολυνθεί. Μέχρι στιγμής, η ιατρική κοινότητα δεν έχει ακόμη προσδιορίσει μια οριστική αιτία έκζεμα. Για μερικούς, μπορεί να προκύψει λόγω διατροφικής ανεπάρκειας, ενώ για άλλους μπορεί να προκύψει πρώτα λόγω αλλεργιογόνου ή άλλου ερεθιστικού. Εδώ είναι οι ευρέως αποδεκτές αιτίες του έκζεμα:

 • Ξηρό δέρμα και ευαίσθητο δέρμα που σπάει.
 • Δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Περιβαλλοντικές συνθήκες.
 • Παραλλαγές γονιδίων που επηρεάζουν το δέρμα.
 • Αλλεργίες σε τρόφιμα, προϊόντα ομορφιάς, απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων ή άλλες χημικές αλλεργίες.
 • Χρόνια άγχος.
 • Αλλαγές θερμοκρασίας.

Αυτό το άρθρο εξετάζει το σπίτι θεραπεία για έκζεμα, καθώς και μερικές συμβουλές για την πρόληψη έκζεμα.

Το πιο προτεινόμενο σπίτι θεραπεία για το έκζεμα

Δεν είμαστε δερματολόγοι, αλλά είχαμε κάποιες εμπειρίες με το έκζεμα και βρήκαμε αποτελεσματική θεραπεία για το έκζεμα που θέλουμε να μοιραστούμε εδώ.

 • Κολλοειδές πλιγούρι βρώμης.

Το κολλοειδές πλιγούρι βρώμης είναι φτιαγμένο από λεμόνι. Βοηθά να ηρεμήσει και να μαλακώσει το φλεγμένο δέρμα. Το κολλοειδές πλιγούρι βρώμης είναι συχνά διαθέσιμο σε μορφή σκόνης. Προσθέστε τη σκόνη σε χλιαρό νερό μπάνιου και απολαύστε για 10 έως 15 λεπτά για να βοηθήσετε να μαλακώσετε το τραχύ δέρμα και να ανακουφίσετε τον κνησμό. Μετά το μπάνιο σας, αφήστε το δέρμα σας να στεγνώσει και εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα υποαλλεργικής ενυδατικής κρέμας που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο.

 • Λάδι καρύδας.

Το έλαιο καρύδας εξάγεται από το κρέας καρύδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσική ενυδατική κρέμα. Οι αντιβακτηριακές δυνατότητες του ελαίου καρύδας μπορούν να μειώσουν τα βακτήρια σταφυλιών στο δέρμα, πράγμα που βοηθά στην πρόληψη της μόλυνσης. Αυτό είναι σημαντικό για τα άτομα με έκζεμα, επειδή τα μπαλώματα του φλεγμονώδους δέρματος μπορεί να σπάσουν και να εξαντληθούν επιτρέποντας στα βακτηρίδια να εισέλθουν. Όταν το εφαρμόζετε στο δέρμα σας, επιλέξτε παρθένο ή ψυχρής πίεσης λάδι καρύδας που επεξεργάζεται χωρίς χημικά.

 • Ηλιέλαιο.

Το ηλιέλαιο εξάγεται από ηλιόσπορους. Έρευνες έχουν δείξει ότι προστατεύει το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και των βακτηριδίων. Το ηλιέλαιο ενυδατώνει επίσης το δέρμα και μπορεί να ανακουφίσει τον κνησμό και τη φλεγμονή. Το ηλιέλαιο μπορεί να εφαρμοστεί, αδιάλυτο, απευθείας στο δέρμα, κατά προτίμηση μετά το μπάνιο, ενώ το δέρμα είναι ακόμα υγρό.

 • Κρύες, υγρές κομπρέσες.

Η εφαρμογή μιας δροσερής, υγρής συμπίεσης μειώνει την φαγούρα για ορισμένα άτομα με έκζεμα. Για μικρά παιδιά, η υγρασία των νυχτερινών ρούχων μπορεί να προσφέρει ολονύκτια ανακούφιση από τον κνησμό. Ωστόσο, εάν το έκζεμα έχει εξελιχθεί σε αιμορραγίες, μια υγρή συμπίεση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μόλυνσης και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

 • Θεραπεία του νου και του σώματος.

Ορισμένες παθήσεις του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του έκζεμα, έχουν ψυχολογική συνιστώσα. Αυτή είναι μια δυναμική που αναφέρεται ως ψυχοθεραπεία. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι η ύπνωση, ο διαλογισμός στο μυαλό, η προοδευτική μυϊκή σχέση, η επικεντρωμένη αναπνοή, η γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία και η θεραπεία ομιλίας μπορεί να παρέχουν όχι μόνο ανακούφιση κατά τη διάρκεια μιας φλεγμονής, αλλά να επιταχύνουν τη θεραπεία και να αποτρέψουν μελλοντικές εκρήξεις.

Δοκιμάστε το Revitol Eczema Cream

Εάν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι μια ισχυρή λύση για το έκζεμα, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Revitol Eczema Cream! Το Revitol Eczema Cream είναι μια φόρμουλα για την περιποίηση της επιδερμίδας που είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση της κνησμό και των μελλοντικών breakouts. Αυτό το προϊόν αποτρέπει τον ερεθισμό του δέρματος και αποτρέπει την ερυθρότητα. Αυτή η φόρμουλα περιποίησης επιδερμίδας βοηθά στην καταπολέμηση των σημείων έκζεμα. Επαναφέρει την κανονική κατάσταση του δέρματός σας και επίσης λειτουργεί καλά χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα φυσικά συστατικά:

 • Κολλοειδές πλιγούρι βρώμης. Βοηθά στην ενυδάτωση και ενυδάτωση του δέρματος. Αποτρέπει την φλεγμονή του δέρματος, δίνοντάς σας έτσι ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Αυτό το συστατικό εξαλείφει την κνησμό και το καθιστά απαλό ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί σε εύθραυστα δέρματα παιδιών.
 • Πλιγούρι βρώμης: Έχει φλαβονοειδή που χρησιμεύουν ως αντιοξειδωτικό που εμποδίζουν το δέρμα να καταστραφεί από τις ελεύθερες ρίζες.
 • Φαινόλες και σαπωνίνη: που απορροφούν ρύπους, κακή οσμή και λάδι, αφήνοντας έτσι την επιδερμίδα καθαρή. Βοηθά στην εξισορρόπηση του Ph του δέρματός σας βοηθώντας στον έλεγχο των βακτηρίων και των λοιμώξεων.
 • Κεραμίδια: Αυτό βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματός σας. Δημιουργεί επίσης ένα στρώμα στο δέρμα το οποίο την προστατεύει από επιβλαβή στοιχεία.

Η απαλή φύση αυτών των φυσικών συστατικών είναι ασφαλής για χρήση σε παιδιά και μωρά, κάτι που θεωρούμε ανακούφιση. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Revitol Eczema Cream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>