Φυσικό σπίτι διορθωτικά μέτρα για αιμορροΐδες

Τα συμπτώματα αιμορροΐδων περιλαμβάνουν αιμορραγία, οίδημα και φαγούρα. Αρχική διορθωτικά μέτρα για αιμορροΐδες είναι όλα όσα χρειάζεστε για να κάνουν αυτά τα συμπτώματα να γίνουν ένα πράγμα του παρελθόντος. Οι αιμορροΐδες συνήθως οφείλονται σε τραυματισμό κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου ή από την αυξημένη πίεση στις φλεβίδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή λόγω σεξουαλικής επαφής. Οι αιμορροΐδες μπορούν να ταξινομηθούν ως εσωτερικές αιμορροΐδες (που υπάρχουν στο εσωτερικό του πρωκτού ή του ορθού) και εξωτερικές αιμορροΐδες (που υπάρχουν εκτός του πρωκτού) με βάση τη θέση τους μέσα στο ορθό. Εξωτερικές αιμορροΐδες είναι ο πιο κοινός τύπος. Μπορούν να προκαλέσουν πόνο, φαγούρα, αιμορραγία και δυσκολία να καθίσουν. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες για αιμορροΐδες.

5 εσωτερικές θεραπείες για αιμορροΐδες

Τα αιμορροειδή συμπτώματα του πόνου και του κνησμού μπορούν να αντιμετωπιστούν στο σπίτι. Εδώ είναι πέντε φυσικά θεραπείες για τις αιμορροΐδες:

  • Ψυχρή συμπίεση.

Τα παγοκύτταρα μπορεί να βοηθήσουν στην ανακούφιση ορισμένων συμπτωμάτων αιμορροΐδων. Η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει κνησμό γύρω από τον πρωκτό, αλλά η κρύα συμπίεση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση. Εφαρμόστε παγοκύστες ή ψυχρές κομπρέσες στον πρωκτό για να απαλλαγείτε από οίδημα για 15 λεπτά τη φορά. Για μεγάλες, επώδυνες αιμορροΐδες, αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία. Πάντα να τυλίγετε πάγο μέσα σε ένα πανί ή πετσέτα χαρτιού και ποτέ να μην εφαρμόζετε κάτι παγωμένο απευθείας στο δέρμα.

  • Ζεστά μπανιέρες.

Το να καθίσετε σε λίγα εκατοστά ζεστού νερού τρεις φορές την ημέρα για 15 έως 20 λεπτά μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής των αιμορροΐδων. Είναι σημαντικό να στεγνώσει τελείως η περιοχή του πρωκτού μετά από κάθε μπανιέρα για να ελαχιστοποιηθεί ο ερεθισμός του δέρματος που περιβάλλει τον πρωκτό.

  • Διατροφικές αλλαγές.

Η αυξημένη πρόσληψη υγρών και οι διαιτητικές ίνες θα μειώσουν τις πιθανότητες δυσκοιλιότητας και θα μειώσουν την πίεση στο ορθό και τον πρωκτό κατά τη διάρκεια της εντερικής κίνησης, ελαχιστοποιώντας την περαιτέρω διόγκωση, δυσφορία και αιμορραγία. Τα διαιτητικά συμπληρώματα ινών μπορούν επίσης να βοηθήσουν να χύσουν τα κόπρανα.

  • Υγρά μαντηλάκια.

Χρησιμοποιώντας χαρτί υγείας μετά από μια κίνηση του εντέρου θα μπορούσε να επιδεινώσει τις αιμορροΐδες σας. Θα μπορούσατε να αποφύγετε τον περαιτέρω ερεθισμό μεταβαίνοντας σε υγρά μαντηλάκια. Για μια πρόσθετη ώθηση, μπορείτε να βρείτε μαντηλάκια με καταπραϋντικά, αντι-αιμορροειδή συστατικά όπως φουντουκιά ή αλόη βέρα.

  • Άσκηση.

Η άσκηση είναι χρήσιμη στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας και στη μείωση της πίεσης στις αιμορροϊδικές φλέβες. Κάρδιο και ασκήσεις μικρού βάρους, όπως γιόγκα, τζόκινγκ, κολύμβηση, τέντωμα και ποδηλασία είναι οι καλύτερες. Τα άτομα θα πρέπει να ενθαρρύνονται να έχουν μια κίνηση του εντέρου το συντομότερο δυνατόν μετά την ώθηση που προκύπτει και να μην καθίσετε στην τουαλέτα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Μόλις περάσει η ώθηση, τα κόπρανα μπορεί να καταλήξουν σε δυσκοιλιότητα και να στραβούν με μια κίνηση του εντέρου μπορεί να συμβεί.

Μια νέα σημαντική ανακάλυψη στη θεραπεία των αιμορροΐδων

Οι πέντε εσωτερικές θεραπείες για αιμορροΐδες που περιγράφηκαν παραπάνω έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές. Ωστόσο, εάν θέλετε μια νέα σημαντική ανακάλυψη στη θεραπεία των αιμορροΐδων, τότε θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε το Venapro. Το Venapro είναι ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο που περιλαμβάνει χάπια και σπρέι. Έτσι, είναι μια διαδικασία δύο σταδίων που θα επιτεθεί στην αιτία αιμορροΐδων. Το σπρέι Venapro παρέχει γρήγορα ανακούφιση από κνησμό και πρήξιμο, ενώ τα χάπια λειτουργούν από μέσα για να θεραπεύσουν το πρόβλημα. Με τη χρήση του Venapro, μπορείτε πραγματικά να απαλλαγείτε από αιμορροΐδες και τα συμπτώματά τους. Το Venapro περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά όπως φθόριο του ασβέστη, arnica, krameria mapato, ρίζα πέτρα, και άλλα. Όπως και οι άλλες θεραπείες για αιμορροΐδες στο σπίτι, το Venapro μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και άνετα στο σπίτι σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>