Φυσική κρέμα προγεστερόνης για την εμμηνόπαυση

Η προγεστερόνη είναι μια σημαντική γυναικεία ορμόνη και μερικές γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει φυσική κρέμα προγεστερόνης για ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Η προγεστερόνη είναι ένας τύπος ορμόνης που παράγεται κυρίως στις ωοθήκες των οποίων ο ρόλος είναι να συμβάλλουν στη ρύθμιση της εμμήνου ρύσεως και της εγκυμοσύνης. Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, τα επίπεδα προγεστερόνης θα μειωθούν δραματικά, προκαλώντας μια σειρά από φυσικά και συναισθηματικά συμπτώματα. Η εξάντληση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε απώλεια οστού και στην επιδείνωση της ελαστικότητας του δέρματος, της σταθερότητας και της αντοχής. Υπάρχουν ήδη πολλές μελέτες σχετικά με τη χρήση κρέμας προγεστερόνης για θεραπεία εμμηνόπαυσης. Οι μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η κρέμα προγεστερόνης λειτουργεί πολύ καλά όταν εφαρμόζεται στο δέρμα και συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των γυναικών με εμμηνόπαυση.

Φυσική κρέμα προγεστερόνης

Οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφήσουν φυσική προγεστερόνη για άτομα με χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης. Υψηλής ποιότητας φυσικές κρέμες προγεστερόνης είναι συχνά κατασκευασμένες από σόγια ή ένα άγριο και μη βρώσιμο μεξικάνικο νήμα. Οι κρέμες άγριου φλοιού είναι γενικά διαθέσιμες πέρα ​​από τον πάγκο. Οι φυσικές κρέμες προγεστερόνης θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα επίπεδα προγεστερόνης στο σώμα. Οι γυναίκες που βιώνουν πρόωρη ή πρόωρη εμμηνόπαυση συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις κρέμες για να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων. Να είστε βέβαιος να επιλέξει μια καλή ποιότητα και αξιόπιστη μάρκα αν προσπαθεί φυσική κρέμα προγεστερόνης για θεραπεία εμμηνόπαυσης.

Φυσική κρέμα προγεστερόνης για την εμμηνόπαυση: τα οφέλη

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η φυσική κρέμα προγεστερόνης μπορεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να ανακουφίσει ή να μειώσει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης όπως:

 • Εξάψεις.
 • Νυχτερινές εφιδρώσεις.
 • Κολπική ξηρότητα.
 • Χαμηλή λίμπιντο.
 • Συνεχής κόπωση.
 • Αλλαγές διάθεσης.
 • Πονοκέφαλοι.
 • Προβλήματα ύπνου.

Η φυσική κρέμα προγεστερόνης μπορεί να συμβάλει ακόμη και στη γενική υγεία σας. Επιστημονικές μελέτες διαπιστώνουν ότι η χρήση της φυσικής κρέμας προγεστερόνης είναι αποτελεσματική για τη μείωση της φλεγμονής, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, τη μείωση της παχυσαρκίας, τη βελτίωση του ύπνου και τη βελτίωση της διάθεσης.

Proferia: η καλύτερη φυσική κρέμα προγεστερόνης για την εμμηνόπαυση

Αν ψάχνετε για την καλύτερη φυσική κρέμα προγεστερόνης για θεραπεία εμμηνόπαυσης, τότε η Proferia είναι η απάντηση! Το Proferia είναι φυσική κρέμα προγεστερόνης, χωρίς συνθετικές ορμόνες που συνήθως συνταγογραφούνται από τους γιατρούς. Το Proferia περιέχει ένα εξαιρετικά διαλυτό εκχύλισμα άγριου φλοιού ως βάση για το υψηλό ποσοστό απορρόφησής του, καθώς και 500 mg USP προγεστερόνης ανά ουγγιά. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη της Proferia:

 • Υποστηρίζει υγιή επίπεδα προγεστερόνης σε γυναίκες που πάσχουν από ορμονικές ανισορροπίες.
 • Βοηθά στην ανακούφιση από μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.
 • Δεν περιέχει parabens, συστατικά που προέρχονται από ζώα ή βαριά αρώματα.
 • Βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων κυριαρχίας των οιστρογόνων.
 • Περιέχει προγεστερόνη USP που προέρχεται από άγρια ​​φλούδα για την εξασφάλιση της ασφάλειας, της συνέπειας και της αποτελεσματικότητας.
 • Κατασκευάστηκε σε μια εγκατάσταση καλής παρασκευαστικής πρακτικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Proferia

Εφαρμόστε ¼ έως ½ κουταλάκι του γλυκού ανά ημέρα σε περιοχές όπως ο λαιμός, το άνω μέρος του στήθους, το πίσω μέρος των γόνατων, τα χέρια και ο καρπός ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

 • Οι γυναίκες πριν από την εμμηνόπαυση: Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται η χρήση του Proferia καθημερινά για δύο εβδομάδες μετά από κάθε εμμηνορρυσιακό κύκλο, πριν διακοπεί η θεραπεία για δύο εβδομάδες.
 • Μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες: Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται η εφαρμογή κρέμας Proferia καθημερινά για τρεις εβδομάδες, προτού διακοπεί η θεραπεία για μια εβδομάδα.

Το Proferia είναι ένα προηγμένο προϊόν κρέμας για προγεστερόνη που μπορείτε να βασιστείτε. Κάντε κλικ παρακάτω για να αγοράσετε αυτό το προϊόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>