Φυσική θεραπεία ροδόχρου ακτινοβολίας στο σπίτι

Αν και δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για τη ροδόχρου ακμή, μπορείτε σίγουρα να μειώσετε τα σημάδια και τα συμπτώματά της με φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής στο σπίτι. Η αναζήτηση θεραπείας από έναν δερματολόγο μπορεί να διευκολύνει την ερυθρότητα και τις προσκρούσεις της ροδόχρου ακμής. Αλλά μεταξύ των επισκέψεων του γιατρού, υπάρχει φυσική θεραπεία ροδόχρου ακμής στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε για να ελέγξετε την ασθένεια και να μειώσετε τον αντίκτυπό της στη ζωή σας. Ξεκινήστε πλησιάζοντας τη ροδόχρου σας σαν ερευνητής. Κρατήστε ένα περιοδικό δέρματος για λίγες εβδομάδες – είτε σε χαρτί είτε σε ηλεκτρονική συσκευή – και σημειώστε πότε η ροδόχρου ακτινοβολία ξεφλούδισε και τι κάνατε, έφαγε ή εκτέθηκε εκείνη την ημέρα. Μετά από έξι έως οκτώ εβδομάδες δημοσιογραφίας, θα έχετε μια ιδέα για το τι κάνει το ροδόχρου σας χειρότερο – και τι μπορεί να το βελτιώσει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιδιώξετε να τροποποιήσετε τη ρουτίνα σας. Χρειάζεστε μερικές ιδέες; Διαβάστε παρακάτω για τη φυσική θεραπεία της ροδόχρου ακμής στο σπίτι που πραγματικά λειτουργεί.

Το πρόβλημα της ροδόχρου ακμής

Η ροδοκήλη μπορεί να είναι μια ενοχλητική και συγκεχυμένη κατάσταση του δέρματος, αλλά η καλύτερη φυσική θεραπεία για τη ροδόχρου ακμή μπορεί να περιλαμβάνει διαιτητικές αλλαγές, χρήση λαδιού tamanu, κατανάλωση νερού από αλόη βέρα, διαλογισμό και πολλά άλλα. Η ροδοκήλη μπορεί εύκολα να γίνει γνωστή με το προφανές σύμβολο, τα έντονα κόκκινα μάγουλα και τα μικρά διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα του προσώπου. Οι σοβαροί πάσχοντες από αυτή την κατάσταση μπορεί να δουν μικρές φλύκταινες ή προσκρούσεις στο δέρμα, μαζί με οίδημα. Συχνά εκδηλώνεται στα μάγουλα, το μέτωπο, το πηγούνι, τα αυτιά και την περιοχή κοντά στα μάτια, αλλά μπορεί να δει στο λαιμό και το στήθος.

Η καλύτερη φυσική θεραπεία ροδόχρου ακτινοβολίας στο σπίτι

Αν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να δοκιμάσετε τη φυσική θεραπεία της ροδόχρου ακμής στο σπίτι αφού παρατηρήσετε τη ροδόχρου ακμή σας, εδώ είναι οι τέσσερις πιο αποτελεσματικές:

  1. Καθαρίστε τη διατροφή σας: Εισάγετε τρόφιμα που προάγουν την υγεία, όπως τα καλά λίπη, τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, τα λαχανικά, το κουρκούμη και το τζίντζερ. Το έντερο ρυθμίζει τη φλεγμονή στο σώμα μας. Ο καθαρισμός της δίαιτας και του εντέρου με μια καθαρή διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, χαμηλή σε ζάχαρη και υδρογονωμένα έλαια μειώνει τη φλεγμονή σε όλο το σώμα.
  2. Πιείτε το νερό της αλόης βέρα: Το πόσιμο νερό της αλόης βέρα είναι σαν το πόσιμο νερό με επιπλέον αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Βοηθά στην αύξηση της περιεκτικότητας σε νερό στα έντερα και βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών στο σώμα, βοηθώντας έτσι στη φλεγμονή στο σώμα και στη μείωση της ροδόχρου ακμής.
  3. Χρήση έλαια: Η περισσότερη φροντίδα της επιδερμίδας είναι φορτωμένη με συντηρητικά και ερεθιστικά. Αποφύγετε τα καθαριστικά πηκτής, τα όξινα καθαριστικά απολέπισης, οποιαδήποτε προϊόντα με σαλικυλικό οξύ ή υπεροξείδιο του βενζοϋλίου. Χρησιμοποιήστε ήπια καθαριστικά όπως τα έλαια καθαρισμού και τα προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε έλαιο σπόρου τριαντάφυλλου, λάδι seabuckthorn, λάδι tamanu και νυχτολούλουδο, καθώς αυτά τα συστατικά είναι ιδιαίτερα θρεπτικά και αντιφλεγμονώδη.
  4. Διαλογισμός: Το άγχος είναι μια μεγάλη ώθηση για τη φλεγμονή στο σώμα. Η ανάπτυξη ακόμη και μιας μικρής διάρκειας καθημερινής ρουτίνας διαλογισμού μειώνει το άγχος στο μυαλό και στο σώμα.

Έτσι, εκεί έχετε. Είναι οι πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες ροδόχρου ακμής. Ωστόσο, αν διαπιστώσετε ότι αυτές οι θεραπείες στο σπίτι δεν σας βοήθησαν πολύ, σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στο Revitol Rosacea Cream.

Τι είναι το Revitol Rosacea Cream;

Το Revitol Rosacea Cream είναι μια θεραπεία χωρίς συνταγή από το Revitol που απευθύνεται στη ροδόχρου ακμή. Δεν απλώς εξαλείφει την ερυθρότητα στη μύτη, τα μάγουλα, το πηγούνι ή το μέτωπο αλλά επίσης μειώνει την εμφάνιση ορατών φλεβών σε ορισμένες περιοχές του προσώπου. Βοηθά επίσης να μειώσει τα σπυράκια και τις προσκρούσεις στο πρόσωπο και περιέχει ενεργά συστατικά που στοχεύουν το πυκνό δέρμα. Είναι ουσιαστικά ένα προϊόν που αντιμετωπίζει όλα τα συμπτώματα της ροδόχρου ακμής. Το Revitol Rosacea Cream περιέχει ένα συνδυασμό από φυσικά αντιφλεγμονώδη συστατικά που λειτουργούν για τη γρήγορη σύσφιξη των αιμοφόρων αγγείων ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Περιέχει επίσης φυσικούς παράγοντες καταπολέμησης βακτηρίων που σκοτώνουν βακτήρια στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό εμποδίζει τα ξεσπάσματα της ροδόχρου ακμής και το σχηματισμό σπυριών. Το Revitol Rosacea Cream περιέχει επίσης συστατικά που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου. Η αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου καθιστά το δέρμα πιο ανθεκτικό και βοηθά στην καταπολέμηση της ροδόχρου ακμής πιο αποτελεσματικά. Το Revitol Rosacea Cream είναι προφανώς ένα προϊόν που χρειάζεται οποιοσδήποτε πάσχει από ροδόχρου ακμή. Για την αγορά αυτού του προϊόντος, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>