Φυσικές μέθοδοι διεύρυνσης στήθους

Οι φυσικές μέθοδοι διεύρυνσης του μαστού είναι διαθέσιμες για τις γυναίκες που είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του στήθους τους, καθώς μπορεί να παρεμποδίσουν τον τρόπο ζωής τους και τη συνολική τους εμφάνιση. Δεν υπάρχει τίποτα να ντρεπόμαστε όταν πρόκειται για την επιθυμία για μεγάλα, στρογγυλά και σταθερά στήθη. Για πολλούς, τα στήθη συμβολίζουν την ομορφιά και ενισχύουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Οσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα. Αυτό σημαίνει επίσης πολλή προσοχή ανδρών, αν αυτή είναι η πρόθεσή σας. Εάν η χειρουργική επέμβαση δεν είναι η επιλογή σας, υπάρχουν μερικές φυσικές μέθοδοι διεύρυνσης του στήθους που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές. Απαιτούν μόνο υπομονή και συνέπεια.

Γιατί οι γυναίκες θέλουν μεγαλύτερα στήθη

30 τοις εκατό των γυναικών είναι ικανοποιημένοι με το στήθος τους, ενώ το 38 τοις εκατό επιθυμούν μεγαλύτερα στήθη. Περισσότερο από 300.378 γυναίκες έχουν εμφυτεύματα στήθους. Αυτό είναι περίπου ένα στις 25-26 γυναίκες που υποβάλλονται στο μαχαίρι για να αυξήσουν την προτομή τους. Η δυσαρέσκεια του μαστού δεν είναι χαρακτηριστικό της διασημότητας. Οι γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα θέλουν επίσης να έχουν μεγαλύτερα, πληρέστερα στήθη. Η χειρουργική επέμβαση είναι μια λύση. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε φυσικούς τρόπους διεύρυνσης του μαστού για ασφαλέστερη λύση. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση απομακρύνουν τα εμφυτεύματά τους εξαιτίας των σχετικών κινδύνων.

Φυσικές συμβουλές διεύρυνσης στήθους

Για τις γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του στήθους, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται πιο γερά στήθη, υπάρχουν πολλές επιλογές.

  • Η σωστή άσκηση.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γυναίκες που κάνουν βαριά work outs ή body building τείνουν να έχουν μικρότερα στήθη; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το στήθος σας αποτελείται κυρίως από λίπος και συρρικνώνεται καθώς τα επίπεδα δραστηριότητάς σας αυξάνονται. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις όπως οι τροποποιημένες ωθήσεις, οι θωρακικές πρέσες και οι πιέσεις των βραχιόνων που μπορούν να διευρύνουν το στήθος σας. Κάντε τις ασκήσεις καθημερινά για 30 λεπτά και ζητήστε οδηγίες από έναν εκπαιδευτή γυμναστικής για να βεβαιωθείτε ότι τα κάνετε σωστά.

  • Διατροφή.

Λένε ότι είσαι αυτό που τρως. Αυτό είναι αλήθεια. Η ανθυγιεινή τροφή θα επηρεάσει ολόκληρο το σώμα σας συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των μαστών σας. Αν ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή θρησκευτικά, αναμείνετε να δείτε κάποια αποτελέσματα.

  • Φορέστε τη σωστή σουτιέν.

Φορώντας ένα σουτιέν που είναι είτε πολύ μικρό είτε πολύ μεγάλο μπορεί να αφήσει το στήθος σας να φαίνεται μικρότερο από ό, τι στην πραγματικότητα. Φορέστε ένα σουτιέν που επιτρέπει στο στήθος σας να σηκωθεί. Τα χαμηλά μεγέθη σουτιέν μπορεί επίσης να είναι πολύ άβολα. Τα σουτιέν θα πρέπει να προσφέρουν στήριξη και να ανυψώνουν τα στήθη που δεν τους χωρίζουν ή να τους επιτρέπουν να κρεμούν χαλαρά. Μπορείτε να επιλέξετε για επένδυση με επένδυση για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των μεγαλύτερων στήθη επίσης.

  • Μασάζ.

Εκτός από τη βελτίωση της συνολικής υγείας του μαστού, τα μασάζ αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και τεντώνουν τους ιστούς μέσα στο στήθος έτσι ώστε να φαίνονται μεγάλοι και σταθεροί. Ρίξτε λίγο κρέμα στις παλάμες σας. Στη συνέχεια, μασάζ απαλά μέσα στο στήθος, μέχρι να απορροφήσει εντελώς. Γιατί πρέπει να κάνετε μασάζ; Με βάση τις εξηγήσεις των εμπειρογνωμόνων, οι μικρές κυκλικές κινήσεις που χρησιμοποιούνται στο στήθος θα ενθαρρύνουν τη λεμφική αποστράγγιση και τη ροή αίματος.

Υψηλής ποιότητας κρέμα μεγέθυνσης στήθους

Όταν κάνετε μασάζ στο στήθος σας, θέλουμε να χρησιμοποιήσετε κρέμα υψηλής ποιότητας από φυσικά συστατικά χωρίς παρενέργειες. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνετε τη φυσική κρέμα από μόνοι σας γιατί σήμερα το Brestrogen είναι ήδη διαθέσιμο για εσάς. Το Brestrogen είναι μια κρέμα που βασίζεται σε εκχύλισμα φυτού και λειτουργεί ως φυσικό αναμνηστικό για τη διεύρυνση του μαστού. Η κρέμα απευθύνεται σε γυναίκες που είναι δυσαρεστημένες με τα μικρά ή χαλαρά στήθη τους και θα ήθελαν να βρουν έναν ασφαλή τρόπο για την προώθηση της διεύρυνσης του στήθους. Αυτή η κρέμα διεύρυνσης του στήθους μπορεί να είναι μια μακροπρόθεσμη φυσική μέθοδος για μεγαλύτερα στήθη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε σε κάποια κρέμα. Γιατί πρέπει να διακινδυνεύσετε την υγεία και την ομορφιά σας με χειρουργική επέμβαση, ορμονική θεραπεία και άλλες θεραπείες, όταν μπορείτε να έχετε Brestrogen μόνο μερικά κλικ μακριά; Αυτή η κρέμα διεύρυνσης του μαστού διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Brestrogen, όπου θα μάθετε βασικά στοιχεία σχετικά με τα συστατικά του τύπου και πώς λειτουργούν για να προσφέρουν τα αναμενόμενα οφέλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>