Φυσικά μυστικά κατά των ρυτίδων

Χτυπήστε την κρέμα ρυτίδων! Αντ ‘αυτού, κοιτάξτε γύρω από την κουζίνα σας για φυσικές φυσικές αντιρυτιδικές λύσεις. Όπως ή όχι, μερικές από τις καλύτερες κρέμες ρυτίδων προέρχονται από παιδιά με λευκά παλτά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιμείνετε σε απροσδόκητα συνθετικά συστατικά, αν δεν θέλετε να μοιάζετε με μια παλιά αγκάθι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν φυσικές αντιρυτιδικές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο νεανικές, πιο ομαλές, πιο λαμπερές και μια δέσμη άλλων καλών επίθετων. Απλά ξέρετε τι να ψάξετε – και πού να το βρείτε.

Φυσική αντιρυτιδική: επισκόπηση

Οι ρυτίδες, ένα φυσικό μέρος της γήρανσης, είναι οι γραμμές και οι πτυχές που σχηματίζονται στο δέρμα σας. Ορισμένες ρυτίδες μπορεί να γίνουν βαθιές ρωγμές ή αυλακώσεις και μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισθητή γύρω από τα μάτια, το στόμα και το λαιμό σας. Αν και η γενετική καθορίζει κυρίως την δομή του δέρματος και την υφή, η έκθεση στον ήλιο είναι μια σημαντική αιτία των ρυτίδων, ειδικά για τους ανθρώπους με δίκαιη επιδερμίδα. Άλλοι παράγοντες, όπως η ανθυγιεινή διατροφή, το κάπνισμα και οι ρύποι, συμβάλλουν επίσης στην συρρίκνωση. Αν οι ρυτίδες σας ενοχλούν, υπάρχουν φυσικά μυστικά αντιρυτιδικών για να σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε τις ρυτίδες σας ή να τους κάνετε λιγότερο ορατό.

5 φυσικές αντιρυτιδικές λύσεις που λειτουργούν

Αντί να καταπολεμάτε τις ρυτίδες με ακριβά κρέμες και ιατρικές διαδικασίες, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτές τις εγκεκριμένες από εμπειρογνώμονες φυσικές αντιρυτιδικές λύσεις;

  1. Ginger: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι τζίντζερ. Ανακατέψτε λίγο κομμένο τζίντζερ και μέλι σε ζεστό νερό. Ένα φλιτζάνι αυτό το τσάι είναι γεμάτο με οφέλη κατά της γήρανσης. Το μέλι έχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής. Το τζίντζερ είναι πλούσιο σε ένα αντιοξειδωτικό που ονομάζεται τζίντζερ, το οποίο βοηθά στην προστασία από τη διάσπαση του κολλαγόνου.
  2. Μπανάνα: Υπάρχει περισσότερο από ότι μια μπανάνα μπορεί να κάνει από απλά να σας γεμίζει στο πρωινό. Είναι επίσης γνωστό ότι ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, γνωστή για την πρόληψη ή τη μείωση των ρυτίδων. Συμπεριλάβετε τα φρούτα όσο το δυνατόν συχνότερα ως μέρος της διατροφής σας.
  3. Σπόροι σταφυλιών: Μελέτες έχουν δείξει ότι οι σπόροι σταφυλιών μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στο αίμα σας. Είναι επίσης γνωστό ότι προστατεύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη στο δέρμα σας – τις πρωτεΐνες που δίνουν στην επιδερμίδα σας ελαστικότητα και σταθερότητα. Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών είναι δημοφιλές στη Γαλλία.
  4. Αγγούρι: Υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και γεμάτη με θρεπτικά συστατικά όπως μαγνήσιο, κάλιο, βιταμίνες Α και Ε, τα αγγούρια προάγουν την κυκλοφορία του αίματος και την επούλωση, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και δημιουργούν μια λαμπερή επιδερμίδα.
  5. Νερό: Η κατανάλωση αρκετού νερού μπορεί να δώσει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στο δέρμα σας, βελτιώνοντας τον τόνο, την υφή και ακόμη και την τελειοποίηση των περιγραμμάτων του προσώπου σας – εντός 3 – 5 ημερών. Φαίνεται φωτεινότερο και πιο ακτινοβόλο από μέσα. Αυξήστε την πρόσληψη έως 3 λίτρα ημερησίως τουλάχιστον.

Πάρτε το συμπλήρωμα

Εάν υπάρχει ένα συμπλήρωμα που πρέπει να παίρνετε για να έχετε καλύτερη, νεανική εμφάνιση του δέρματος, το Pure Collagen είναι αυτό. Το Pure Collagen είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα αντιρυτιδικού που διαθέτει το Verisol®, ένα φυσικό σκεύασμα βιοδραστικών πεπτιδίων κολλαγόνου τύπου Ι και τύπου III για:

  • Μειώστε την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Υποστηρίζετε την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Υποστήριξη της ανάπτυξης υγιών μαλλιών και νυχιών.

Για αυτά τα οφέλη, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να αγοράσουν το Pure Collagen με το Verisol®. Κάντε κλικ παρακάτω για να αποκτήσετε το Pure Collagen σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>