Φυσικά θερμογενή συμπληρώματα για απώλεια λίπους

Τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα δουλεύουν αυξάνοντας τη θερμοκρασία του σώματος και τον καρδιακό ρυθμό για να αυξήσουν το μεταβολικό σας ρυθμό, βοηθώντας το σώμα σας να αλλάξει ανεπιθύμητο λίπος. Το να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος δεν είναι εύκολο έργο. Αν ήταν, τότε όλοι θα περπατούσαν με 6 πακέτα! Έτσι είναι φυσικό μόνο για τους ανθρώπους να ψάξουν τρόπους για να κάνουν το ταξίδι λίπους καύσης τους ευκολότερο. Λοιπόν, τα νέα των προϊόντων είναι ότι τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα στη διατροφή σας μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και τις πιθανότητές σας να γκρεμίζετε, πιο γρήγορα από ό, τι πριν.

Ποια είναι τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα

Φυσικά θερμογενή συμπληρώματα χρησιμοποιούνται για την απώλεια βάρους, επειδή έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν θερμογένεση στο σώμα σας. Τα συμπληρώματα καίγονται λίπος, καταστέλλουν την όρεξή σας και σας δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια. Συνήθως περιέχουν βοτανικά διεγερτικά όπως καφεΐνη, garcinia cambogia, πικρό πορτοκάλι, πυροσταφυλικό και άλλες ουσίες που χρησιμοποιούνται για την έναρξη της θερμικής διαδικασίας. Προηγουμένως, πολλά θερμογόνα προϊόντα περιείχαν επίσης ephedra, αλλά απαγορεύτηκε από το FDA λόγω των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία. Τα προϊόντα που περιέχουν ephedra έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν σοβαρές παρενέργειες για άτομα που έχουν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Μετά τη λήψη προϊόντων που περιέχουν ephedra, μερικά άτομα έχουν καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια. Δυστυχώς, μερικά εμπορικά σήματα που κατασκευάζονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ενδέχεται να περιέχουν ακόμα ephedra, επομένως είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε τα συστατικά εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα.

Τα κορυφαία 5 οφέλη που προσφέρονται από τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα

  • Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι η αύξηση της θερμότητας του σώματος, η οποία μπορεί στη συνέχεια να δώσει ώθηση στο μεταβολισμό του σώματος.

Μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό του σώματος μέσω της οξειδωτικής φωσφορυλίωσης, στην οποία το σώμα καταναλώνει θερμίδες με ταχύτερο ρυθμό για να σταθεροποιήσει τη θερμοκρασία του σώματος.

  • Μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα ενέργειας. Λόγω ορισμένων συστατικών διέγερσης που βρίσκονται σε πολλά θερμογενή συμπληρώματα, μπορούν να βοηθήσουν να ενεργοποιήσουν το σώμα.
  • Μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση ενός υγιούς βάρους. Ως πλευρικό όφελος από την ενίσχυση του μεταβολισμού, η διαχείριση του βάρους συμβαίνει συχνά με τον αναταραχή του μεταβολισμού.
  • Μπορούν να βοηθήσουν στην απόδοση άσκησης. Έχοντας αυξημένη ενέργεια από τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα μπορεί επίσης να επεκταθεί στην απόδοση άσκησης δεδομένου ότι υπάρχει μειωμένη πιθανότητα μιας κάμψης ενέργειας.
  • Μπορούν να υποστηρίξουν την υγεία και την αντοχή των μυών. Δεδομένου ότι τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν στην φυσική διαδικασία θερμογένεσης του σώματος, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της άλιπης μάζας του σώματος, χρησιμοποιώντας τα λιπώδη κύτταρα ως καύσιμο αντί των μυϊκών κυττάρων που χρησιμοποιούνται ως καύσιμο.

Προτάσεις

Αν και ορισμένοι θερμογενείς τύποι που προέρχονται από ένα μίγμα συνεργικών φυτικών ενώσεων μπορεί να βοηθήσουν στη στήριξη της προσωρινής διαχείρισης βάρους βραχυπρόθεσμα, ο ενεργός τρόπος ζωής της τακτικής άσκησης και της καλής διατροφής είναι απαραίτητος για την καλή υγεία μακροπρόθεσμα. Είστε πολύ πιο πιθανό να επιτύχετε τη διαχείριση του βάρους σας αν είστε πρόθυμοι να δεσμευθείτε σε μια συνεπή αγωγή προπόνησης καρδιο και αντοχής, εκτός από την περικοπή των θερμίδων και τη μείωση των μεγεθών των μεριδίων. Το πραγματικό κλειδί είναι να τρώμε πιο έξυπνα, να υποστηρίζουμε την καλή διατροφή και να ασκούμε περισσότερο. Αυτό που κάνουν τα φυσικά θερμογενή συμπληρώματα είναι ότι συμπληρώνουν τον υγιεινό σας τρόπο ζωής. Μάθετε περισσότερους τρόπους για να υποστηρίξετε το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>