Υπερδραστικά φάρμακα ουροδόχου κύστης: πώς λειτουργούν;

Εάν ο γιατρός σας δεν μπορεί να βρει αιτία για την υπερκινητική ουροδόχο κύστη, μην ανησυχείτε. Τα υπερδραστήρια φάρμακα της ουροδόχου κύστης μπορούν ακόμα να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων σας. Μερικά από αυτά τα φάρμακα με υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη λειτουργούν χαλαρώνοντας την ουροδόχο κύστη. Σταματούν τις ακούσιες συσπάσεις που προκαλούν την ανάγκη για ούρηση. Άλλα φάρμακα βοηθούν στην ενίσχυση των ιστών γύρω από την ουροδόχο κύστη που μπορεί να έχουν εξασθενήσει. Ο ισχυρότερος ιστός μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του ελέγχου της ουροδόχου κύστης.

Κατανόηση της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης

Η υπερδραστήρια κύστη είναι μια κατάσταση που σχετίζεται με την αποθήκευση ούρων στην ουροδόχο κύστη. Σε αυτή την κατάσταση ο μυς στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστης μπορεί να είναι ασταθής, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει διαρροή ούρων. Περίπου 19 τοις εκατό των ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι γνωστό ότι έχουν υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Τα κύρια συμπτώματα της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης περιλαμβάνουν μια ξαφνική ή ανεξέλεγκτη ανάγκη για ούρηση και συχνή ούρηση. Υπάρχουν πολλές θεραπείες για τη διαχείριση των υπερδραστικών συμπτωμάτων της ουροδόχου κύστης. Οι γιατροί τείνουν να συστήσουν αρχικά τον τρόπο ζωής ή τις αλλαγές της συμπεριφοράς, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά φάρμακα υπερκινητικής ουροδόχου κύστης. Περαιτέρω θεραπείες και χειρουργικές επιλογές διατίθενται επίσης σε σοβαρές περιπτώσεις.

Ο ρόλος των υπερδραστικών φαρμάκων στην ουροδόχο κύστη

Υπάρχουν πολλά φάρμακα που συνιστώνται για τη θεραπεία της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Η χρήση αυτών των φαρμάκων σε συνδυασμό με συμπεριφορικές θεραπείες έχει δείξει ότι αυξάνει το ποσοστό επιτυχίας για τη θεραπεία της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Οι κύριοι στόχοι των υπερκινητικών φαρμάκων στην ουροδόχο κύστη είναι:

 1. Μειώστε το επείγον και την συχνότητα των ούρων.
 2. Αυξήστε την κενό όγκου (χωρητικότητα της ουροδόχου κύστης).
 3. Μειώστε την ακράτεια ακράτειας (μειώστε τα διαλείμματα διαρροής).

Τυπικά, τα υπερδραστήρια φάρμακα της ουροδόχου κύστης αρχίζουν να εργάζονται εντός μιας έως δύο εβδομάδων και η βέλτιστη ανακούφιση των υπερδραστικών συμπτωμάτων της ουροδόχου κύστης επιτυγχάνεται συνήθως σε έξι εβδομάδες.

Τα πιο συνηθισμένα φάρμακα υπερκινητικής ουροδόχου κύστης

Τα φάρμακα που χαλαρώνουν την ουροδόχο κύστη μπορεί να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της υπερκινητικής ουροδόχου κύστης και στη μείωση των επεισοδίων της ακράτειας ούρησης. Αυτά τα φάρμακα περιλαμβάνουν:

 • Τολτεροδίνη.
 • Οξυβουτυνίνη.
 • Οξυβουτυνίνη.
 • Γέλη οξυβουτυνίνης.
 • Trospium.
 • Σολιφενασίνη.
 • Δαριφενασίνη.
 • Mirabegron.
 • Φεσοτεροδίνη.

Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες των περισσοτέρων από αυτές τις υπερκινητικές φαρμακευτικές αγωγές της ουροδόχου κύστης περιλαμβάνουν ξηροφθαλμία και ξηροστομία, αλλά το πόσιμο νερό για την απόσβεση της δίψας μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Η δυσκοιλιότητα – μια άλλη πιθανή παρενέργεια – μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα της ουροδόχου κύστης. Οι μορφές παρατεταμένης απελευθέρωσης αυτών των φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου του επιθέματος ή του πήγματος του δέρματος, μπορεί να προκαλέσουν λιγότερες παρενέργειες.

Εναλλακτική λύση για τα υπερδραστήρια φάρμακα της ουροδόχου κύστης

Εάν θέλετε μια θεραπεία για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη που δεν προκαλεί παρενέργειες, η καλύτερη επιλογή είναι να πάρετε το Flotrol. Το flotrol είναι ένα συμπλήρωμα υποστήριξης ουροδόχου κύστης που περιλαμβάνει εκχύλισμα σόγιας και εκχυλίσματα σπόρου κολοκύθας. Είναι απολύτως φυσικό. Επιπλέον, τα δύο δραστικά συστατικά έχουν χρησιμοποιηθεί σε συμπληρώματα διατροφής για εκατοντάδες χρόνια στην παραδοσιακή ιατρική, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Το Flotrol δρα ουσιαστικά για την ενίσχυση των μυών της ουροδόχου κύστης (τοίχωμα της ουροδόχου κύστης). Βοηθά επίσης στη βελτίωση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος. Αυτό μπορεί επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας των ανδρών του προστάτη. Πρόκειται για μια απόλυτα φυσική θεραπεία της διαρροής ούρων. Οφέλη από το Flotrol:

 • Βοηθά στην ηρεμία της ουροδόχου κύστης και βελτιώνει τη ροή των ούρων.
 • Αποτρέπει την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της ούρησης.
 • Ενισχύει τους μυς της ουροδόχου κύστης.
 • Μειώνει τους σπασμούς και τη φλεγμονή.
 • Η φλοτρόλη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του προστάτη.
 • Αποτρέπει την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της ούρησης.

Η αποτελεσματικότητα του Flotrol έχει αποδειχθεί επιστημονικά και βασίζεται σε κλινικές ενδείξεις. Ως εκ τούτου, είναι απίθανο να προκαλέσει παρενέργειες. Αντιθέτως, είναι επωφελής για τη γενική υγεία του καταναλωτή και όχι μόνο για την ουροδόχο κύστη. Το Flotrol μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής ενός ατόμου, επειδή αυτό το άτομο μπορεί εύκολα να ζήσει κανονικά χωρίς φόβο ούρων. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το Flotrol.

Flotrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>