Υπάρχουν παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών;

Ενώ υπάρχουν κάποιες παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών, οι περισσότερες επεξεργασίες λεύκανσης είναι ασφαλείς για χρήση εφ ‘όσον ακολουθείτε τις οδηγίες του προϊόντος. Τα δόντια μπορεί να χρωματίζονται ή να αποχρωματίζονται για διάφορους λόγους. Εάν θέλετε να τα κάνετε πιο φωτεινά και πιο λευκά, μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας για περιποιήσεις λεύκανσης ή να δοκιμάσετε κιτ λεύκανσης δοντιών στο σπίτι.

Τι είναι η λεύκανση των δοντιών;

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια κοινή διαδικασία στην καλλυντική οδοντιατρική που χρησιμοποιεί λευκαντικά προϊόντα για να κάνει τα δόντια σας να εμφανίζονται πιο λευκά και πιο φωτεινά. Ο οδοντίατρός σας μπορεί να λευκαίνει τα δόντια σας στο γραφείο, ή μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα οικιακής λεύκανσης όπως τζελ και λωρίδες. Τα οφέλη της λεύκανσης των δοντιών σας είναι κυρίως καλλυντικά. Το 96 τοις εκατό των ενηλίκων πιστεύει ότι τα ελκυστικά χαμόγελα κάνουν τα μέλη του αντίθετου φύλου πιο ελκυστικά και το 74 τοις εκατό των ενηλίκων πιστεύει ότι τα ελκυστικά χαμόγελα εμποδίζουν την επιτυχία της απασχόλησης Η εμπιστοσύνη που συχνά έρχεται με ένα χαμόγελο πιο λευκό είναι ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα της λεύκανσης των δοντιών σας. Ωστόσο, υπάρχουν παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών, αν το κάνετε πολύ συχνά. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη οδηγία για το πόσο συχνά μπορεί να γίνει η λεύκανση με ασφάλεια. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να πάρετε τις συμβουλές του οδοντιάτρου σας και να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του προϊόντος.

Ποιες είναι οι παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών;

Οι ακόλουθες είναι οι κύριες παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών.

  • Τα προϊόντα λεύκανσης των δοντιών μπορούν να προκαλέσουν ευαισθησία στο νεύρο, ειδικά εάν τα προϊόντα χρησιμοποιούνται συχνά. Αυτός ο πόνος νεύρων είναι προσωρινός, αλλά μπορεί να κάνει το φαγητό και το πόσιμο επώδυνο για μια ημέρα ή δύο.
  • Οι επεξεργασίες λεύκανσης των δοντιών με λέιζερ είναι πολύ πιο πιθανό να προκαλέσουν πόνο και ευαισθησία στο νεύρο απ ‘ότι στις ταινίες ή τις γέλες.
  • Η υπερβολική χρήση των προϊόντων λεύκανσης μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σμάλτο. Τα λευκαντικά δοντιών λειτουργούν αφαιρώντας μια μικρή ποσότητα σμάλτου, όπου υπάρχουν λεκέδες. Εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα λεύκανσης δοντιών πολύ συχνά, μπορείτε να απογυμνώσετε τις υπερβολικές ποσότητες σμάλτου. Αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο φθοράς των δοντιών, καθώς και των κοιλοτήτων.
  • Η λεύκανση των δοντιών μπορεί επίσης να είναι οδυνηρή αν έχετε κάποιες κοιλότητες και μπορεί να επιδεινώσει τη φθορά των δοντιών. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν ξηροστομία και ερεθισμό ούλων.

Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατευθείτε από πιθανές παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών είναι να επιλέξετε ένα ποιοτικό προϊόν. Και φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες σχετικά με το προϊόν για να μειώσετε τον κίνδυνο παρενεργειών. Ένα παράδειγμα υψηλής ποιότητας προϊόντα λεύκανσης δοντιών είναι το Eco Masters MySmile Teeth Whitening Kit. Το Eco Masters MySmile Teeth Whitening Kit έρχεται με πήκτωμα λεύκανσης, δίσκο στο στόμα, φως LED και εγχειρίδιο οδηγιών. Τα περισσότερα προϊόντα λεύκανσης δοντιών περιέχουν χημικά όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου ή το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου ως λευκαντικά, αλλά το MySmile Teeth Whitening Gel είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά που περιλαμβάνουν εκχύλισμα λουλουδιών χαμομηλιού, εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ, αλόη βέρα, βρωμελαϊνη και μενθόλη. Το MySmile Teeth Whitening Kit πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα. Αυτό δεν θα προκαλέσει ευαίσθητα δόντια, χαλασμένο σμάλτο, πόνο και άλλες παρενέργειες της λεύκανσης των δοντιών. Αφού χρησιμοποιήσετε το MySmile Teeth Whitening Kit για έξι έως δώδεκα ημέρες, μπορείτε να έχετε πιο λευκά δόντια, φωτεινότερο χαμόγελο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Για πλήρη ασφάλεια και βέλτιστα αποτελέσματα, διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες πριν την πρώτη χρήση. Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο για να λάβετε το γνήσιο MySmile Teeth Whitening Kit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>