Υπάρχουν παρενέργειες της κρέμας κυτταρίτιδας;

Μην ανησυχείτε για παρενέργειες της κρέμας κυτταρίτιδας. Η καλύτερη κρέμα κυτταρίτιδας σας προσφέρει μια ανώδυνη λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χωρίς παρενέργειες. Η κυτταρίτιδα είναι μια κατάσταση όπου τα τμήματα του δέρματος μπορούν να γίνονται πτυχωτά ή αλεσμένα λόγω των αποθέσεων λίπους που έχουν σχηματιστεί ακριβώς κάτω από το δέρμα. Οι περιοχές που επηρεάζονται συχνότερα από την κυτταρίτιδα είναι οι μηροί και οι γλουτοί. Γενικά, η κυτταρίτιδα αρχίζει να εμφανίζεται μετά την εφηβεία και αναφέρεται επίσης συχνά ως φλούδα πορτοκαλιού γιατί η χαραγμένη και ανώμαλη επιφάνεια του δέρματος πάνω από τις λιπαρές κοιλότητες μοιάζει με τη φλούδα ενός πορτοκαλιού. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, έχει διαπιστωθεί ότι περίπου το 90% όλων των γυναικών επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των γυναικών θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ένα ή τον άλλο τρόπο.

Θεραπείες κυτταρίτιδας

Υπάρχουν πολλές μη χειρουργικές και χειρουργικές λύσεις στην αγορά που καταπολεμούν τις επιπτώσεις της κυτταρίτιδας. Μεταξύ αυτών των θεραπειών είναι οι κρέμες κυτταρίτιδας που είναι οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα. Πολλές κρέμες κυτταρίτιδας ισχυρίζονται ότι σας προσφέρουν μια αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή λύση στο δέρμα σας, αλλά υπάρχουν αρκετές μελέτες που έχουν δείξει τις παρενέργειες της κρέμας κυτταρίτιδας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναζητήσετε την καλύτερη κρέμα κυτταρίτιδας που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες.

Ποιες είναι οι παρενέργειες της κρέμας κυτταρίτιδας;

Πολλές κρέμες κυτταρίτιδας χρησιμοποιούν συνθετικό κολλαγόνο για να σφίξουν το δέρμα και να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος. Εάν αυτό ήταν το μόνο συστατικό, ίσως δεν ήταν τόσο κακό να ξεκινήσετε. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει. Όπως και τα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα που αγοράζονται από το κατάστημα, πολλές κρέμες κυτταρίτιδας περιέχουν κάποιες βλαβερές ουσίες που οι κατασκευαστές δεν θα σας πουν ποτέ. Αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν:

  • Carrageenan: Πρόσφατες ενδείξεις έχουν δείξει ότι αυτό το πρόσθετο προκαλεί φλεγμονή και αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου. Συχνά απαντάται και στα καλλυντικά, συμπεριλαμβανομένης της κρέμας κυτταρίτιδας.
  • Βαφές τροφίμων: Ακριβώς επειδή δεν μπορείτε να φάτε κρέμα κυτταρίτιδας δεν σημαίνει ότι δεν βάζουν βαφές τροφίμων εκεί. Οι βαφές τροφίμων έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος, των διαταραχών της ψυχικής υγείας, των νευρολογικών προβλημάτων και της ανάπτυξης όγκων.
  • Parabens: Τα Parabens είναι ισχυροί ενδοκρινικοί διαταράκτες που συνδέονται με την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες. Έχουν επίσης συνδεθεί με τις διαταραχές του θυρεοειδούς και τα προβλήματα γονιμότητας.
  • Φθαλικές ενώσεις: Οι φθαλικές ενώσεις είναι πλαστικοποιητές που δίνουν στην κρέμα κυτταρίτιδας μια ομαλή, μεταξένια αίσθηση. Δυστυχώς, οι φθαλικές ενώσεις έχουν συνδεθεί με τη στειρότητα, τον καρκίνο, τη νευρολογική δυσλειτουργία και την αλλοιωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα αφύσικα συστατικά παραπάνω είναι ο κύριος λόγος πίσω από τις παρενέργειες της κρέμας κυτταρίτιδας.

Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες της κρέμας κυτταρίτιδας

Κρέμα κυτταρίτιδας με χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Έτσι, ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε αυτές τις παρενέργειες είναι να χρησιμοποιήσετε κρέμα κυτταρίτιδας με φυσικά συστατικά. Υπάρχουν κρέμες κυτταρίτιδας με καθαρά φυσικά συστατικά; Ναι υπάρχουν. Ένα από τα καλύτερα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά είναι το Dermology Cellulite Cream. Το Dermology Cellulite Cream έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στα πόδια, το στομάχι και τα χέρια σας με όλα τα φυσικά συστατικά που απορροφώνται εύκολα από το δέρμα σας σε συνδυασμό με μια εύκολη στη χρήση τοπική κρέμα που είναι 100% ασφαλής. Το πιο σημαντικό συστατικό που περιέχεται στο Dermology Cellulite Cream είναι η καφεΐνη. Αυτό το συστατικό διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία σας έτσι ώστε το υγρό να μπορεί να τρέξει κάτω από το δέρμα. Επιπλέον, διεγείρει τη διαδικασία λιπόλυσης που αφαιρεί την κυτταρίτιδα. Άλλα φυσικά συστατικά της Dermology Cellulite Cream περιλαμβάνουν αλόη βέρα, τζίντζερ, κανέλα, ρίζα γλυκόριζας και ρετινόλη. Είναι όλα τα συστατικά κατά της κυτταρίτιδας. Η εφαρμογή αυτών των συστατικών απευθείας στις προβληματικές περιοχές με το Dermology Cellulite Cream επιτρέπει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και τα ταχύτερα αποτελέσματα για εσάς! Δεδομένου ότι το Dermology Cellulite Cream περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά, οι παρενέργειες αυτής της κρέμας κυτταρίτιδας είναι σχεδόν αδύνατες. Αυτό το προϊόν είναι η σωστή επιλογή για εσάς, κάντε κλικ παρακάτω για να διαβάσετε περισσότερες κριτικές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>