Υπάρχουν παρενέργειες κάθαρσης του παχέος εντέρου

Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου χρησιμοποιείται για την εξάλειψη της δημιουργίας αποβλήτων και τοξινών στο παχύ έντερο. Το ερώτημα: υπάρχουν κάποιες παρενέργειες κάθαρσης του παχέος εντέρου; Ο καθαρισμός των παχέων εντέρων είναι μια πρακτική εναλλακτικής ιατρικής που προσφέρει πραγματικά κάποια οφέλη. Έχει χρησιμοποιηθεί σε όλη την ιστορία για να αποτοξινώσει το σώμα και να βελτιώσει την πεπτική υγεία. Η πρακτική εξαλείφει τα συσσωρευμένα απόβλητα και τις τοξίνες στο κόλον με την επανυδάτωση και χαλάρωση του σκαμνιού έτσι ώστε να ξεπλένεται πιο εύκολα. Μερικοί άνθρωποι μιλούν για παρενέργειες καθαρισμού του παχέος εντέρου, αλλά τι είναι στην πραγματικότητα η πραγματική αλήθεια; Ας μάθουμε εδώ.

Η θεωρία πίσω από τον καθαρισμό του παχέος εντέρου

Η κύρια θεωρία για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου βασίζεται στην έννοια της αυτό-τοξικοποίησης. Αυτή η θεωρία δηλώνει ότι τα απόβλητα, συμπεριλαμβανομένης και της αβλαβούς τροφής, μπορούν να προκαλέσουν συσσώρευση τοξινών στο κόλον και ότι εάν το κόλον σας δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να επηρεάσει άλλα όργανα και συστήματα. Ο γενικός στόχος είναι να βοηθήσει το σύστημα του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος να λειτουργήσει άριστα. Ενώ ένα παχύ έντερο καθαρισμού δεν είναι απαραίτητο για όλους, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό εάν υποφέρετε από δυσκοιλιότητα ή πεπτικά προβλήματα.

Ποια είναι τα οφέλη από τον καθαρισμό του παχέος εντέρου

Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του σώματός σας και μπορεί ακόμη και να μειώσει τους κινδύνους για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Εδώ είναι μια πιο λεπτομερής λίστα με το τι καθαρισμό του παχέος εντέρου μπορεί να κάνει για σας:

  1. Κάνει το πεπτικό σύστημα πιο αποτελεσματικό.
  2. Διατηρεί την κανονικότητα και αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα.
  3. Αυξάνει την ενέργεια.
  4. Αυξάνει την απορρόφηση βιταμινών και θρεπτικών ουσιών από το σώμα.
  5. Βελτιώνει τη συγκέντρωση.
  6. Kick-ξεκινά την απώλεια βάρους.
  7. Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.
  8. Διατηρεί την ισορροπία του pH στην κυκλοφορία του αίματος.
  9. Βελτιώνει την ευημερία ολόκληρου του σώματος.

Αν βρείτε τον εαυτό σας να αισθάνεται υποτονική, ο καθαρισμός του παχέος εντέρου σας μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα που χρειάζεστε. Εκτελέστε την απαραίτητη έρευνα και μιλήστε στον αξιόπιστο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για να καθορίσετε την καλύτερη λύση για εσάς. Ενώ οι περισσότεροι καθαρισμοί μπορούν να εκτελεστούν σχεδόν από οποιονδήποτε, πρέπει να ακούσετε το σώμα σας και να κάνετε ό, τι είναι σωστό για εσάς. Αυτός είναι ο τρόπος για την αποφυγή παρενεργειών καθαρισμού του παχέος εντέρου.

Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τη γονιμότητά σας

Ο καθαρισμός των παχέων εντέρου, καθώς και η αυξημένη πρόσληψη ινών και οι επιλογές υγιεινής διατροφής, βελτιώνουν την κανονικότητα και συμβάλλουν στη διατήρηση του βάρους σας υπό έλεγχο. Το λίπος είναι βασισμένο στα οιστρογόνα, και αν υπάρχει πάρα πολύ, η εγκυμοσύνη γίνεται πιο δύσκολη. Ένα κόλον που ζυγίζεται από χρόνια συσσώρευσης μπορεί επίσης να πιέσει τη μήτρα και τα γύρω όργανα αναπαραγωγής στις γυναίκες, προκαλώντας στέλεχος. Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου οδηγεί το σώμα πολλών χημικών ουσιών και τοξινών που επηρεάζουν το ωάριο και το σπέρμα. Πολλοί naturopaths συνιστούν και οι δύο εταίροι να υποβληθούν σε καθαρισμό του παχέος εντέρου πριν από την προσπάθεια εγκυμοσύνης.

Παρενέργειες του καθαρισμού του παχέος εντέρου: είναι πραγματικές

Ενώ υπάρχουν πολλά υποτιθέμενα οφέλη για τον καθαρισμό, στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές παρενέργειες καθαρισμού του παχέος εντέρου επίσης. Ορισμένες από τις πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, φούσκωμα, κράμπες, δυσκοιλιότητα και κόπωση. Ωστόσο, αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες θεωρούνται φυσιολογικές στη διαδικασία καθαρισμού και θα επιλυθούν με το χρόνο. Όσο καθαρίζετε φυσικά το κόλον σας, δεν θα πάρετε καμία βλάβη ή σοβαρές παρενέργειες. Πίνετε πολύ νερό, καταναλώνετε ίνες και πίνετε χυμό λαχανικών είναι μερικοί από τους φυσικούς τρόπους που μπορείτε να κάνετε για να καθαρίσετε το παχύ έντερο. Η λήψη συμπληρώματος αποτοξίνωσης είναι μια ευκολότερη και πιο πρακτική επιλογή για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο ένα προϊόν με φυσικά συστατικά, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται παρενέργειες καθαρισμού του παχέος εντέρου. Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το φυσικό και ασφαλές συμπλήρωμα απεξάρτησης, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>