Υγιής φυσικός καυστήρας λίπους

Εάν είστε σε μια αποστολή για να χάσετε κάποιο βάρος, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε φυσικό λίπος καυστήρα στα γεύματά σας. Ο φυσικός καυστήρας λίπους περιλαμβάνει ορισμένα μπαχαρικά, εκχυλίσματα και προβιοτικά. Προστίθενται στα γεύματά σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε πιο γρήγορα το σώμα σας. Μιλήσαμε με έναν αξιόπιστο διατροφολόγο για να πάρουμε τη σέσουλα σε αυτό που πρέπει να γεμίσουμε στην κουζίνα μας.

Η σημασία του φυσικού καυστήρα λίπους

Ο φυσικός καυστήρας λίπους μπορεί να βοηθήσει το σώμα να κάψει περισσότερο λίπος αυξάνοντας το μεταβολισμό ή μειώνοντας την πείνα. Για να καψετε λίπος, ένα άτομο δεν μπορεί να βασιστεί σε ένα μόνο φαγητό. Πρέπει επίσης να μειώσουν τη συνολική πρόσληψη θερμίδων και να αυξήσουν τα επίπεδα φυσικής δραστηριότητας. Ωστόσο, όταν αποτελεί μέρος μιας υγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής, ο σωστός φυσικός καυστήρας λίπους μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της απώλειας βάρους. Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε μερικούς δυνητικούς φυσικούς καυστήρες λίπους.

Φυσικό καυστήρα λίπους που λειτουργεί

Εδώ είναι ένας κατάλογος των 5 καλύτερων φυσικών καυστήρων λίπους για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος υγιεινά.

  • 1: Καφεΐνη.

Ένα μεγάλο μέρος του γιατί η καφεΐνη μας ξυπνά είναι ότι εμποδίζει τους υποδοχείς της αδενοσίνης. Όταν η χημική αδενοσίνη ταιριάζει σε αυτούς τους υποδοχείς, σας προκαλεί υπνηλία, εάν είναι αποκλεισμένη από αυτό, τότε δεν θα το κάνει. Η αδενοσίνη φαίνεται επίσης να συνδέεται με τα λιπώδη κύτταρα και να μειώνει την απελευθέρωση των λιπαρών οξέων τους, καθώς και η καφεΐνη φαίνεται να αυξάνει την αδρεναλίνη, η οποία επίσης συμβάλλει στη διάσπαση των λιπών. Προσθέστε όλα αυτά στο γεγονός ότι η καφεΐνη φαίνεται να αυξάνει ελαφρώς το θερμιδικό κάψιμο (αν και λιγότερο από εκατό θερμίδες την ημέρα) και φαίνεται ότι η κατανάλωση καφεΐνης μπορεί να βοηθήσει να μειώσει λίγο περισσότερο το λίπος του σώματός σας, εφ ‘όσον είστε σε θερμιδικό έλλειμμα.

  • 2: πιπεριές τσίλι.

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι οι πιπεριές τσίλι μπορεί να καταστείλουν την όρεξη, αλλά οι περισσότεροι διατροφολόγοι υπογραμμίζουν τις μελέτες που έχουν προτείνει ότι μπορεί να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό ενός ατόμου. Όπως συμβαίνει συνήθως, η διαφορά πιθανότατα δεν είναι γιγαντιαία. Μια μελέτη του 2003 διαπίστωσε ότι η κατανάλωση πιπεριών τσίλι αύξησε τον μεταβολικό ρυθμό κατά περίπου 12% για 30 λεπτά (περίπου 5 επιπλέον θερμίδες καύση για τον μέσο άνθρωπο) και άλλος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα άτομα που λαμβάνουν ένα εκχύλισμα πιπεριάς τσίλι έκαψαν περίπου 50 περισσότερες θερμίδες την ημέρα.

  • 3: Προβιοτικά.

Τα προβιοτικά είναι ζωντανά βακτήρια και μαγιά που είναι ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία. Πολλά τρόφιμα περιέχουν προβιοτικά, όπως γιαούρτια και ζυμωμένα τρόφιμα όπως kimchi, λάχανο, και tempeh. Τα προβιοτικά είναι επίσης διαθέσιμα ως συμπληρώματα διατροφής. Το πεπτικό σύστημα φιλοξενεί τρισεκατομμύρια βακτήρια. Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι η κατανάλωση προβιοτικών μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της φυσικής ισορροπίας ανάμεσα σε χρήσιμα και επιβλαβή βακτήρια στο έντερο, καθώς και στην υποστήριξη της πέψης. Ορισμένοι επαγγελματίες υγείας ισχυρίζονται επίσης ότι αυτά τα βακτηρίδια εντέρου μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στο μεταβολισμό και την απώλεια βάρους.

  • 4: Τζίντζερ.

Το τζίντζερ έχει θερμογενές αποτέλεσμα στο σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνει την εσωτερική σας θερμοκρασία αρκετά ώστε να κάψει περισσότερες θερμίδες και να χρησιμοποιήσει περισσότερη ενέργεια. Βοηθά επίσης στην πέψη που συμβάλλει στη μεταβολική ώθηση που δίνει.

  • 5: Σκόρδο.

Το σκόρδο είναι ένα άλλο θερμογενές φαγητό, αλλά όχι μόνο αυτό, έχει βρεθεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση που μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή της αντίστασης στην ινσουλίνη, η οποία σας εμποδίζει να μεταβολίζετε τη ζάχαρη.

Συμπλήρωμα φυσικού λίπους καυστήρα

Αν δυσκολεύεστε να προσθέσετε φυσικό καυστήρα λίπους στα καθημερινά σας γεύματα, τότε μπορείτε να επιλέξετε να καταναλώσετε φυσικό συμπλήρωμα καυστήρα λίπους όπως το PhenQ. Συνιστούμε ιδιαίτερα το PhenQ επειδή αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί πολλαπλούς φυσικούς καυστήρες λίπους. Ένα χάπι PhenQ περιέχει capsicum, πιπερίνη, καφεΐνη, νιασίνη και άλλα συστατικά που αποδεδειγμένα βοηθούν στην απώλεια βάρους αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Το χάπι PhenQ περιέχει επίσης nopal κάκτο που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βοηθώντας σας να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στην πείνα σας. Το nopal είναι επίσης εξαιρετικά πλούσιο σε αμινοξέα, παρέχοντας σας την απαιτούμενη ενέργεια μέσα από το ταξίδι σας στην απώλεια βάρους, καθώς και βοηθώντας στη μείωση του επιπλέον βάρους που προκαλείται από την κατακράτηση υγρών, βοηθώντας στην έκπλυση των υγρών από τους ιστούς σας στην κυκλοφορία του αίματός σας. Το PhenQ δεν είναι μόνο φυσικό, αλλά το προϊόν είναι κατασκευασμένο από 100% χορτοφαγικά και vegan συστατικά. Απλά παίρνοντας ένα χάπι PhenQ με πρωινό και ένα με γεύμα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να χάσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Μπορείτε να αγοράσετε PhenQ από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>