Τρεις λόγοι για τους οποίους η απώλεια μαλλιών συμβεί

Είναι της μόδας θεωρείται ως προτεραιότητα να έχουμε καλή απόδοση ψάχνετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ανταγωνίζονται για να φαίνονται πιο μοντέρνα συλλογή από μια σειρά από φόρεμα και καπέλο. Ακόμη και μερικοί άνθρωποι αισθάνονται την ώθηση αυτοπεποίθησης μετά φοράει καπέλο.

Παρ ‘όλα αυτά φορώντας καπέλο πολύ συχνά διαταράσσει την ομαλή ροή του αίματος. Προκαλεί αραίωση των μαλλιών που είναι επιρρεπείς σε απώλεια μαλλιών. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν για αυτή την αλήθεια. Είναι πιο πεπεισμένοι με εμπειρικές αποδείξεις που αφορούν σε μεγάλο βαθμό η ανισορροπία των ορμονών του στρες και με την απώλεια μαλλιών. Για να πάρετε την κατάλληλη θεραπεία, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τους λόγους για την τριχόπτωση.

Στρες

Το άγχος θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα λόγους για την τριχόπτωση. Ταλαιπωρία το άγχος μπορεί να οδηγήσει κάποιον να συντριπτική κατάσταση στην οποία κεντρίζει τα ανεπιθύμητα προβλήματα υγείας. Φέρνει επίσης αντίκτυπο στην κατάσταση των μαλλιών. Αυτοί που υποφέρουν από άγχος έχουν μεγαλύτερη ευκαιρία να βιώσουν αυτό ανεπιθύμητα προβλήματα.

Η τριχόπτωση δεν μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις κάποιος πάσχει συναισθηματική κατάρρευση. Μπορεί να εμφανιστεί αργότερα, όταν η ανάκαμψη μπορεί να λάβει χώρα. Διάχυτη αλωπεκία υποδεικνύει απώλεια μαλλιών και σταματά συνεχώς την ανάπτυξη των μαλλιών. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε φαλάκρα. Ωστόσο, σπάνια συνέβη.

Ασθένειες

Οι λόγοι για την απώλεια μαλλιών είναι ποικίλα και απαιτούν ειδική επεξεργασία για να αποτρέψει με επιτυχία από το σπάσιμο της τρίχας. Σοβαρής ασθένειας, όπως διαβητικοί και άλλες cardiovarcular ασθένειες μπορεί να τονώσει την εμφάνιση της τριχόπτωσης.

Τα αιμοφόρα αγγεία θεωρούνται ότι είναι μέσο μεταφοράς οξυγόνου σε όλο το σώμα. Αλλά δίνει περισσότερο από ό, τι ακριβώς του συστήματος μεταφοράς. Είναι ενεργοποιεί επίσης την παραγωγή νιτρικού οξέος το οποίο είναι χρήσιμη για την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ισχυρή σχέση μεταξύ διαβήτη και την απώλεια μαλλιών. Με άλλα λόγια, τα άτομα που πάσχουν τέτοια ασθένεια είναι πιο πιθανό υποφέρουν αυτό το ανεπιθύμητο θέμα για τα μαλλιά.

Ανισορροπία DHT ορμόνη

DHT είναι ένας από τους άλλους λόγους για την τριχόπτωση στους νέους άνδρες. Γενικά, λαμβάνει χώρα ως ενιαίο παράγοντας της ανδρικής φαλάκρας. Εκείνοι που υποφέρουν ανισορροπία των ορμονών υπόκειται να υποφέρουν. Αυτή η ορμόνη προέρχεται από την Alpha αναγωγάσης, ένα είδος ενζύμου που είναι πιο αποτελεσματική από ορμόνη τεστοστερόνη.

Η ανισορροπία των ορμονών μπορούν να ξεπεραστούν μέσω ορισμένα φάρμακα. Ζητώντας από τους γιατρούς για την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή είναι χρήσιμο να σταματήσει η σοβαρότητα της αραίωσης των μαλλιών. Όταν η ορμόνη έχει οριστεί για την εξισορρόπηση, θύλακες των τριχών γυρίσει πιο υγιή. Φέρνει επίσης πίσω την ευκαιρία της ανάπτυξης των μαλλιών στην περιοχή της φαλάκρας.

DHT θυλάκια σοκ ορμόνη μαλλιών με άμεσα αυξανόμενος αριθμός των πτώση των μαλλιών. Σταματά επίσης την ανάπτυξη των μαλλιών η οποία τελικώς καταλήγει στην φαλάκρα. DHT ανισορροπία πρέπει να σταματήσει μακριά. Συνεχώς να πάρει θορυβηθεί με την κρίσιμη κατάσταση του επιτρέπει γρήγορη λύση που μπορεί να οδηγήσει την αραίωση των μαλλιών σε πιο υγιή.

Φαλάκρα λόγω της DHT έχει υπογραφεί με πρησμένο θύλακες των τριχών. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, προκαλεί αργά αραίωση των μαλλιών και το σπάσιμο των μαλλιών, που στη συνέχεια επηρεάζει την αυτοεκτίμηση. Οι λόγοι για την απώλεια μαλλιών πρέπει να ληφθούν για την εξέταση ως οδηγός για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη φροντίδα των μαλλιών.

Έχοντας υγιεινή διατροφή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε φράγμα κατά της τριχόπτωσης. Οι άνθρωποι που συνηθίζουν να καταναλώνουν υγιεινές τροφές είναι πιθανό εμποδίζεται από την απώλεια μαλλιών. Οι λόγοι για την απώλεια μαλλιών σπάνια συμβαίνει σε αυτούς με πάθος για τα φρούτα και τα λαχανικά. Μην ξεχάσετε να καταναλώνουν υψηλή σε πρωτεΐνες για την προώθηση της ισχυρής θύλακα της τρίχας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>