Τρέξιμο συμβουλές πρόγραμμα απώλειας λίπους σε 8 εβδομάδες

Πώς να πάρει την απώλεια λίπους σε 8 εβδομάδες με φθηνό τρόπο; Η καλύτερη απάντηση είναι να τρέξει, βρείτε το λόγο εδώ. 

Εάν είστε απολαύσετε με κάποιες ασκήσεις, όπως η ενίσχυση, το τρέξιμο ή προπόνηση που μπορεί να κάψει ένα μεγάλο μέρος των θερμίδων σας. Μία από τις ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι πρόγραμμα που εκτελείται σε οκτώ εβδομάδα για να χάσετε το λίπος. Τρέξιμο δεν μετριέται από τον αριθμό των μιλίων τρέχετε να καίει πολύ των θερμίδων σας, αλλά πόσα μπορείτε να εκτελέσετε μια πολύ κάθε μέρα για να αδυνατίσετε με τη λειτουργία.

Λογικά, μετά την εκτέλεση πολύ, αισθάνεστε πεινασμένοι και θέλετε να φάτε πολλά για να αποφευχθεί η αδιάκοπη κούραση. Τρώτε πολλά δεν είναι χρήσιμο να χάσετε το λίπος σας. Στην πραγματικότητα, ενώ εμείς τρέχουν, είναι δραστηριότητα βαριά απώλεια βάρους, αλλά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Μερικοί ερευνητές έχουν αποδείξει ότι οι αποτελεσματικοί τρόποι για να χάσετε το λίπος μας ελέγχει τις θερμίδες μας, με τρώνε λιγότερο.

Αν προσπαθείτε να χάσετε λίπος, θα πρέπει να καταναλώνουν 300 με 500 θερμίδες λιγότερες κάθε μέρα από ό, τι χρησιμοποιεί το σώμα σας. Όμως, με τις ελέγχει τις θερμίδες τρόπο ακριβώς να χάσετε λίπος μας σταδιακά. Σε βαρύ πρόγραμμα που εκτελείται, θα λείπει πολύ από εσάς θερμίδες. Έτσι, μπορείτε να τα συνδυάσετε για να πάρετε περισσότερες αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε λειτουργία το πρόγραμμά σας για την απώλεια λίπους σε οκτώ εβδομάδες Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι προπόνηση. Κατ ‘αρχάς, παχύς-καίγοντας πίστες που καίνε το λίπος σας με το τρέξιμο με ταχύτητα περίπου 65 τοις εκατό της μέγιστης καρδιακής συχνότητας σας. Μπορείτε να τρέχει σε υψηλή ένταση για να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Δεύτερον, το διάστημα σπριντ είναι ένα γρήγορο τρέξιμο για την απώλεια βάρους. Σπριντ παίρνει υψηλούς ρυθμούς της καρδιάς σας, μπορείτε να επαναλάβετε 30 δευτερόλεπτα ένα αυξανόμενο τρέχει. Στη συνέχεια, ασκήσεις ενδυνάμωσης που μειώνει την περίσσεια του λίπους σας με πλήρες σώμα προπόνηση αντοχής κάθε εβδομάδα. Αυτό μπορεί να γίνει σε ένα γυμναστήριο, το σαλόνι σας ή σε εξωτερικούς χώρους.

Η λειτουργία θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πρόγραμμα για την απώλεια λίπους σε 8 εβδομάδες ότι μπορείτε να κάνετε, εκτός από εσάς πρέπει να εξισορροπήσει τις θερμίδες μας στο σώμα σας από τα τρόφιμα που τρώτε. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος λειτουργίας σας, θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε τα αθλητικά ποτά ή τζελ ενέργειας, επειδή περιέχει υδατάνθρακες που μειώνει την μυϊκή σας εξάρτηση από το σωματικό λίπος για ενέργεια.

Δεν είναι πολύ ωθήσει τη δύναμή σας, όταν τρέχετε, γιατί θα κάνει τραυματισμό σας ή την αδιάκοπη κούραση. Θα πρέπει να απολαύσετε τρέχει το πρόγραμμα το πρόγραμμά σας για να χάσετε το λίπος σας, όπως την ικανότητα του σώματός σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>