Το Forskolin είναι πολύ επωφελές για το άσθμα

Το Forskolin λαμβάνεται από ινδικό φυτό γνωστό ως coleus forskohli. Ορισμένες έρευνες υποστηρίζουν ότι η φορσκολίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του άσθματος. Το Forskolin είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα, θεραπευτικό φάρμακο και εργαλείο έρευνας που εισήλθε στην ιατρική πρακτική από Ayurvedic ιατρική. Εδώ είναι μερικά οφέλη για την υγεία της forskolin:

  1. Το Forskolin βοηθάει στην απώλεια βάρους.
  2. Το Forskolin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του διαβήτη.
  3. Η φορσκολίνη επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  4. Η φορσκολίνη μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.
  5. Forskolin είναι καλό για την καρδιά.
  6. Forskolin χαλαρώνει τους μυς στα αιμοφόρα αγγεία.
  7. Η Forskolin μπορεί να αποτρέψει διαφορετικούς τύπους χειρουργικών επιπλοκών.
  8. Το Forskolin χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του δέρματος.
  9. Η φορσκολίνη επηρεάζει τα ωάρια και το σπέρμα.
  10. κλπ.

Το Forskolin βοηθά επίσης την αναπνοή

Το Forskolin χαλαρώνει επίσης τους μύες στους πνεύμονες, βοηθώντας να αναπνεύσει. Η ένεση ή η εισπνοή της forskolin αποτρέπει τη συστολή των πνευμόνων κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το άσθμα. Επίσης μειώνει την πίεση του αίματος κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει την αιμορραγία. Colforsin daropate, ένα παράγωγο forskolin, αποτρέπει τη σύσφιξη των πνευμόνων στους ανθρώπους, η οποία είναι χρήσιμη για επιθέσεις άσθματος. Το Forskolin συγκρίθηκε στην αποτελεσματικότητα με δύο φάρμακα άσθματος, χρωμογλυκικό νάτριο και μπεκλομεθαζόνη. Βρέθηκε ότι είναι πιο αποτελεσματική από το χρωμογλυκικό νάτριο.

Το Forskolin βοηθά στην αντιμετώπιση των επιθέσεων άσθματος

Το άσθμα, μια κατάσταση στην οποία οι αεραγωγοί γίνονται φλεγμονώδεις και διογκωμένες, είναι μια άλλη κατάσταση που αντιμετωπίζεται ιστορικά με forskolin. Αποδεικνύεται ότι αυτά τα οφέλη είναι πραγματικά πραγματικά. Παραδοσιακά, το άσθμα αντιμετωπίζεται με στεροειδείς εισπνευστήρες ή χρωμογλυκό οξύ, μη στεροειδή εισπνοή, καθώς και με διάφορα αντιφλεγμονώδη φάρμακα και βρογχοδιασταλτικά – το τελευταίο των οποίων χρησιμοποιείται για επείγουσα θεραπεία για ανοικτούς αεραγωγούς κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης άσθματος. Υπάρχουν τρόφιμα για να φάτε και να αποφύγετε να αποτρέψετε και να μειώσετε τη σοβαρότητα των επιθέσεων άσθματος, εκτός από ορισμένα συμπληρώματα και αιθέρια έλαια που μπορεί να σας βοηθήσουν. Το Forskolin είναι ένα άλλο συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με άσθμα. Έχει βρεθεί ότι είναι πιο αποτελεσματική από το χρωμογλυκικό οξύ σε τουλάχιστον μία μελέτη που ελέγχει την ικανότητα του forskolin να αποτρέπει τις επιθέσεις άσθματος, καθώς οι συμμετέχοντες που το έλαβαν γνώρισαν περίπου τις μισές κρίσεις άσθματος όπως εκείνες που έλαβαν χρωμογλυκό οξύ. Ένα άλλο πείραμα δείχνει forskolin ως μια φυσική και σχετικά ασφαλή επιλογή θεραπείας για τους πάσχοντες από άσθμα.

Πώς μπορεί το forskolin να εργαστεί για θεραπεία άσθματος

Το Forskolin φαίνεται να λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με ορισμένους τύπους συμβατικών φαρμάκων για το άσθμα, ενισχύοντας τα επίπεδα μιας ένωσης που ονομάζεται κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη. Αυτό βοηθά στη χαλάρωση των μυών γύρω από τους βρογχικούς σωλήνες για να διευκολύνεται η αναπνοή. Είναι γνωστό ότι το forskolin είναι ευεργετικό για τη θεραπεία του άσθματος, επειδή τα ερευνητικά ευρήματα το υποστηρίζουν. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η εισπνοή forskolin μπορεί να βελτιώσει την αναπνοή. Άλλες έρευνες δείχνουν ότι η λήψη φορσκολίνης από το στόμα μπορεί να μειώσει τις επιθέσεις άσθματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε forskolin για το άσθμα

Το Forskolin έχει πολλαπλούς χώρους δράσης και πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Έχουν διεξαχθεί περιορισμένες κλινικές μελέτες με κλινικές μελέτες με στοματική και εισπνεόμενη φορσκολίνη σε ασθενείς με άσθμα και σε υγιείς εθελοντές. Η από του στόματος φορσκολίνη απέδωσε καλύτερα από το χρωμογλυκάτη του νατρίου στην πρόληψη των επιθέσεων άσθματος σε παιδιά και ενήλικες με ήπιο / μέτριο επίμονο άσθμα, ενώ η εισπνεόμενη φορσκολίνη δεν ήταν ανώτερη από την beclomethasone στη βελτίωση της πνευμονικής λειτουργίας. Δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες. Με βάση τις κλινικές μελέτες, η συνιστώμενη δόση forskolin από του στόματος για έναν ασθενή με άσθμα είναι 10 mg ημερησίως σε διάστημα 2 έως 6 μηνών. Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες αλήθειες για το όφελος της forskolin για άσθμα, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>