Το όφελος της χονδροϊτίνης για κοινά προβλήματα

Υπάρχουν ενδείξεις για την εμφάνιση οφέλους χονδροϊτίνης για προβλήματα αρθρώσεων όπως η αρθρίτιδα. Η χονδροϊτίνη μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τον πόνο και να βελτιώσει την εμβέλεια της κίνησης. Η χονδροϊτίνη είναι ένα σύνθετο σάκχαρο που βρίσκεται φυσιολογικά στον χόνδρο που προστατεύει τις αρθρώσεις μας. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, τα φυσιολογικά επίπεδα χονδροϊτίνης μπορεί να αρχίσουν να μειώνονται και υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η συμπλήρωση με τη χονδροϊτίνη μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση ή ακόμα και στην αναστροφή των σχετικών με την ηλικία αρθρικών προβλημάτων, όπως η αρθρίτιδα. Στα συμπληρώματα, η χονδροϊτίνη συνήθως προέρχεται από ζωικό χόνδρο. Το συμπλήρωμα χονδροϊτίνης συμβάλλει στη μείωση του πόνου και στη βελτίωση της εμβέλειας της κυκλοφορίας με διάφορους τρόπους, οι οποίοι δρουν συνεργιστικά για να παράγουν τις βελτιώσεις που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι. Αυτό το όφελος χονδροϊτίνης για αρθριτικές αρθρώσεις έχει αναγνωριστεί από τους περισσότερους επιστήμονες.

Τι είναι η χονδροϊτίνη;

Η χονδροϊτίνη είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και ένα ζωτικό μέρος του χόνδρου. Μελέτες έχουν βρει ότι η λήψη χονδροϊτίνης μπορεί να αποτρέψει τη διάσπαση του χόνδρου και μπορεί επίσης να τονώσει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης. Η χονδροϊτίνη έχει συχνά δοκιμαστεί για την οστεοαρθρίτιδα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συνεπή και πολλά δείχνουν ότι έχει σημαντικά κλινικά οφέλη στη μείωση του πόνου.

  • Οικογένεια: Συμπλήρωμα διατροφής.
  • Επιστημονική ονομασία: Θειική χονδροϊτίνη.

Η χονδροϊτίνη είναι μια σύνθετη ζάχαρη που παράγεται από τον χόνδρο των αγελάδων, των χοίρων και των καρχαριών. Μπορείτε να αγοράσετε κάψουλες χονδροϊτίνης από φαρμακεία και σούπερ μάρκετ. Συνήθως πωλείται σε συνδυασμό με θειική γλυκοζαμίνη.

Το όφελος της χονδροϊτίνης για οστεοαρθρίτιδα και πόνο στις αρθρώσεις

Πάνω από 27 εκατομμύρια ενήλικες στις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν με οστεοαρθρίτιδα, η οποία είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος αρθρίτιδας και εκφυλιστικής ασθένειας των αρθρώσεων που χαρακτηρίζεται από τη διάσπαση του χόνδρου και τον αυξημένο πόνο στις αρθρώσεις. Η θειική χονδροϊτίνη χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία των πόνων που σχετίζονται με την οστεοαρθρίτιδα, ειδικά μορφές που επηρεάζουν πολύ ευαίσθητα μέρη του σώματος όπως τα γόνατα και τα χέρια. Συνολικά, μελέτες έχουν δείξει ότι η χρήση χονδροϊτίνης τείνει να βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών, αν και μερικοί άνθρωποι βιώνουν ακόμα περισσότερα οφέλη και πιο γρήγορα – ειδικά όταν συνδυάζουν πολλά συμπληρώματα μαζί και κάνουν άλλες αλλαγές όπως τρώγοντας μια διατροφή αρθρίτιδας θεραπεία συμπτωμάτων. Κατά τη μέση μελέτη, οι συμμετέχοντες συνήθως βιώνουν βελτίωση κατά 10 τοις εκατό σε επώδυνα συμπτώματα όταν χρησιμοποιούν χονδροϊτίνη σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται συνήθως μετά τη χρήση ενός προϊόντος που περιέχει το προϊόν για τρεις ή περισσότερους μήνες.

Το όφελος της χονδροϊτίνης για αρθρώσεις: πώς λειτουργεί;

Το όφελος της χονδροϊτίνης για τους αρθρώσεις είναι πραγματικό, αλλά πώς λειτουργεί ακριβώς; Λοιπόν, οι εργαστηριακές μελέτες έχουν βρει ότι η χονδροϊτίνη μπορεί να μειώσει τη δραστηριότητα των ενζύμων και των ουσιών που διασπούν το κολλαγόνο στις αρθρώσεις. Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι έχει πολλές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η έρευνα έχει επίσης διαπιστώσει ότι η χονδροϊτίνη μπορεί να αποτρέψει την διάσπαση του χόνδρου και μπορεί επίσης να διεγείρει μηχανισμούς επιδιόρθωσης.

Η καλύτερη συμπλήρωμα που περιέχει χονδροϊτίνη

Το όφελος της χονδροϊτίνης για τις αρθρώσεις μπορεί να είναι πιο σημαντική εάν το συμπλήρωμα αυτό συνδυαστεί με άλλα συμπληρώματα μαζί. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα. Το ProJoint Plus είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για την υγεία των αρθρώσεων που περιέχει όχι μόνο χονδροϊτίνη, αλλά και άλλα συστατικά όπως:

  • Γλυκοζαμίνη.
  • Bromelain.
  • Κουρκούμη.
  • Μεθειονίνη.
  • Εκχύλισμα Boswellia.
  • Κερσετίνη.

Το ProJoint Plus έχει έρθει με πλήρη συστατικά, επομένως δεν χρειάζεται να το συνδυάσετε με άλλα προϊόντα. Το ProJoint Plus λειτουργεί για να θεραπεύσει τη ρίζα του πόνου των αρθρώσεων. Το ProJoint Plus το επιτυγχάνει αυτό με την ανοικοδόμηση του χόνδρου στις αρθρώσεις και την ενίσχυση του αρθρικού υγρού που περιβάλλει τους αρθρώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα οφέλη, όχι απλή μείωση συμπτωμάτων. Όσοι πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα και συγκεκριμένους τραυματισμούς των αρθρώσεων μπορούν να αισθάνονται σημαντικές ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις, λαμβάνοντας τακτικά το ProJoint Plus. Η διαδικασία μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση ή μπορεί να χρειαστεί χρόνος για την ανακατασκευή των ζημιωμένων περιοχών. Αν θέλετε να μάθετε πώς να παίρνετε σωστά το ProJoint Plus, μπορείτε να πάτε στον επίσημο ιστότοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>