Το συμπλήρωμα καλύτερο φυσικό αυξήσετε το μεταβολισμό

Ενώ υπάρχουν πολλές αυξήσετε το μεταβολισμό συμπληρώματα στην αγορά, μόνο λίγα από αυτά που περιέχουν φυσικά συστατικά. Επιλέξτε αυτό που είναι ασφαλές για την υγεία.

Ο μεταβολισμός είναι μια απίστευτα σημαντική σειρά από χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό που βοηθούν στην διατήρηση της ζωής σε όλο το σώμα. Ωστόσο, όταν ο μεταβολισμός δεν λειτουργεί σωστά, ορισμένα συμπτώματα ενδέχεται να παρουσιαστούν. Αυτές περιλαμβάνουν κόπωση, νωθρότητα, αργός καρδιακός ρυθμός, προβλήματα με την πέψη, αύξηση του σωματικού βάρους και δυσκολία να χάσουν βάρος.

Με έως και τα δύο τρίτα των ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες χαρακτηριστεί ως υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, ενισχύοντας το μεταβολισμό φυσικά, καθώς και μετά από μια ισορροπημένη δίαιτα και άσκηση, μπορεί να είναι το κλειδί για την ανεξήγητη αύξηση βάρους σας.

Πώς λειτουργεί ο μεταβολισμός;

Με απλά λόγια, ο μεταβολισμός σας είναι όλες οι χημικές διεργασίες που μετατρέπουν τους υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπη από το φαγητό σας στην ενέργεια που τα κύτταρά σας χρειάζεται για να λειτουργήσει.

μεταβολικό ρυθμό σας είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζεται το σώμα σας να επεξεργαστεί και να κάψει την ενέργεια, ή θερμίδες, από τα τρόφιμα που τρώμε. βασικό μεταβολικό ρυθμό σας (BMR) είναι το ποσό της ενέργειας, ή θερμίδες, το σώμα σας χρειάζεται για να διατηρήσει τις βασικές λειτουργίες όταν αναπαύεται. Είναι πόσες θερμίδες θα πρέπει να επιβιώσει αν δεν μετακινηθεί.

BMR σας αντιπροσωπεύει περίπου το 70 τοις εκατό της καθημερινής χρήσης της ενέργειας σας. Πολλά πράγματα επηρεάζουν BMR σας περιλαμβάνουν τη γενετική, την ηλικία, το φύλο, το βάρος, το ύψος και τη διατροφή. Ορισμένες ιατρικές παθήσεις, ορισμένα φάρμακα, και το κλίμα μπορεί να αλλάξει BMR σας.

How much you move, both in general and with exercise, also reflects the total number of calories you burn. You also burn calories digesting food, a process called diet-induced thermogenesis.

Natural metabolism boosting supplement.

Several supplements on the market can truly help to boost metabolism, but not all of them are safe. However, there is a metabolism boosting supplement made from safe natural ingredients that we recommend for you. The great product is ThermoLite.

ThermoLite is gluten free, lactose free and dairy free. It’s so friendly for your body. The following are some amazing benefits of ThermoLite:

  • Natural slimming product that works using herbal technology.
  • Helps break down the fat in food turning it into heat (energy).
  • Suppresses appetite and boosts energy levels.
  • Combination of natural herbs, vitamins, minerals and plant extracts.
  • Increases metabolic rates.

We believe ThermoLite is one of the best metabolism boosting supplements with natural componenents that you can find today on the market.