Το στεροειδές στεροζολόλη είναι δημοφιλές στους επαγγελματίες αθλητές

Το στεροειδές στεροζολόλη είναι ένα δημοφιλές αναβολικό στεροειδές που εισήλθε στο προσκήνιο τη δεκαετία του 1950. Αρχικά αναπτύχθηκε ως Winstrol από την Winthrop Laboratories. Σήμερα, η Winstrol παραμένει η πιο δημοφιλής μάρκα Stanozolol και χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Stanozolol χρησιμοποιείται συνήθως από αθλητές και bodybuilders. Επιπλέον, έχει συγκεντρώσει σημαντική επιτυχία μεταξύ της ιατρικής κοινότητας για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης, των θυμάτων εγκαύματος, της υπερέκθεσης των κορτικοστεροειδών και των ορμονικών ανισορροπιών. Χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία του αγγειοοιδήματος και της καθυστερημένης ανάπτυξης στα παιδιά.

Τα θετικά οφέλη του στεροειδούς Stanozolol

Το στεροειδές στεροζολόλη έχει πολλά οφέλη, αλλά εδώ είναι τρία από τα πιο δημοφιλή οφέλη:

  1. Ερυθρά αιμοσφαίρια – Το στεροειδές του Stanozolol θα προωθήσει τη δημιουργία ερυθροκυττάρων, των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για τη μεταφορά οξυγόνου από τους πνεύμονες στα όργανα και τον μυϊκό ιστό σε όλο το σώμα. Αυτό χρησιμοποιείται κυρίως ευρέως ως μέσο για την αύξηση της αντοχής ενός αθλητή και μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση του χρονικού διαστήματος μεταξύ των προπονήσεων.
  2. Διατηρεί άπαχο μυ – Ένας λόγος για τον οποίο το Stanozolol είναι τόσο αποτελεσματικό στην κοπή των κύκλων είναι επειδή μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να χάσει βάρος διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που χρησιμοποιείται από τους bodybuilders σε κύκλους που οδηγούν σε έναν διαγωνισμό. Επίσης, τους δίνει την ξηρή και κομμένη εμφάνιση που θέλουν την ημέρα του ανταγωνισμού.
  3. Ενέσιμη και από του στόματος – Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους το στεροειδές Stanozolol μπορεί να προσληφθεί, φυσικά, κάθε τρόπο θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Η ενέσιμη μορφή έχει πιο έντονα αποτελέσματα, αλλά ο χρόνος ημίσειας ζωής της είναι μικρότερος. Εν τω μεταξύ, η προφορική έκδοση έχει πιο ήπια αποτελέσματα, αλλά θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια δράσης.

Ασφαλής δοσολογία του στεροειδούς Stanozolol

Οι αθλητές μπορούν να αγοράσουν Stanozolol σε απευθείας σύνδεση και να εγχύσουν το στεροειδές απευθείας στον μυ ή να το πάρουν προφορικά. Πολλοί προτιμούν τα δισκία Stanozolol εν τούτοις, καθώς οι εγχύσεις με βάση το νερό είναι μερικές φορές δυσάρεστες. Η βέλτιστη δόση για τους άνδρες είναι 40-100mgs κάθε μέρα, και για τις γυναίκες 5-15mgs την ημέρα. Ωστόσο, οι γυναίκες ανταγωνιστές γυμναστικής και οι κατασκευαστές σώματος μπορούν να αυξήσουν τη δόση σε 20mgs την ημέρα. Η δοσολογία είναι η ίδια αν το στεροειδές ενίεται ή λαμβάνεται από το στόμα. Το στεροειδές που λαμβάνεται από το στόμα έχει χρόνο ημιζωής 8-9 ώρες ενώ η ενέσιμη μορφή παραμένει ενεργή για 36-48 ώρες. Η υπερβολική δόση είναι απίθανο να είναι θανατηφόρα. Αν υποψιάζεστε ότι έχει ληφθεί υψηλότερη από τη συνιστώμενη δοσολογία, επισκεφθείτε ένα κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων ή αίθουσα έκτακτης ανάγκης. Εάν χάσετε μια δόση, πάρτε το το συντομότερο δυνατό. Εάν είναι κοντά στον χρόνο της επόμενης δόσης, παραλείψτε τη χαμένη δόση και συνεχίστε το κανονικό πρόγραμμα δοσολογίας.

Αγοράστε το στεροειδές Stanozolol

Μπορείτε να αγοράσετε στεροειδή Stanozolol από τα τοπικά φαρμακεία στα πολλά εμπορικά σήματα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε αποθέματα, καθώς μπορείτε φυσικά να συγκρίνετε κάθε στεροειδές προϊόν και να δείτε ποια συστατικά φέρουν. Stanozolol steroid για την πώληση είναι επίσης διαθέσιμη σε απευθείας σύνδεση-που πωλούνται από την υγεία και bodybuilding ιστοσελίδες. Η αγορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ταχύτερη, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος αγοράς πλαστών τραπεζογραμματίων. Κάνετε μια γρήγορη έρευνα σχετικά με το ηλεκτρονικό προϊόν και την ιστοσελίδα που το πωλεί για να εξασφαλίσει ότι και τα δύο είναι νόμιμα. Ή πάρτε το χρόνο σας και να εξετάσετε προσεκτικά πριν αγοράσετε αυτό το στεροειδές. Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να αποκτήσετε περισσότερες αλήθειες σχετικά με το στεροειδές Stanozolol, επίσης, για να βρείτε μια ασφαλή εναλλακτική λύση που μπορείτε να πάρετε νόμιμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>