Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για το στεροειδές Winstrol

Στην αρχή, το στεροειδές Winstrol χρησιμοποιήθηκε μόνο για ιατρικούς σκοπούς. Αλλά σήμερα, αυτό το στεροειδές είναι δημοφιλές μεταξύ των αθλητών και bodybuilders ίδια. Το Winstrol θεωρείται συνήθως το τρίτο πιο δημοφιλές αναβολικό στεροειδές στον κόσμο του bodybuilding. Το Dianabol παίρνει το νούμερο ένα, ενώ το Deca-Durabolin παίρνει το δεύτερο σημείο. Η πλειοψηφία των ανθρώπων θα έχει ακούσει για τη Winstrol από αναφερόμενους ισχυρισμούς ότι ο Ben Johnson, ένας καναδικός Ολυμπιακός σπρίντερ, έδειξε θετικό αποτέλεσμα κατά τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σεούλ το 1988.

Το προφίλ στεροειδών Winstrol

Το στεροειδές Winstrol είναι ένα αναβολικό φάρμακο που έγινε το 1960. Η χημική ονομασία είναι το Stanozolol και είναι ένα παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης. Το Winstrol έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια ως αναβολικό στεροειδές που αποσκοπούσε στη μείωση του σωματικού λίπους, ειδικά σχεδιασμένο αν σχεδιάζετε να εισέλθετε σε μια φάση κοπής χωρίς να χάσετε τη μυϊκή σας μάζα. Αυτό το φάρμακο είναι διαθέσιμο σε από του στόματος και ενέσιμη μορφή. Έχει ενεργό ζωή 8 ωρών και χρόνο ανίχνευσης τριών εβδομάδων και εννέα εβδομάδων για τις στοματικές και ενέσιμες μορφές αντίστοιχα. Η αποτελεσματική δόση για τους άνδρες είναι συνήθως 50-100 mg ανά ημέρα. Για τις γυναίκες, 2,5-10 mg ανά ημέρα είναι η αποτελεσματική δόση.

Top 5 συμβουλές για το Winstrol

Υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι που επιλέγουν να κόψουν με το στεροειδές Winstrol. Εάν χρησιμοποιείτε το στεροειδές Winstrol, θα παρατηρήσετε λίγες παρενέργειες και γρήγορες βελτιώσεις στη συνολική εμφάνιση της σωματικής σας διάπλασης. Πριν χρησιμοποιήσετε το Winstrol, ωστόσο, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Ακολουθούν πέντε κρίσιμες συμβουλές για την κοπή με το Winstrol που θα σας εξασφαλίσει επιτυχημένη επιτυχία:

  • Τρώτε υγιή καρδιακά λίπη για να αποφύγετε τον πόνο στην άρθρωση.

Όταν χρησιμοποιείτε τα χάπια Winstrol, η κοινή πόνος είναι πιθανότατα πρόβλημα. Δοκιμάστε να μαγειρεύετε το φαγητό σας με λάδι καρύδας και να τρώτε περισσότερες ελιές, αβοκάντο, ελαιόλαδο, σολομό, σκουμπρί και τόνο.

  • Καθαρίστε πριν από την εκκίνηση.

Μια άλλη συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια του Stanozolol είναι η ηπατική τοξικότητα, η οποία είναι ακόμη πιο διαδεδομένη σε όσους χρησιμοποιούν δισκία Winstrol. Ο καθαρισμός του ήπατος προτού να ξεκινήσετε θα περιορίσει το άγχος από νωρίς με την εξάλειψη οποιωνδήποτε τοξινών που το ήπαρ ήδη ασχολείται.

  • Μείνετε ενυδατωμένοι.

Πριν αγοράσετε το στεροειδές Winstrol, φροντίστε να υπολογίσετε τις νέες ανάγκες σας ενυδάτωσης όταν χρησιμοποιείτε αυτό το αναβολικό στεροειδές. Εάν δεν πίνετε αρκετά, τα φίλτρα όργανα όπως το συκώτι σας θα έχουν πολύ πιο δύσκολο χρόνο να ξεπλένουν τις τοξίνες. Η κατανάλωση αρκετών υγρών μπορεί επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στη διατήρηση των αρθρώσεων λιπαντικών και άνετων.

  • Φάτε το πρώτο πράγμα το πρωί.

Ενώ το Winstrol είναι ένα πραγματικό αναβολικό στεροειδές, σε αντίθεση με την Clenbuterol που παράγει λίπος καυστήρα, οι ίδιες διατροφικές στρατηγικές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την προώθηση των εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Αυτό σημαίνει ότι εστιάζετε στην κατανάλωση ποιοτικών τροφίμων αντί να εστιάσετε την προσοχή σας στον περιορισμό της ποσότητας. Εάν τρώτε περισσότερα από τα καλά πράγματα, θα διατηρήσετε το μεταβολισμό σας σε άριστη κατάσταση και θα έχετε λιγότερα περιθώρια για τα είδη διατροφής που είναι γνωστό ότι συσκευάζονται στο λίπος.

  • Μην παραβλέπετε το καρδιο.

Το Cardio είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του σχεδίου απώλειας βάρους σας. Εάν φροντίζετε να τρώτε τροφές υψηλής ποιότητας σε τακτική βάση και δεν μειώνετε αυστηρά τον όγκο των τροφίμων, είναι καρδιο που πρόκειται να προκαλέσει την απώλεια βάρους που αναζητάτε. Όταν κόβετε με το στεροειδές Winstrol, προσπαθήστε να διαθέσετε τουλάχιστον το μισό της προπόνησής σας στο καρδιο για να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα θερμίδων. Υπάρχουν πολλές καρδιο-προπονήσεις που έχουν στοιχεία τόνωσης ενσωματωμένα σε αυτά επίσης.

Σχετικά με την αγορά της Winstrol και τη νομιμότητά της

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τους νόμους της χώρας στην οποία διαμένετε. Η γνώση του εάν η ένωση ή η αγορά είναι νόμιμη για την κατοχή, την αγορά, την εισαγωγή ή τη χρήση χωρίς συνταγή είναι ζωτικής σημασίας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το στεροειδές Winstrol χαρακτηρίζεται ως ελεγχόμενη ουσία σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς. Αυτό σημαίνει ότι για να αγοράσετε νόμιμα, να αποκτήσετε ή να χρησιμοποιήσετε το Winstrol, ένα άτομο απαιτεί μια πραγματική και έγκυρη συνταγή γιατρού. Εάν δεν έχετε συνταγή, τότε σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιήσετε το Winstrol στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να το κάνετε αυτό, θα μπορούσατε να βλέπετε να αντιμετωπίζετε αυστηρές ποινές, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων προστίμων και χρόνου φυλακών. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Αμερικανοί δεν μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της Winstrol, γιατί σήμερα υπάρχουν ήδη στην αγορά τα εναλλακτικά νόμιμα προϊόντα. Ωστόσο, μόνο η νομιμότητα δεν αρκεί. Μια καλή εναλλακτική λύση Winstrol θα πρέπει επίσης να γίνει από φυσικά και ασφαλή συστατικά που δεν θα βλάψουν το σώμα σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Winstrol και την καλύτερη εναλλακτική λύση, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>