Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για το συμπλήρωμα Winstrol

Το συμπλήρωμα Winstrol χρησιμοποιήθηκε για πολλά χρόνια ως αναβολικό στεροειδές με στόχο τη μείωση του σωματικού λίπους. Αυτό το αναβολικό στεροειδές γίνεται στη δεκαετία του 1960. Το Stanozolol είναι το χημικό όνομα του Winstrol και είναι παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης. Το συμπλήρωμα Winstrol δεν θα δημιουργήσει μεγαλύτερους μυς, αλλά αυξάνει τη δύναμη, την ταχύτητα και την αντοχή. Δεν είναι περίεργο γιατί τόσοι πολλοί αθλητές ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το συμπλήρωμα.

Οι μορφές του συμπληρώματος winstrol

Το συμπλήρωμα Winstrol διατίθεται ως υγρό το οποίο μπορεί να χορηγηθεί μέσω ενδομυϊκής ένεσης και σε μορφή δισκίου που μπορεί εύκολα να καταποθεί. Σε αντίθεση με το από του στόματος Dianabol που έχει μια σύντομη ενεργή ζωή στο σώμα, το Winstrol είναι ενεργό έως και δύο ημέρες και επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για το διαχωρισμό της ημερήσιας δόσης του Winstrol για τη διατήρηση σταθερών επιπέδων στο αίμα. Η ημερήσια δόση μπορεί να καταναλωθεί σε μία συνεδρίαση. Δεν πρέπει να κάνει μεγάλη διαφορά σε ποια ώρα της ημέρας ένα άτομο καταναλώνει από το στόμα τη δόση, αλλά μπορεί να θέλει να το πάρει πριν από ένα γεύμα για να αποφύγει τυχόν μικρές πιθανότητες αναστάτωσης του στομάχου.

Τα αποτελέσματα συμπλήρωσης του Winstrol

Τα αποτελέσματα του Winstrol στο σώμα μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Θα βοηθήσει τους χρήστες να επιτύχουν αυτό το αισθητικά ευχάριστο βλέμμα δίνοντάς τους:

 • Σκληρότητα.
 • Κέρδη αντοχής.
 • Διατήρηση της άπαχης μυϊκής μάζας.
 • Απώλεια λίπους.
 • Χάστε ανεπιθύμητο σωματικό λίπος.

Μερικοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών, προτιμούν να χρησιμοποιούν το συμπλήρωμα Winstrol για τους εξής λόγους:

 • Δεν αρωματίζει σε οιστρογόνα.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το συμπλήρωμα Winstrol χρησιμοποιείται ως «κοπτικό στεροειδές» είναι επειδή δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα.

 • Αυξάνει τους μυς.

Ένα από τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα του κάθε αρουραίου γυμναστικής ή bodybuilder είναι σκληρότεροι μύες. Το Winstrol ενισχύει σημαντικά τους μυς.

 • Βοηθά στην απώλεια λίπους.

Παρόλο που τα αναβολικά στεροειδή δεν βοηθούν το σώμα να χάσει λίπος, μπορούν να δημιουργήσουν μια επίδραση αν δεν αποθηκεύσετε σωματικό λίπος. Βοηθώντας στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, ο μεταβολισμός σας θα είναι υψηλότερος, καθιστώντας πιο εύκολο το κάψιμο του λίπους χωρίς να χάσετε κανένα μυ.

 • Αυξήστε τη σύνθεση πρωτεϊνών.

Όπως τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή, το Winstrol αυξάνει τη σύνθεση πρωτεϊνών. Αυτό είναι ένα από τα πιο βαθιά αποτελέσματα της δόμησης των μυών γρηγορότερα.

 • Αύξηση της απόδοσης, της δύναμης και της ταχύτητας.

Το Winstrol θα βελτιώσει την απόδοση, τη δύναμη και την ταχύτητα. Αυτό κάνει το Winstrol ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για κάθε αθλητή που θέλει να βελτιώσει την απόδοσή του.

 • Αυξήστε την κατακράτηση αζώτου.

Περισσότερη κατακράτηση αζώτου σημαίνει περισσότερη ανάπτυξη μυών. Τα νιτρογόνα βρίσκονται στα αμινοξέα – το θεμέλιο της πρωτεΐνης.

 • Αγγειακότητα.

Το συμπλήρωμα Winstrol σκληραίνει τους μυς και βοηθά το σώμα να χάσει λίπος. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες που είναι σε χαμηλά ποσοστά σωματικού λίπους πριν από τη χρήση του Winstrol παίρνουν περισσότερο αγγειακό χρησιμοποιώντας το.

Συνιστάται να πάρει η Winstrol

Το Winstrol είναι ένα από τα μεγαλύτερα συμπληρώματα για την κατασκευή του σώματος. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι το Winstrol έχει επίσης παρενέργειες επειδή είναι ένα χημικό φάρμακο. Ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες του συμπληρώματος Winstrol περιλαμβάνουν ηπατική βλάβη, μη ισορροπημένα επίπεδα χοληστερόλης, χαμηλά επίπεδα σφαιρίνης που δεσμεύει ορμόνες φύλου, εμβολιασμό και δερματικά προβλήματα. Η χρήση του Winstrol χωρίς ιατρική συνταγή είναι μια παράνομη πράξη. Από όσο γνωρίζουμε, οι επαγγελματίες αθλητές δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το Winstrol. Δυστυχώς, για πολλά χρόνια η Winstrol συμμετείχε σε πολλά αθλητικά σκάνδαλα ντόπινγκ παγκοσμίως. Για να βελτιώσετε γρήγορα το φυσικό σας σώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Winstrol με ιατρική συνταγή. Αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση του Winstrol μακροπρόθεσμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες. Σήμερα, υπάρχουν πραγματικά φυσικά συμπληρώματα που προσφέρουν τα ίδια οφέλη με το Winstrol αλλά χωρίς παρενέργειες. Λειτουργούν σαν αναβολικά στεροειδή, αλλά με ασφαλή τρόπο. Πρέπει να εξετάσετε τη χρήση αυτών των φυσικών συμπληρωμάτων ως εναλλακτική λύση για το Winstrol και μπορείτε να τα βρείτε στο Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>