Το καλύτερο φυσικό συμπλήρωμα για την επιδιόρθωση του χόνδρου στο γόνατο

Το καλύτερο φυσικό συμπλήρωμα για τον χόνδρο του γόνατος μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τον πόνο και την ταλαιπωρία στα γόνατά σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς λειτουργεί το συμπλήρωμα. Όταν ο χόνδρος του γονάτου τραυματίζεται ή εξαντλείται εξαιτίας της γήρανσης, το πιο προβληματικό αποτέλεσμα παρουσιάζεται από την άποψη του πόνου, της δυσφορίας, της δυσκαμψίας και των προβλημάτων κινητικότητας, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων του κατεστραμμένου χόνδρου. Όταν αυτό γίνει σοβαρό, μπορεί κανείς να μην είναι σε θέση να ολοκληρώσει κάποιες από τις καθημερινές του δραστηριότητες ή να απολαύσει τη ζωή στο έπακρο. Υπάρχουν μυριάδες πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές στο χόνδρο του γόνατος, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων τραυματισμών στο γόνατο, των καθημερινών διαδικασιών φθοράς και δακρύων. Ενώ υπάρχουν διάφορες μορφές θεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της φαρμακευτικής αγωγής και της χειρουργικής επέμβασης, η απόλυτη θεραπεία δεν είναι ποτέ βέβαιη. Για αυτό και για άλλους λόγους, οι περισσότεροι πάσχοντες από πόνο στο γόνατο και συναφείς συνθήκες αρμού προτιμούν να χρησιμοποιούν φυσικό συμπλήρωμα για χόνδρο γονάτου.

Το συνιστώμενο συμπλήρωμα για την επιδιόρθωση χόνδρου γόνατος

Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με τον πόνο και την ταλαιπωρία στα γόνατά τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό οφείλεται στον πιο κοινό τύπο αρθρίτιδας, οστεοαρθρίτιδα. Υπάρχουν δεκάδες συμπληρώματα που ισχυρίζονται ότι επισκευάζουν τους χόνδρους του γόνατος, αλλά ποια πραγματικά λειτουργούν; Το παρακάτω είναι το πιο συνιστώμενο συμπλήρωμα για την επιδιόρθωση του χόνδρου στο γόνατο.

 • Γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη.

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι πιθανώς τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα για τον χόνδρο του γόνατος. Παρόλο που μπορούν να ληφθούν χωριστά, είναι συχνά διαθέσιμα σε μορφή συνδυασμού. Η γλυκοζαμίνη είναι το πιο συνηθισμένο συμπλήρωμα από άτομα που έχουν αρθρίτιδα. Η γλυκοζαμίνη μπορεί να βελτιώσει τις δομές των αρθρώσεων, όπως οι σύνδεσμοι και ο χόνδρος, καθώς επίσης και να αυξήσει το αρθρικό υγρό στις αρθρώσεις. Η χονδροϊτίνη μπορεί επίσης να βελτιώσει τη δομή των αρθρώσεων. Πολλοί γιατροί συστήνουν τη γλυκοζαμίνη και τη χονδροϊτίνη ως συμπλήρωμα συνδυασμού για άτομα με μέτρια έως σοβαρή αρθρίτιδα.

 • Κουρκούμη.

Το κουρκούμη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα για τη θεραπεία του πόνου, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο γόνατο που προκαλείται από την οστεοαρθρίτιδα. Τα αποτελέσματα ανακούφισης του πόνου αποδίδονται σε μια χημική ένωση σε κουρκουμίνη που ονομάζεται κουρκουμίνη. Η κουρκουμίνη φαίνεται να έχει αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Αν και η έρευνα για το κουρκούμη για τον πόνο στο γόνατο είναι περιορισμένη, μια ανάλυση μελετών διαπίστωσε ότι ανακουφίζει από τα συμπτώματα του πόνου στο γόνατο περισσότερο από ένα εικονικό φάρμακο και μπορεί να συγκριθεί με την ιβουπροφαίνη.

 • Boswellia.

Το Boswellia, γνωστό και ως ινδικό λιβάνι, χρησιμοποιείται συνήθως για πόνο που προκαλείται από αρθρίτιδα. Οι χημικές ουσίες σε αυτό το εκχύλισμα που ονομάζονται οξέα boswellia έχουν αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα εκχυλίσματα boswellia ανακουφίζουν τα συμπτώματα του πόνου περισσότερο από ένα εικονικό φάρμακο σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα.

 • Bromelain.

Βρέθηκε σε ανανά, η βρωμελίνη είναι γνωστό ότι παρέχει μια υγιή φλεγμονώδη απόκριση στο σώμα. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι βελτιώνουν τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας.

ProJoint Plus: όλα σε ένα συμπλήρωμα για την επιδιόρθωση του χόνδρου του γόνατος

Ναι, το ProJoint Plus είναι ένα συμπλήρωμα για την επιδιόρθωση χόνδρου γόνατος. Αυτό το προϊόν περιέχει ένα συνδυασμό οκτώ συστατικών για να προσφέρει διαφορετικά οφέλη που τελικά συνεργάζονται για να μειώσουν τη φλεγμονή και τον πόνο, να απαλλάξουν τη δυσφορία που σχετίζεται με το γόνατο και να βελτιώσουν την κινητικότητα του γόνατος του χρήστη. Τα συστατικά που έχουν συμπεριληφθεί στη φόρμουλα του συμπλήρωμα:

 1. Γλυκοζαμίνη.
 2. Χονδροϊτίνη.
 3. Κουρκούμη.
 4. Boswellia.
 5. Βρωμελαϊνη.
 6. Κερσετίνη.
 7. Μεθειονίνη.
 8. Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο.

Έτσι, με το ProJoint Plus, δεν χρειάζεται να πάρετε μια ποικιλία από συμπληρώματα και χάπια κάθε μέρα. Το ProJoint Plus έρχεται ήδη με όλα τα καλά που χρειάζονται για τη βελτίωση του χόνδρου του γονάτου σας. Αυτό είναι το καλύτερο συμπλήρωμα για την επιδιόρθωση του χόνδρου στο γόνατο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ProJoint Plus

Το ProJoint Plus περιέχει μια ισχυρή φόρμουλα που πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά για μεγάλο χρονικό διάστημα για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Συνιστάται στους χρήστες να λαμβάνουν τρεις κάψουλες ανά μερίδα και να περιορίζουν την ημερήσια πρόσληψη του συμπληρώματος σε μία μερίδα. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που επιθυμούν να απολαύσουν τα πλήρη οφέλη του ProJoint Plus θα χρειαστεί να πάρουν τρεις κάψουλες την ημέρα – συνιστάται να λαμβάνετε αυτά τα συμπληρώματα το πρωί προκειμένου ο χρήστης να γνωρίσει τα οφέλη που παρέχει ο τύπος καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν λαμβάνονται καθημερινά τρεις κάψουλες, ο χρήστης μπορεί να αρχίσει να παρατηρεί βελτιώσεις στην κινητικότητα των γόνατων, καθώς και αυτή η κίνηση γίνεται ευκολότερη και λιγότερο οδυνηρή μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Το ProJoint Plus διατίθεται από την επίσημη επωνυμία του προϊόντος. Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο.

Projoint Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>