Το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το δέρμα σας

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε πώς λειτουργούν τα συμπληρώματα κολλαγόνου και πώς μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το δέρμα σας. Το κολλαγόνο εμφανίζεται φυσικά στο δέρμα μας, διατηρώντας τη δύναμή και τη σαφήνεια του στη νεολαία μας. Καθώς μεγαλώνουμε, εξαφανίζεται και πρέπει να αναπληρωθεί. Αν και θεωρούμε τη νεολαία μας δεδομένη, η διαφορά μετά τη λήψη συμπληρωμάτων είναι αξιοσημείωτη. Το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την ανθεκτικότητα του δέρματος, καθώς και τα μαλλιά και τα νύχια, τα οποία μπορούν όλα να σας κάνουν να νιώσετε και να νιώσετε νεότεροι. Για να μην αναφέρουμε, το κολλαγόνο είναι ένα μεγάλο βοήθημα για την πέψη και είναι το κύριο συστατικό των καθαριστικών ζωμού των οστών, τα οποία βελτιώνουν τη λειτουργία του ήπατος.

Οφέλη που προσφέρει το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου

Το δέρμα σας αποτελείται από 75% κολλαγόνο, αλλά μετά την ηλικία των 25 ετών, η σύνθεση κολλαγόνου μειώνεται με ρυθμό 1,5% ετησίως και μετά την ηλικία των 45 ετών, τα επίπεδα κολλαγόνου μπορεί να έχουν μειωθεί έως και 30%. Τα ορατά αποτελέσματα αυτής της διάσπασης δεν εμφανίζονται μόνο ως ρυτίδες, λεπτές γραμμές και ξηρό δέρμα. μπορεί επίσης να υλοποιηθεί ως φυσικές ασθένειες, καθώς το κολλαγόνο είναι βασικά η κόλλα που συγκρατεί τους συνδέσμους, τους αρθρώσεις και τα οστά μαζί. Γι ‘αυτό πρέπει να πάρετε το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το δέρμα. Τα συμπληρώματα κολλαγόνου γενικά περνούν από τη διαδικασία της υδρολύσεως. Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής έχει σπάσει το κολλαγόνο στα συμπληρώματα στα πεπτίδια, διευκολύνοντας έτσι την απορρόφηση και τη χρήση του σώματος. Τα συμπληρώματα κολλαγόνου είναι διαθέσιμα με τη μορφή δισκίων, καψουλών και σκόνεων. Το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το δέρμα μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σας τα ακόλουθα ορατά οφέλη:

 • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
 • Υποστηρίζει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει το χαλαρωτικό δέρμα.
 • Βελτιώνει την ενυδάτωση και τη σταθερότητα του δέρματος.
 • Επαναφέρει τη λάμψη σας και σας δίνει τη λάμψη που σας λείπει.
 • Θεραπεύει την ακμή και τις ουλές.
 • Βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων.

Πώς λειτουργούν τα συμπληρώματα κολλαγόνου;

Τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται στο αίμα σας γρηγορότερα από οποιοδήποτε τοπικό φάρμακο. Μόλις στο σώμα σας, αυτά τα πεπτίδια κολλαγόνου στη συνέχεια διεγείρουν τους ινοβλάστες στο δέρμα σας για να ξεγελάσουν το κολλαγόνο σας για να γίνουν πιο δραστήριοι. Η υψηλή αναλογία υδρολυμένου κολλαγόνου που εισέρχεται στο σύστημά σας όταν το καταναλώνετε, επιτρέπει στο 90-95% των πεπτιδίων κολλαγόνου να φτάσουν στοχευόμενα σημεία στο σώμα σας. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατροφή σας. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε γλυκίνη, το κολλαγόνο διεγείρει την παραγωγή οξέος στομάχου, γεγονός που προάγει την καλύτερη πέψη των τροφίμων.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το δέρμα;

Το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου για το δέρμα βασίζεται σε ορισμένους παράγοντες που περιλαμβάνουν:

 • Τύποι κολλαγόνου.
 • Υψηλή συγκέντρωση.
 • Σύνθεση.
 • Πηγή πεπτιδίων κολλαγόνου.

Για να γίνει αυτό πολύ πιο απλό για εσάς, θέλουμε να προτείνουμε ένα φυσικό συμπλήρωμα κολλαγόνου που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους. Αυτό το συμπλήρωμα κολλαγόνου είναι Pure Collagen από Proto-col. Το Pure Collagen της Proto-col έρχεται με τη μορφή κάψουλων που περιέχουν το Verisol®, ένα μοναδικό μίγμα ειδικών πεπτιδίων κολλαγόνου που συμβάλλουν στη βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος από το εσωτερικό, μειώνοντας την ορατή εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Κάθε κάψουλα περιέχει 625 mg καθαρού προϊόντος υδρόλυσης κολλαγόνου. Οι επιστήμονες έχουν ελέγξει αυστηρά την ικανότητα του Pure Collagen να υποστηρίζει την υγεία του δέρματος.

 • Μπορεί να συμβάλει στην κανονική ευεξία του δέρματος.
 • Θα μπορούσε να υποστηρίξει την κανονική λειτουργία των αρθρώσεων.
 • Χαρακτηριστικά τύπου I και τύπου III κολλαγόνο.
 • Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.

Πάρτε τέσσερις κάψουλες Pure Collagen καθημερινά. Η ημερήσια δόση περιέχει 2500 mg υδρολύματος κολλαγόνου. Οι κάψουλες μπορούν είτε να καταποθούν με υγρό είτε να σπαστούν, έτσι ώστε η σκόνη υδρόλυσης κολλαγόνου να μπορεί να ψεκαστεί πάνω σε τρόφιμα ή να αναδευτεί σε ποτά. Για να αγοράσετε το Pure Collagen, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>