Το καλύτερο συμπλήρωμα κεραμιδίου που λαμβάνετε

Εάν θέλετε να κρατήσετε το δέρμα γεμάτο, υγιές και ευτυχισμένο, αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κεραμιδίου. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας σταματά να παράγει πολλά φυσικά στοιχεία που κρατούν το δέρμα μας νεανικό. Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά για τη νεανικότητα του δέρματός μας είναι ένα λιπίδιο που ονομάζεται κεραμίδιο. Τα κεραμίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του δέρματός μας που βοηθάει στην προστασία και την ενυδάτωση παρέχοντας παράλληλα νεανικό δέρμα. Πολλές εταιρείες υψηλής περιποίησης δέρματος προσπαθούν να αναδημιουργήσουν αυτά τα αποτελέσματα με συμπληρώματα κεραμιδίου. Με τόσες πολλές διαφορετικές εταιρείες που υπόσχονται νεανικό, υγιές δέρμα, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο συμπλήρωμα κεραμιδίου για εσάς. Έτσι, διερευνήσαμε τον τομέα και διεξήγαμε εκτεταμένη έρευνα σε 47 διαφορετικά συμπληρώματα κεραμιδίου για να βρούμε το πιο αποτελεσματικό προϊόν στην αγορά.

Τι ακριβώς είναι τα κεραμίδια;

Εντάξει, δείτε τα κεραμίδια σε ένα ντους. Αυτά είναι τα κύτταρα του δέρματός σου. Τώρα απεικονίστε το ρευστοκονίαμα που τα συγκρατεί. Αυτά είναι κεραμίδια. Εάν δεν υπάρχει αρκετή κονίαμα μεταξύ των πλακιδίων στο πάτωμα του ντους σας, τότε δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει νερό από τη διαρροή έξω από το ντους. Τα κεραμίδια σφραγίζουν τις ρωγμές μεταξύ των πλακιδίων των κυττάρων του δέρματος. Διατηρούν τα κύτταρα σας διατεταγμένα σε ένα πλέγμα παρά σε ένα άχρηστο μπερδεμένο και κρατούν όλη την ενυδάτωση από τη διαρροή. Το δέρμα μας είναι περισσότερο από το μισό λίπος. Χρειαζόμαστε όλα τα “λιπαρά ενέματα” για να κρατήσουμε τα κακά πράγματα (μικροοργανισμοί, λοίμωξη, ρύπανση), να σφραγίσουμε το καλό (νερό) και να κρατήσουμε το κοστούμι ολόκληρου του δέρματος μαζί. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τα κεραμίδια ως μαγνήτες. Αυτοί οι μαγνήτες υγρασίας συγκολλούν τα κύτταρα του δέρματος μαζί για να δημιουργήσουν ένα φράγμα μέσα στην επιφάνεια του δέρματος, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα που γεμίζει το δέρμα και κλειδώνει στην υγρασία. Ένα συμβιβασμένο εμπόδιο επιτρέπει στους κακούς να έρθουν μέσα, αλλά ένα υγιές εμπόδιο ενεργεί και λέει “μην περάσετε” .Αν δεν υπάρχει εμπόδιο, τα κακά πράγματα μπαίνουν και παίρνετε λοιμώξεις, ακμή, περισσότερες ελεύθερες ρίζες, περισσότερη βλάβη του δέρματος, γήρανση – η παρτίδα. Ο καθένας χρειάζεται και χρησιμοποιεί κεραμίδια. Σε άτομα με ξηρό δέρμα και καταστάσεις όπως έκζεμα, ροδόχρου ακμή, ακόμη και ακμή, γνωρίζουμε ότι τα επίπεδα κεραμιδίου στο δέρμα είναι χαμηλότερα από ό, τι θα έπρεπε να είναι. Αυτό συμβάλλει στην ξηρότητα, ευαισθησία και φλεγμονή του δέρματος. Για άτομα με χαμηλά επίπεδα κεραμιδίου, η λήψη του καλύτερου συμπληρώματος με κεραμίδιο είναι η σωστή λύση.

Φυτικά προερχόμενα κεραμίδια

Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κεραμιδίων – τα οποία είναι ζωτικά φυσικά λιπίδια – μπορεί να αρχίσει να επιβραδύνεται. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό είναι ανεπιθύμητο. Για να αντισταθμιστεί αυτή η πολύ φυσική πτώση στην παραγωγή κεραμιδίου, πολλές εταιρείες high-end φροντίδας δέρματος αρχίζουν να προσφέρουν συμπληρώματα πριμοδότησης που περιέχουν φυτοεραμίδες. Τα φυτοκεραμίδια είναι κεραμίδιο που προέρχεται από φυτά και είναι ισοδύναμο με τα φυσικά λιπίδια. Επιδιώκουν να αναπαράγουν φυσικά οφέλη κεραμιδίου στο δέρμα. Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά που προσπαθούν να αναπαράγουν αυτό που κάνει η φυσική άμυνα του δέρματός μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν εισάγετε δυνητικά επικίνδυνα ή τοξικά συστατικά οπουδήποτε κοντά στο δέρμα σας. Τα φυσικά συστατικά είναι απαραίτητα. Αυτά τα συστατικά έχουν στοιχεία που αψηφούν την ηλικία και μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία ή τη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων – γεγονός που υποστηρίζεται από αρκετές κλινικές μελέτες. Λαμβάνοντας το καλύτερο συμπλήρωμα κεραμιδίου είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να συμβάλλετε στην προώθηση υγιούς, σταθερού και νεανικού δέρματος.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κεραμιδίου;

Μιλώντας για τα καλύτερα συμπληρώματα κεραμιδίου, μπορούμε να σκεφτούμε μόνο το Revitol Pythoceramides. Στην τρέχουσα βιομηχανία φροντίδας δέρματος, το Revitol Phytoceramides είναι το καλύτερο πράγμα που θα συμβεί ποτέ. Με τη βοήθεια του Revitol Phytoceramides, είστε έτοιμος να πάρετε μερικές αιώνες από το δέρμα σας και να πάρετε νεανική εμφάνιση, αναζωογονώντας το δέρμα σας από μέσα. Revitol Phytoceramides αποτελούμενο από 2 μέρη:

  • Ημερήσια συμπλήρωση – πάρτε ένα χάπι μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση με γεύματα.
  • Καθημερινή κρέμα – εφαρμόστε την κρέμα το πρωί και το βράδυ μετά το πλύσιμο για τέλεια εργασία.

Φυτοκεραμίδια (φυτικά κεραμίδια) είναι το δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται στο Revitol Phytoceramides. Τα φυτοακεραμίδια είναι γνωστό ότι παρέχουν πολλαπλά καταπληκτικά οφέλη στο δέρμα. Ορισμένες από αυτές διατηρούν την ενυδατική κρέμα δέρματος, αναζωογονούν το δέρμα από το εσωτερικό, αποκαθιστώντας την προστατευτική μορφή του φραγμού του δέρματος, γεμίζοντας το δέρμα, αυξάνοντας την τρέχουσα παραγωγή δερματικών κυττάρων και αυξάνοντας τα επίπεδα κολλαγόνου και κεραμιδίου. Ως εκ τούτου, δεν είναι δύσκολο να δηλωθεί ότι το Revitol Phytoceramides είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κεραμιδίου. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο εάν θέλετε να παραγγείλετε αυτό το σούπερ συμπλήρωμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>