Το καλύτερο ροχαλητό επιστόμιο

Ένα στόμιο ροχαλητού είναι οριστικά ένα καλό βοήθημα ροχαλητό για εσάς. Η επιλογή του καλυτέρου επιστομίου του ροχαλητού μεταξύ των πολλών, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλή. Περίπου το ένα τρίτο των ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει συχνή ροχαλητό. Πολλοί βρίσκουν ανακούφιση χρησιμοποιώντας ροχαλητό τα στόμια (γνωστά και ως στόμια), τα οποία μειώνουν το ροχαλητό είτε κρατώντας τη γλώσσα στη θέση της είτε πιέζοντας τη σιαγόνα προς τα εμπρός. Το επιστόμιο ψεκασμού, που ονομάζεται επίσης συσκευή προώθησης της κάτω γνάθου, είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος στομίου για να σταματήσει το ροχαλητό. Η συσκευή προώθησης της φολιδωτής κινεί φυσικά την κάτω γνάθο (ή τη κάτω γνάθο) προς τα εμπρός. αυτό κρατά τη γλώσσα στη θέση της και εμποδίζει την απόφραξη του αέρα.

Τι είναι το ροχαλητό;

Το ροχαλητό είναι απλά ο ήχος της αντίστασης και του στροβιλισμού στον ανώτερο αεραγωγό. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ο ήχος του ροχαλητού δεν προέρχεται από τη μύτη. Αντίθετα, το ροχαλητό αρχίζει στο πίσω μέρος του αεραγωγού. Πίσω από τη γλώσσα, το στοματοφάρυγγα μπορεί να συστέλλεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι περισσότεροι άνθρωποι ροχαίνουν. Έτσι, οι πιθανότητες είναι ότι είστε εξοικειωμένοι με τον ήχο του ροχαλητού. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι μύες – οι οποίοι κρατούν τον ανώτερο αεραγωγό ανοικτό και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας – χαλαρώνουν Αυτό είναι πιο εμφανές κατά τη διάρκεια του ύπνου όταν οι μύες είναι πιο χαλαροί. Καθώς ο αεραγωγός γίνεται μικρότερος, οι αεραγωγοί αυξάνονται. Οι μαλακοί ιστοί στο πίσω μέρος του λαιμού δονείται. Αυτό προκαλεί τον ήχο ροχαλητού. Το επιστόμιο ροχαλητό είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές αντι-ροχαλητό συσκευές. Το καλύτερο ρομπότ θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση και άνετο για τον χρήστη.

Επιλογή του καλυτέρου επιστομίου του ροχαλητού

Υπάρχουν τόσες πολλές συσκευές στην αγορά που είναι αρκετά δύσκολο να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Πάνω από αυτό, τα ροχαλητό για να εμποδίζουν το ροχαλητό πωλούνται με πολλά διαφορετικά ονόματα (συσκευές προώθησης της κάτω γνάθου, ροδοκόκκινα, ροχαλητό φρουρά και ούτω καθεξής) που όλα σημαίνουν το ίδιο πράγμα! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο ροχαλητό για να σταματήσετε το ροχαλητό για εσάς. Στην πραγματικότητα, έχουμε κάνει μια έρευνα και επιλέξαμε ένα ποιοτικό προϊόν και μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω.

Air Snore: το καλύτερο ροχαλητό επιστόμιο

Το Air Snore είναι το καλύτερο ρομπότ για τους αρχάριους: έχει χαμηλή τιμή, καλή εγγύηση και δεν έχει περίπλοκη διαμόρφωση. Το πρόσθετο πλεονέκτημα των πτώσεων Air Snore το καθιστά μοναδικό και εξαιρετικά πλήρες προϊόν. Το Air Snore είναι μια συσκευή προώθησης της κάτω γνάθου. Αυτό λειτουργεί αναπροσαρμόζοντας τη θέση της κάτω γνάθου σας. Είναι άνετο να φοράει, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία βρασμού και τσιμπήματος, ώστε να μπορεί να καλυφθεί τέλεια στα δόντια σας. Αυτό το επιστόμιο δεν σας εμποδίζει να αναπνέετε από το στόμα σας εάν δεν μπορείτε να αναπνεύσετε από τη μύτη σας. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Air Snore. Άλλα πλεονεκτήματα του Air Snore είναι τα εξής:

  • Οι άνθρωποι που αρχίζουν να χρησιμοποιούν Air Snore παρατηρούν άμεσα τη διαφορά και τη βελτίωση.
  • Η χρήση των σταγόνων βοηθά επίσης να χαλαρώσετε, η αναπνοή γίνεται σαφέστερη και παρέχει την ευκολία λήψης οξυγόνου.
  • Το Air Snore είναι γενικά συμβατό με όλους και δεν παρουσιάζει κανένα εμπόδιο.
  • Οι σταγόνες καθιστούν μια μοναδική αγορά με την οποία πιστεύουμε ότι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.
  • Η συσκευή σε συνδυασμό με τις σταγόνες μπορεί να ανακουφίσει το ροχαλητό σας. Αυτή η συσκευή σάς επιτρέπει να κοιμάστε καλά τη νύχτα.
  • Τέλος, η Air Snore κατασκευάζεται και πωλείται από μια εδραιωμένη εταιρεία η οποία προσφέρει μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μπορείτε να πάρετε αυτό το προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα της Air Snore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>