Το καλύτερο μέρος για να παραγγείλετε και να αγοράσετε κολλαγόνου για το δέρμα τέλεια

Όταν έχετε προβλήματα με το δέρμα σας, κρέμα κολλαγόνου μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε. Βρείτε το καλύτερο μέρος για να αγοράσει το κολλαγόνο για το δέρμα.

Το κολλαγόνο είναι ένα φυσικό συστατικό πρωτεΐνη του δέρματος που δρα ως ένα ικρίωμα και το κύριο δομικό στοιχείο για τα κύτταρα, τους ιστούς, και όργανα. Περίπου το ένα τρίτο της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στο σώμα σας αποτελείται από κολλαγόνο, το οποίο βρίσκεται στα οστά, τους μυς και τους ιστούς των οργάνων. Το κολλαγόνο, κεράτινη, ελαστίνη και δίνουν στο δέρμα τη δύναμή του, ελαστικότητα, και τη δομή.

Επιλέγοντας τον τύπο του κολλαγόνου

Υπάρχουν 28 τύποι του κολλαγόνου στο σώμα. Τύπος 1 Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη στο σώμα μας και ισχυρότερο από το χάλυβα κατά βάρος. Κάνει το 80% του χορίου στρώμα του δέρματος μας. Ως εκ τούτου, Τύπου Ι κολλαγόνο θεωρείται ότι είναι το κλειδί πρωτεΐνη μήτρας κτίριο το οποίο δίνει στο δέρμα μας δομή και τη σταθερότητά του.

κολλαγόνου τύπου II συνθέτει κινητών αρθρώσεων, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία κοινών γήρανση και την ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με την αρθρίτιδα.

Το κολλαγόνο τύπου III είναι το δεύτερο πιο άφθονο κολλαγόνου σε ανθρώπινο ιστό. Τα μωρά και τα παιδιά έχουν πολλή τύπου ΙΙΙ κολλαγόνου, το οποίο είναι ο λόγος που το δέρμα τους είναι τόσο μαλακό και παχουλό. Καθώς μεγαλώνουμε, τύπου III κολλαγόνου σταδιακά αντικαθίστανται από κολλαγόνο τύπου Ι.

Ψάξτε για ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου που περιέχει τουλάχιστον 90% κολλαγόνο τύπου Ι, εάν θέλετε το συμπλήρωμα κολλαγόνου να εργαστούν για το δέρμα σας.

Καλύτερη κρέμα κολλαγόνου για το δέρμα για να αγοράσει

XYZSmartCollagen συνδυάζει την αντι-γήρανση κρέμες δέρματος με κρέμες τατουάζ. Το προϊόν είχε αρχικά σχεδιαστεί για να είναι μια κρέμα για τα τατουάζ, αλλά οι προγραμματιστές γρήγορα παρατήρησα ότι η κρέμα αρθεί, λειαίνονται, και σφίγγεται το δέρμα για τη μείωση των ρυτίδων.

Η XYZSmartCollagen σήμερα διαφημίζεται κατά κύριο λόγο να είναι μια κρέμα αντι-γήρανσης, αλλά θα μπορούσε ακόμα να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα τατουάζ για να θεραπεύσει το δέρμα μετά από να πάρει ένα τατουάζ. XYZSmartCollagen δρα μειώνοντας τα σημάδια της γήρανσης και τη βελτίωση της εμφάνισης του κατεστραμμένου δέρματος, όπως ραγάδες.

Γιατί XYZSmartCollagen είναι διαφορετική

Από τη σκοπιά του χρήστη, μπορεί να είναι εύκολο να πούμε ότι όλες οι κρέμες κολλαγόνου είναι το ίδιο. XYZ είναι διαφορετική. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί. Το κύριο συστατικό σε μέσο όρο κρέμα κολλαγόνου σας περιέχει ΤΟΡ-β μαζί με τεχνητά παράγωγα. Πάρα πολύ ΤΟΡ-β1 μπορεί να αφύσικα αυξήσει επίπεδα περίσσειας του κολλαγόνου, το οποίο είναι κανονικά κακής ποιότητας? Γι ‘αυτό μέσο κρέμα κολλαγόνου σας προσφέρει φτωχά αποτελέσματα.

Πού να αγοράσετε κολλαγόνου για το δέρμα

XYZSmartCollagen δεν πωλείται σε καταστήματα και μπορούν να αγοραστούν μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα? Αυτό εξασφαλίζει ότι θα λάβετε ένα γνήσιο προϊόν. Ένα 50 ml βάζο κόστος $ 49.99 (£ 39.99), το οποίο είναι ένα μικρό τίμημα για ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να έχετε νεανικό χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ο κατασκευαστής θα πρέπει να είναι η πρώτη σας λιμένας κατάπλου εδώ για να εξασφαλίσει ότι παίρνετε την πραγματική διαπραγμάτευση. Επικεφαλής στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και μπορείτε να πάρετε ένα βάζο της XYZSmartCollagen. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να συνεχίσει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παρόντος καλύτερη κρέμα κολλαγόνου. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>