Το καλύτερο μέρος για να πάρετε σημαντικά μια κετόνη σμέουρων για την απώλεια βάρους

Ας πάρει μια κετόνη σμέουρων για την απώλεια βάρους. Πολλά προϊόντα έξω εκεί φέρεται να κάνει τα πράγματα ευκολότερα.

Αυτά είναι τα βότανα, τα κουνήματα, και τα χάπια που υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να κάψετε το λίπος ή να μειώσετε την όρεξή σας. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή από αυτά είναι ένα συμπλήρωμα που ονομάζεται Βατόμουρο κετόνες.

Οι κετόνες βατόμουρο αξιώνεται να προκαλέσει το λίπος στο εσωτερικό των κυττάρων να είναι κατανεμημένα πιο αποτελεσματικά, βοηθώντας το σώμα έγκαυμα λίπος πιο γρήγορα. Μπορούν αξιώνονται επίσης να αυξήσει τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης, μια ορμόνη που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Αυτό το άρθρο εξετάζει την τρέχουσα επιστημονική έρευνα πίσω από τα συμπληρώματα κετόνη σμέουρων και αν είναι πραγματικά αξίζει να εξεταστεί.

Τι είναι το βατόμουρο κετόνη;

Βατόμουρο κετόνη είναι μια χημική ουσία από κόκκινα βατόμουρα, καθώς και τα ακτινίδια, ροδάκινα, σταφύλια, μήλα, άλλα μούρα, τα λαχανικά όπως το ραβέντι, και ο φλοιός των ελάτων, σφενδάμι, και πεύκα. Οι άνθρωποι παίρνουν σμέουρων κετόνη από το στόμα για την απώλεια βάρους. Έγινε δημοφιλής για την απώλεια βάρους, αφού αναφέρθηκε στο Dr. Oz τηλεοπτική εκπομπή κατά τη διάρκεια του τμήματος που ονομάζεται σμέουρων κετόνη: θαύμα λίπος καυστήρα σε ένα μπουκάλι το Φεβρουάριο του 2012. Οι άνθρωποι εφαρμόζουν κετόνη σμέουρων στο δέρμα για την τριχόπτωση. Σμέουρων κετόνη χρησιμοποιείται επίσης σε τρόφιμα, καλλυντικά, και άλλες κατασκευής ως ένα άρωμα ή αρωματικό παράγοντα.

Πώς κατασκευαστή βατόμουρο κετόνη ισχυρίζεται ότι βοηθά την απώλεια βάρους

Σύμφωνα με τις αξιώσεις κατασκευαστή, βατόμουρο κετόνες ρυθμίζουν την αδιπονεκτίνη ορμόνη, η οποία τείνει να είναι παρόντες σε χαμηλότερα επίπεδα σε άτομα με παχυσαρκία από εκείνους χωρίς αυτό. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι η αύξηση των επιπέδων αδιπονεκτίνη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση θεμάτων ινσουλίνη, όπως ο διαβήτης τύπου 2 και μεταβολικό σύνδρομο αυξάνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Η αντίσταση στην ινσουλίνη είναι ένας βασικός παράγοντας στην παχυσαρκία, διαβήτη τύπου 2, και μεταβολικό σύνδρομο. κετόνες βατόμουρο μπορεί επίσης να ρυθμίζει νορεπινεφρίνης, η οποία μπορεί να προκαλέσει ελαφρά άνοδο της θερμοκρασίας του σώματος.

Βατόμουρο κετόνες και απώλεια βάρους

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2005, που ονομάζεται Anti-παχυσαρκία δράσης της κετόνη σμέουρων, βατόμουρο κετόνες δόθηκαν σε ποντίκια που ακολούθησαν διατροφή υψηλή σε λιπαρά για αρκετές εβδομάδες. Οι ποντικοί χωρίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες, κάθε μία να πάρει τις ίδιες θερμίδες αλλά να πάρει διαφορετικές ποσότητες βατόμουρο κετόνες (είτε 0.5%, 1% ή 2%).

Οι δίαιτες ήταν περίπου 40% λίπους σε κάθε ομάδα. Οι ερευνητές σημειωθεί ότι βατόμουρο κετόνες που αποτελείται μεταξύ 1% και 2% των συνολικών θερμίδων προκάλεσε μείωση του σωματικού βάρους και λίπους συσσώρευση στα ήπατα των ποντικών μετά από 10 εβδομάδες χρήσης, σε σύγκριση με ποντίκια που μόνο τράφηκαν με δίαιτα υψηλή σε λιπαρά.

Best βατόμουρο κετόνη για να αγοράσετε

Το καλύτερο βατόμουρο κετόνη που πρέπει να αγοράσετε είναι τα RaspberryKetonePlus. Αυτό είναι ο κατασκευαστής να πουλήσει νόμιμα για συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στους συνδέσμους όπως προβλέπεται. Εδώ, μπορείτε να επισκεφθείτε την αξιόπιστη επίσημη ιστοσελίδα της RaspberryKetonePlus που θα δώσει περισσότερα οφέλη. Μπορείτε επίσης να πάρετε το εγγυημένο και υψηλής ποιότητας RaspberryKetonePlus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>