Το καλύτερο μέρος για να αγοράσει Resveratrol500mg σε απευθείας σύνδεση που λειτουργεί πραγματικά

Resveratrol500mg είναι ένα θρεπτικό ένωση που βρίσκεται σε ένα κόκκινο κρασί και ένα σταφύλι. Εδώ, βρείτε το καλύτερο μέρος για να αγοράσει resveratrol500mg σε απευθείας σύνδεση.

Η ρεσβερατρόλη είναι συχνά αναφέρεται ως το ενεργό συστατικό στο κόκκινο κρασί, αλλά αυτό είναι μια σοβαρή υπεραπλούστευση και τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σαφή. Δεν υπάρχει αρκετή ρεσβερατρόλη σε ένα ποτήρι κρασί για να κάνει τη διαφορά. Βρείτε τα σχόλια και πλήρεις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο.

Τι είναι η ρεσβερατρόλη

Η ρεσβερατρόλη πολυφαινόλες είναι ένα καυτό θέμα μεταξύ των συγγραφέων αντι-γήρανσης και σχολιαστές από το Δρ David Sinclair έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes 1, Ιανουαρίου, 2009 και τη Barbara Walters Δείτε 2, τον Ιούνιο του 2009. Ο Δρ Sinclair τόνισε ότι αν και αντι-γήρανσης ήταν ένα καυτό κουμπί, ήταν περισσότερο ενδιαφέρονται για την επιρροή όσον αφορά τις ασθένειες ή την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με τη γήρανση.

Η ρεσβερατρόλη έχει αποτελέσει το αντικείμενο της έρευνας συναρπαστικό αντι-γήρανσης. Είναι μια πολυφαινόλη φυσιολογικά στα σταφύλια και το κόκκινο κρασί. Αυτή η ρεσβερατρόλη, σταφύλι και το κόκκινο τύπο εκχύλισμα κρασιού παρέχουν αντιοξειδωτική και καρδιαγγειακή υποστήριξη χωρίς οινόπνευμα ή θερμίδες από το κόκκινο κρασί. Για αναφορά, ένα μπουκάλι λίτρο κόκκινο κρασί περιέχει περίπου 1 έως 5 mg της ρεσβερατρόλης.

Resveratrol500mg για την απώλεια βάρους και αντι-γήρανσης

Η ρεσβερατρόλη έχει επίσης την ικανότητα να μειώνουν ενεργοποίησης ενός συγκεκριμένου συμπλόκου πρωτεΐνης (πυρηνικός παράγοντας κάπα Β) η οποία επάγει έναν αριθμό προ-φλεγμονωδών γονιδίων (2, 21). Αυτό έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της καταστολής της έκφρασης της συνθάσης νιτρικού οξειδίου και κυκλοοξυγενάση-1 (COX-1) και COX-2 (προ-φλεγμονώδη ένζυμα), υποδεικνύοντας μία πολύπλευρη αντι-φλεγμονώδες αποτέλεσμα (13).

Προκαταρκτικές μελέτες προτείνουν οι πολυφαινόλες σε ρεσβερατρόλη μπορεί να αναστέλλει τη συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων και μπορούν να προστατεύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων κατά του οξειδωτικού στρες. Έρευνες σε ζώα δείχνουν επίσης πολυφαινόλες κρασί υποστήριξη της υγιούς πίεσης του αίματος και τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Πλέον, μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο στην προώθηση της υγιούς γήρανσης λόγω της αντιοξειδωτικής αρμοδιοτήτων της, εκτός από την παροχή βοήθειας για τη στήριξη φυσιολογικό κυτταρικό πολλαπλασιασμό.

Αγοράστε Resveratrol500mg σε απευθείας σύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα του

Η ρεσβερατρόλη Max μπορεί να βοηθήσει: Καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης με ισχυρά αντιοξειδωτικά. Εξουδετερώστε κάποια ζημία ελεύθερων ριζοσπαστών που μπορούν να συμβάλλουν στη γήρανση. Στηρίξτε την καρδιαγγειακή υγεία. Υποστήριξη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Προώθηση υγιές δέρμα. Υποστήριξη από κοινού για την υγεία. εγκεφάλου υποστήριξη και την υγεία των ματιών. Προωθηθεί η γενική υγεία και ευεξία. Ακόμα κι έτσι πολλοί διανομείς που έχουν ήδη πωληθεί αυτό το συμπληρωμάτων. Φυσικά, το καλύτερο είναι να το αγοράσει απ ‘ευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Resveratrol500mg. Αγοράστε το resveratrol500mg σε απευθείας σύνδεση, κάνοντας κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο. Η επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή Resveratrol500mg είναι η αξιόπιστη μία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>