Το καλύτερο μέρος για να αγοράσει πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τη συμπλήρωση της διατροφής σας

Η υγεία είναι η εξέχουσα δώρο στη ζωή σας με ένα καλό πρόγραμμα διατροφής. Ere δείχνουμε το καλύτερο μέρος για να αγοράσει πρωτεΐνη ορού γάλακτος για συμπλήρωμα διατροφής σας.

Η διατροφή είναι η εναλλακτική λύση για να κρατήσει το σώμα σας υγιές και να μειώσει το βάρος του σώματος. Αυτό το άρθρο θα σας πω πού να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Η ίδρυση της κούνημα σας θα είναι ένα υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σε σκόνη αναμειγνύεται με νερό, δεν χυμό. Προσθέστε περίπου 20-30 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κούνημα – το παλαιότερο είστε, τόσο περισσότερο μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσει μυών. Μια μελέτη των ενηλίκων, η μέση ηλικία των 70, έδειξε όταν πήραν 40g της πρωτεΐνης ορού γάλακτος έναντι 20g? που ενίσχυσε σύνθεση τους μυϊκών πρωτεϊνών κατά 32%.

Ποια πρέπει να επιλέξετε; Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες μπορεί να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα της έρευνας διατροφής, με πιο αργή πέψη των πρωτεϊνών του γάλακτος επόμενο, στη συνέχεια, πρωτεΐνες σόγιας ή φυτό.

Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες είναι ένας από τους δύο πρωτεϊνών που βρέθηκαν στο γάλα, με την άλλη να είναι καζεΐνη. Το πηκτικό (συνήθως ρενίνη) προστίθεται στο γάλα, το τυρόπηγμα (καζεΐνη) και ορό γάλακτος ξεχωριστά. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι το υδατοδιαλυτό μέρος του γάλακτος.

Ορός γάλακτος χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα πρωτεΐνης. Είναι πολύ χρήσιμο για το χτύπημα απευθύνονται καθημερινά τους στόχους της πρωτεΐνης. Ορός γάλακτος απορροφάται πιο γρήγορα από ό, τι άλλες μορφές της πρωτεΐνης, το οποίο σημαίνει ότι αυξάνει επίσης τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών που χρησιμοποιούνται για να σπάσει ένα κατάσταση νηστείας.

Πώς μπορεί να μειώσει το λίπος σας;

Είναι γνωστό ότι η πρωτεΐνη μπορεί να βοηθήσει με την απώλεια βάρους. Είναι η πιο ικανοποιητική μακροθρεπτικά συστατικά, με μεγάλη διαφορά. Η πρωτεΐνη μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό κατά 80 έως 100 θερμίδες ανά ημέρα, και κάνει τους ανθρώπους να τρώνε αυτόματα έως και 441 λιγότερες θερμίδες ανά ημέρα.

Σε μία μελέτη, η κατανάλωση πρωτεΐνης σε 25% των θερμίδων κοπεί πόθους κατά 60%, και μείωσε την επιθυμία για την καθυστέρηση του χρόνου τσιμπολόγημα κατά το ήμισυ. Λαμβάνοντας πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης σας, η οποία θα πρέπει να έχει σημαντικά οφέλη για την απώλεια βάρους.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η αντικατάσταση άλλες πηγές των θερμίδων με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, σε συνδυασμό με την άρση βαρών, μπορεί να προκαλέσει απώλεια βάρους περίπου 8 κιλά, αυξάνοντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα. Ως εκ τούτου, εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, τότε ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος δύο και κρατήστε πατημένο για να τον πολύτιμο μυϊκό σας.

Παρουσιάζοντας ImpactWheyProtein

ImpactWheyProtein είναι σκόνες φυσική πρωτεΐνη που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυϊκή μάζα και να σας ωθήσει πιο κοντά προς το ιδανικό επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2004, ImpactWheyProtein έχει πωλήσει σκόνες πρωτεΐνης σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από μια δεκαετία και πρωτεΐνη ορού γάλακτος της είναι κατασκευασμένο με υψηλές προδιαγραφές με μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

Όταν πρόκειται για την οικοδόμηση των μυών ή να χάσουν βάρος, είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες στη διατροφή σας. Στην καθημερινή ζωή, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καταναλώνουν τη συνιστώμενη ποσότητα πρωτεΐνης μόνο μέσω της διατροφής.

Η ImpactWheyProtein είναι ένα απλό, αποτελεσματικό και βολικό τρόπο για να συμπεριλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες και αμινοξέα στη διατροφή σας. Είναι γρήγορο εργασίας, αποτελεσματική και απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό για να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού και την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας. σκόνες πρωτεΐνης και η πρωτεΐνη δεν είναι απαραίτητη μόνο για την οικοδόμηση των μυών, αλλά μπορούν επίσης να παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους.

Η αξιόπιστη θέση για να αγοράσει Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες

Το προϊόν πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορεί να εξαπλωθεί ευρέως σε πολλά μεγάλα καταστήματα ή κατάστημα συμπληρωμάτων, το μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα εμφανίζει, επίσης, ότι το προϊόν στην λίστα τους. Έτσι, όπου είναι το καλύτερο και αξιόπιστο μέρος για να αγοράσει πρωτεΐνη ορού γάλακτος; Σας προτείνουμε να αγοράσετε στην επίσημη ιστοσελίδα τους, κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να σας φέρει εκεί. Η αγορά στην επίσημη ιστοσελίδα δεν κρατήσει μόνο την ποιότητα αλλά και εγγυάται το προϊόν. Ως εκ τούτου, θα έρθει σε σας με τον καλύτερο και αρχική του κατάσταση.

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>