Το καλύτερο απόσπασμα goji που μπορείτε να πάρετε

Το μούρο Goji είναι ένα αρχαίο φρούτο που βρέθηκε να αναπτύσσεται στις περιοχές των Ιμαλαΐων της Ασίας. Ευτυχώς, το καλύτερο απόσπασμα goji διατέθηκε στην αγορά σήμερα. Για αιώνες, οι παραδοσιακοί βοτανολόγοι έχουν αναγνωρίσει τα διάφορα οφέλη για την υγεία των μούρων goji, εκτός από την ιδιότητά τους ως εξαιρετικά θρεπτικής τροφής. Το μούρο Goji είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης C και περιέχει επίσης πολλές άλλες βιταμίνες και μέταλλα που προάγουν την υγεία. Τα μούρα Goji έχουν από καιρό σεβαστεί ως παγκόσμιο τονωτικό για τα αποτελέσματα βελτίωσης της μακροζωίας τους. Το καλύτερο εκχύλισμα goji μπορεί να υποστηρίξει την υγεία των ματιών, του δέρματος και του καρδιαγγειακού συστήματος. Οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το μούρο goji είναι ένα δυνητικά ισχυρό αντιοξειδωτικό που περιέχει ενώσεις με ιδιότητες βελτίωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Goji οφέλη για την υγεία μούρο

Η επιστημονική κοινότητα ερευνά τα οφέλη για την υγεία των μούρων goji, καθώς η δημοτικότητα αυτών των μικροσκοπικών φρούτων έχει αυξηθεί. Τα υποτιθέμενα οφέλη τους κυμαίνονται από τα αποτελέσματα κατά της γήρανσης μέχρι τη ρύθμιση της γλυκόζης και την υποστήριξη της ανοσολογικής λειτουργίας. Εδώ είναι εφτά πιθανά οφέλη από το καλύτερο απόσπασμα goji με τα επιστημονικά στοιχεία που τα υποστηρίζουν:

 • Προστατεύει τα μάτια.

Τα μούρα Goji πιστεύεται ότι προστατεύουν από τις σχετιζόμενες με την ηλικία οφθαλμικές παθήσεις. Το καλύτερο εκχύλισμα goji μπορεί να βοηθήσει την όραση επειδή περιέχει υψηλά επίπεδα υγιεινών αντιοξειδωτικών, ειδικά ζεαξανθίνης.

 • Παρέχει υποστήριξη ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα μούρα Goji περιέχουν υγιεινά αντιοξειδωτικά. Τα αντιοξειδωτικά είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους στην ανοσοποίηση και την ικανότητά τους να καταπολεμούν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και τις φλεγμονές. Τα μούρα Goji περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών Α και C, όπως και άλλα μούρα, όπως τα βατόμουρα και τα σμέουρα. Οι βιταμίνες Α και C είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση της ανοσίας και την πρόληψη ασθενειών, που κυμαίνονται από το κοινό κρυολόγημα έως τον καρκίνο.

 • Προστατεύει από τον καρκίνο.

Τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, της ζεαξανθίνης και των καροτενοειδών, είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων. Τα αντιοξειδωτικά επιβραδύνουν την ανάπτυξη του όγκου, μειώνουν τη φλεγμονή και βοηθούν στην απομάκρυνση βλαβερών ουσιών από το σώμα.

 • Προάγει υγιές δέρμα.

Τα μούρα Goji περιέχουν β-καροτένιο, το οποίο είναι ένα ουσιαστικό φυτοχημικό φυτό. Το βήτα-καροτένιο είναι γνωστό για την ικανότητά του να προάγει την υγιή επιδερμίδα.

 • Σταθεροποιεί το σάκχαρο στο αίμα.

Τα μούρα Goji μπορεί να βοηθήσουν στον έλεγχο της απελευθέρωσης ζάχαρης στο αίμα. Έρευνες από το 2015 δείχνουν ότι τα μούρα Goji εξισορροπούν τα επίπεδα ινσουλίνης και γλυκόζης στο αίμα.

 • Βελτιώνει την κατάθλιψη, το άγχος και τον ύπνο.

Έρευνα από το 2016 που έγινε με αρουραίους δείχνει ότι τα μούρα goji μπορούν να βελτιώσουν την κατάθλιψη και τις συμπεριφορές που μοιάζουν με άγχος. Μια άλλη μελέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη χρήση ανθρώπων, βρήκε επίσης ότι το καλύτερο απόσπασμα goji θα μπορούσε να βελτιώσει την ενέργεια, τη διάθεση και την πεπτική υγεία.

 • Αποτρέπει τη βλάβη του ήπατος.

Τα μούρα Goji έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ηπατικής νόσου στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Η έρευνα σε ζωικά μοντέλα δείχνει ότι τα μούρα goji μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση της υγείας του ήπατος και στην πρόληψη της εξέλιξης της επαγόμενης από το αλκοόλ λιπαρής ηπατικής νόσου. Η έρευνα σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα στο ήπαρ έχει επίσης βρει ότι το μούρο goji μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη του όγκου.

GojiBerry500mg: το καλύτερο απόσπασμα goji που μπορείτε να πάρετε

Για να πάρετε όλα τα οφέλη για την υγεία που αναφέρθηκαν παραπάνω, αυτό που χρειάζεστε είναι το GojiBerry500mg, επειδή είναι το καλύτερο απόσπασμα goji που πρέπει να πάρετε. Το GojiBerry500mg παρασκευάζεται μόνο από το καλύτερο φυσικό συστατικό και έχει τη σωστή δοσολογία για τον άνθρωπο. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του GojiBerry500mg:

 • Παρέχει το ισοδύναμο 500mg goji μούρα ανά κάψουλα.
 • Κάψουλες χορτοφάγους.
 • Δεν προστίθεται ζάχαρη.
 • Περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα φρούτα ροδιού.

Το καψάκιο GojiBerry500mg είναι πιο βολικό να λαμβάνετε από το χυμό Goji Berry. Δεν θα αυξήσει την πρόσληψη ζάχαρης σαν προϊόν χυμού. Είναι επίσης ιδανικό για τους ανθρώπους που θέλουν τα οφέλη των μούρων goji, αλλά που δεν θέλουν τη γεύση των χυμών και των ξηρών καρπών. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το καλύτερο απόσπασμα goji, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>