Τι πρέπει να ξέρετε για τη χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης στήθους

Για ορισμένες γυναίκες, η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του μαστού είναι ένας τρόπος να αισθάνεστε πιο σίγουροι. Για άλλους, αποτελεί μέρος της ανοικοδόμησης του μαστού για διάφορες συνθήκες. Η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του μαστού συνήθως περιλαμβάνει την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στήθους κάτω από ιστούς μαστού ή θωρακικούς μύες Εάν εξετάζετε τη χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης στήθους, μιλήστε με έναν αξιόπιστο χειρουργό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ποια είναι η χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένων πιθανών κινδύνων, επιπλοκών και παρακολούθησης.

Η διαβούλευση

Παρόλο που πολλοί ασθενείς έχουν την πρώτη τους διαβούλευση με κάποια ιδέα για το πώς θα ήθελαν να εμφανιστούν μετά την επέμβαση, μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους χειρουργούς για συστάσεις. Ένας γιατρός θα έχει πραγματοποιήσει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις από τη στιγμή που θα εισέλθετε στο γραφείο του, έτσι οι χειρουργοί έχουν μια λειτουργική γνώση του τι προτιμούν οι άνθρωποι όταν πρόκειται για την αύξηση του μαστού. Οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία οπτικής απεικόνισης με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή για να καθορίσουν το καλύτερο μέγεθος και τύπο εμφυτεύματος για το σώμα σας. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, ο γιατρός θα εξηγήσει ολόκληρη τη διαδικασία χειρουργικής διεύρυνσης του μαστού. Πέρα από το μέγεθος, θα πρέπει να επιλέξετε το είδος του υλικού εμφυτεύματος που θέλετε. Οι δύο κύριες επιλογές είναι σιλικόνη ή αλατούχο διάλυμα, το οποίο θα καθορίσει τη σταθερότητα και το σχήμα. Ανάλογα με την επιλογή σας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα σχήμα, το οποίο μπορεί να είναι στρογγυλό ή δάκρυ, μεταξύ άλλων επιλογών. Ανάλογα με αυτό που επιλέγετε, ο γιατρός θα συστήσει είτε να τοποθετήσει το εμφύτευμα κάτω ή πάνω από το μυ.

Οι σκοποί της χειρουργικής διεύρυνσης στήθους

Η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του στήθους γίνεται:

 • Μεγάλες στήθους που είναι φυσικά μικρές.
 • Επαναφέρετε το μέγεθος και το σχήμα του μαστού μετά την απώλεια βάρους.
 • Επαναφέρετε τη συμμετρία όταν τα στήθη είναι ασύμμετρα.
 • Επαναφέρετε το στήθος ή το στήθος μετά από χειρουργική επέμβαση.
 • Βελτίωση της αυτοπεποίθησης.

Η επέμβαση διεύρυνσης του στήθους περιλαμβάνει ανασχετική χειρουργική επέμβαση και καλλυντική χειρουργική. Η αναδημιουργία χειρουργικής επέμβασης στο στήθος μπορεί να γίνει ως μέρος της θεραπείας για καρκίνο του μαστού. Η αισθητική χειρουργική του στήθους γίνεται για αισθητικούς σκοπούς. Η χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης του στήθους είναι συνήθως καλλυντική χειρουργική. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η διεύρυνση του μαστού μέσω της χειρουργικής επέμβασης ενισχύει την αυτοεκτίμηση των γυναικών και τα συναισθήματά τους για τη σεξουαλικότητά τους.

Οι κίνδυνοι επέμβασης στη διεύρυνση του στήθους

Ορισμένες από τις επιπλοκές και τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα της εγχείρησης διεύρυνσης του μαστού περιλαμβάνουν:

 • Πρόσθετες χειρουργικές επεμβάσεις, με ή χωρίς αφαίρεση της συσκευής.
 • Καψική σύσπαση, ιστός ουλής που σχηματίζεται γύρω από το εμφύτευμα και συμπιέζει το εμφύτευμα.
 • Πόνος στο στήθος.
 • Αλλαγές στην αίσθηση των θηλών και του μαστού.
 • Διάσπαση με αποπληθωρισμό εμφυτευμάτων γεμάτα φυσιολογικό ορό.
 • Διάσπαση με ή χωρίς συμπτώματα (σιωπηρή ρήξη) εμφυτευμάτων γέλης σιλικόνης.

Ένας εκπληκτικός τρόπος για να διευρύνετε το στήθος χωρίς χειρουργική επέμβαση

Εκτιμούμε ότι πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται τώρα να ενισχύσουν το σχήμα και την πληρότητα του στήθους τους, αλλά επιθυμούν να διατηρήσουν ένα φυσικό προφίλ και δεν αισθάνονται άνετα με την ιδέα της χειρουργικής επέμβασης παρά την τεράστια πρόοδο που έχει σημειωθεί στην κατασκευή και ασφάλεια τους. Γι ‘αυτό είναι καλό να γνωρίζουμε όλα σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις στα εμφυτεύματα στήθους και την ποικιλία των μη χειρουργικών τεχνικών ενίσχυσης του μαστού. Οι συσκευές αναρρόφησης και άλλες “φυσικές” εναλλακτικές λύσεις μπορεί να είναι κατάλληλες για ασθενείς που επιθυμούν να αποφύγουν εμφυτεύματα, ωστόσο πιστεύουμε ότι μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα. Σήμερα, πολλές γυναίκες επιλέγουν μια πολύ επιτυχημένη εναλλακτική λύση – Brestrogen. Το Brestrogen είναι μια εξαιρετική κρέμα μεγέθυνσης του μαστού που παρασκευάζεται με φυσικά και καθαρά συστατικά, γεγονός που το καθιστά απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο για χρήση. Το Brestrogen θεωρείται πολύ ανώτερο από άλλες κρέμες διεύρυνσης του στήθους, καθώς είναι κατασκευασμένο από φυτικό εκχύλισμα που αναφέρεται ως pueraria mirifica. Από τους τελευταίους πολλούς αιώνες, αυτό το φυτικό συστατικό έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το μέγεθος και το σχήμα των στήθων χωρίς να επιβάλλει αρνητικές επιπτώσεις. Η κρέμα Brestrogen είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφάται από το δέρμα σε ελάχιστο χρόνο. Δεν δημιουργεί λεκέδες ή προβλήματα στα ρούχα σας. Η χρήση της κρέμας δύο φορές την ημέρα (μία το πρωί και μία το βράδυ), θα βρείτε σημαντική ανύψωση στο στήθος σας σε διάστημα 2-3 εβδομάδων, ακολουθούμενη από αύξηση του μεγέθους σουτιέν σε 6 έως 7 εβδομάδες. Τα κορίτσια και οι γυναίκες που έχουν δοκιμάσει το Brestrogen για 5-6 μήνες είχαν μια αύξηση δύο μεγεθών στο σουτιέν. Δεδομένου ότι είναι σε θέση να προκαλέσει αυτό το επίπεδο ανάπτυξης χωρίς τεχνητά συστατικά ή χειρουργική επέμβαση, είναι προφανές ότι το Brestrogen είναι μια καλύτερη επιλογή για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να έχει όχι μόνο μεγαλύτερα αλλά και πρώην στήθη. Μπορείτε να παραγγείλετε Brestrogen από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>