Τι πρέπει να ξέρετε για τα στεροειδή για τον αθλητισμό

Για επαγγελματίες bodybuilders και αθλητές, τα στεροειδή μπορούν να χτίσετε το μυ γρήγορα τους. Στην πραγματικότητα, τα στεροειδή απαγορεύονται στον αθλητισμό. Ποιοι είναι οι λόγοι; Μάθετε εδώ!

Τα αναβολικά στεροειδή είναι συνθετικές ορμόνες από το αρσενικό σώμα που μπορεί να διεγείρει την ανάπτυξη των κυττάρων, όπως ορμόνη τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη μπορεί να τονώσει και να ενισχύσει την ανάπτυξη των μυών. Εάν καταναλώνετε στεροειδή, θα μπορείτε να χτίσετε μυϊκή μάζα, να αυξήσει την ενέργειά σας και να μειώσουν το σωματικό λίπος.

Αυτά είναι λόγος για τον οποίο τα στεροειδή χρησιμοποιούνται από αθλητές για τον αθλητισμό. Όμως, τα στεροειδή μπορεί να εγχυθεί τη λειτουργία του σώματός σας. Έχουν προκάλεσε τις κακές παρενέργειες για την υγεία σας σε μακροχρόνια χρήση. Στην πραγματικότητα, τα στεροειδή για τον αθλητισμό δεν συνιστάται σε επαγγελματικό bodybuilding. Χρησιμοποιούνται μόνο για ορισμένες ιατρικές σκοπό αυτό από το γιατρό συνταγές.

Υπάρχουν μερικά στεροειδή παρενέργειες στο σώμα σας, ειδικά για χρήση στεροειδών στον αθλητισμό. Αυτά ζήτημα υγείας αιτία να ασχοληθεί με τη χρήση των στεροειδών στην οικοδόμηση των μυών. Όπως φάρμακα, στεροειδή μπορεί να οδηγήσει ισχυρή ένδειξη για όγκο του ήπατος και άλλων προβλημάτων υγείας, όπως, καρδιαγγειακές παθήσεις, την πίεση του αίματος, ο σχηματισμός του μαστού για τους άνδρες, τα υψηλά επίπεδα των κυκλοφορούντων οιστρογόνων για τις γυναίκες και ούτω καθεξής. Θα πρέπει να γνωρίζετε για χρήση ναρκωτικών, ιδίως στεροειδή, επειδή έχουν τα συμπτώματα στέρησης σε ψυχολογικά, όπως αλλαγή διάθεσης, κατάθλιψη, επιθετικότητα, βίαιη συμπεριφορά και σε ορισμένες περιπτώσεις οξείας ψύχωσης.

Συνήθως, οι αθλητές παίρνουν με ένεση στεροειδών είναι μέσω βελονών συχνά. Υπάρχει ένα ορισμένο μέρος του σώματος όπου εγχύονται στεροειδή? ώμου, του μηρού και πισινό. Η ένεση των στεροειδών είναι επίσης επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα, στεροειδή δώσει τα αθέμιτα πλεονεκτήματα για τους αθλητές που τα χρησιμοποιούν. Μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους στα σοβαρά. Με τη χρήση στεροειδών, οι αθλητές θα έχουν την κακή αρχεία, επειδή είναι μια μορφή εξαπάτησης πάρα πολύ.

Σε μια περίπτωση, οι αθλητές που χρησιμοποιούν στεροειδή δεν έχουν την ακεραιότητα του παιχνιδιού. Θέλουν να γίνει ισχυρότερο, την κατασκευή μεγαλύτερων μυών, τρέχει πιο γρήγορα στο γρήγορο τρόπο, χωρίς να προσέξει τις παρενέργειες.

Τα στεροειδή χρησιμοποιούνται στον αθλητισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους αθλητές. Όμως, μέχρι τώρα στεροειδή έχουν γίνει τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία έχουν αλλάξει την ακεραιότητα των αθλητών. Θα πρέπει να εξετάσει για τη χρήση στεροειδών. Το γεγονός της χρήσης στεροειδών για τον αθλητισμό είναι μόνο επικίνδυνη για το σώμα σας. Οι αθλητές θα πρέπει να επικεντρωθεί στην δική τους ικανότητα να βελτιώσουν τη δύναμή τους για τον αθλητισμό, φυσικά. Πρέπει να έχουν μια σκληρή δουλειά για να κερδίσει το παιχνίδι. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>