Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και τη διάρροια

Αναρωτιέστε αν υπάρχει σχέση μεταξύ αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου και διάρροιας; Λοιπόν, βρείτε την αλήθεια σε αυτό το άρθρο! Η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου είναι μία από τις πιο απλές, αλλά πιο αγνοημένες διαδικασίες θεραπείας στο σπίτι στις σημερινές κοινωνίες. Οι άνθρωποι προτιμούν να ασχολούνται με την ταλαιπωρία της δυσκοιλιότητας ή του στομαχιού, παρά να αντιμετωπίσουν την αιτία του ιδίου. Τα προβλήματα του παχέος εντέρου προέρχονται από κακές διατροφικές συνήθειες. Όποτε δεν μπορείτε να αφομοιώσετε, το μεγαλύτερο μέρος του υποτίθεται ότι πρέπει να εκκρίνεται. Εντούτοις, το κόλον δεν μπορεί να έχει ελεύθερη διέλευση των σκαμνιών, καθώς οι ουσίες σε μερικές από τις ανθυγιεινές τροφές σχηματίζουν σβώλους που είναι δύσκολο να αποβληθούν. Η ακαταστασία του παχέος εντέρου μας οδηγεί είτε σε δυσκοιλιότητα είτε σε διάρροια.

Πόσο κακή απεξάρτηση από το παχύ έντερο και διάρροια σχετίζονται μεταξύ τους

Η διάρροια είναι μία από τις πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με την κακή αποτοξίνωση του παχέος εντέρου. Εάν επιλέξετε ένα φτηνό συμπλήρωμα αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου ή δεν ακολουθείτε σωστά τις οδηγίες, μπορεί να χάσετε τον έλεγχο των εντέρων και να αντιμετωπίσετε διάρροια και φαγούρα. Αυτό το είδος αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου συχνά περιλαμβάνει συστατικά που είναι πάρα πολύ διεγερτικά, όπως οσμωτικά και αλατούχα καθαρτικά. Ωστόσο, το κατάλληλο συμπλήρωμα αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου θα πρέπει πραγματικά να λειτουργήσει για να σταματήσει η διάρροια με αποτοξίνωση του πεπτικού σωλήνα και τράβηγμα βλέννας και άλλων αποβλήτων από τα εσωτερικά σας στοιχεία. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε συμπλήρωμα αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου που χρησιμοποιεί πιο ήπια καθαρτικά με ιστορικό παρεμπόδισης, αντί να προκαλεί διάρροια. Αυτές περιλαμβάνουν φλοιό ψύλλιο ή σπόρο, αλόη βέρα, cascara sagrada ή ραβέντι.

Τι να κάνετε όταν ασχολείστε με την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και τη διάρροια

Η διάρροια δεν είναι φυσιολογική. Έχοντας να παραμείνετε πολύ κοντά στην τουαλέτα, το αίσθημα αδύναμης, κουρασμένης και τρομερής δεν είναι καθόλου καλός. Είναι σημαντικό να διαπιστώσετε εάν η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και η διάρροια σχετίζονται μεταξύ τους. Εδώ είναι πολλοί διαφορετικοί λόγοι που μπορεί κανείς να βιώσει τα συμπτώματα της διάρροιας:

 • δηλητηρίαση από τρόφιμα, για παράδειγμα μερικά τρόφιμα που έχετε φάει τελευταία όπως θαλασσινά, γρήγορο φαγητό, πικ-νικ κ.λπ.
 • Βακτήρια, ιοί ή παράσιτα – τζαρδιά, πυρετός κάστορας, διάρροια ταξιδιωτών, δυσεντερία.
 • Μη ανοχή ή αλλεργία σε ορισμένα τρόφιμα, για παράδειγμα δυσανεξία στη λακτόζη ή στη γλουτένη. Μπορείτε να αναπτύξετε αυτές τις δυσανεξίες ανά πάσα στιγμή στη ζωή και θα πρέπει να βάλετε το καπέλο σας για να καθορίσετε τι είναι. (δίαιτα εξάλειψης).
 • Κατάσταση του εντέρου όπως σύνδρομα ευερέθιστου εντέρου, ασθένεια φλεγμονώδους εντέρου ή ελκώδης κολίτιδα ή ασθένεια Crohn.
 • Αντίδραση ή παρενέργεια ορισμένων φαρμάκων.
 • Καρκίνος στο έντερο.

Πότε η διάρροια έρχεται ως αντίδραση καθαρισμού; Τις περισσότερες φορές, το σώμα σας προσπαθεί να απαλλαγεί από κάτι ή να προσπαθεί να σας πει κάτι. Όταν η διάρροια είναι ένα σήμα για προσοχή; Ολη την ώρα. Η διάρροια σημαίνει ότι κάτι στο σώμα σας είναι εκτός ισορροπίας και χρειάζεται διόρθωση. Εδώ είναι μια γρήγορη άκρη, αν ξαφνικά κατακλύζεται με αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και διάρροια. Σταματήστε να τρώτε περισσότερα τρόφιμα, να απολαύσετε το έντερο για μια μέρα και να πιείτε πολλά καθαρά υγρά για να κρατήσετε τον εαυτό σας ενυδατωμένο. Η διάρροια καθαρίζει μόνοι σε λίγες μέρες. Μερικές ενδιαφέρουσες θεραπείες που δουλεύουν για περιστασιακή διάρροια είναι:

 • Μπανάνες, ρύζι, μήλα, τσάι ή τοστ. Άλλα τρόφιμα που βοηθούν είναι η σούπα κοτόπουλου, ή ακόμα και ψητή πατάτα.
 • Αποφύγετε όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
 • Η παλαιά αμερικανική ινδική θεραπεία είναι μπαχαρικό, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μείωση του αερίου και της φούσκας, της δυσπεψίας και της διάρροιας. Βάλτε μια τσίμπημα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και πιείτε αργά.
 • Καψάκιο άνθρακα – ο ξυλάνθρακας απορροφά γρήγορα τις τοξίνες στο στομάχι, οπότε πρέπει να πάρετε τα καπάκια άνθρακα αμέσως μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων. Μόνο για βραχυπρόθεσμη χρήση. Αναμείνετε τα μαύρα κόπρανα την επόμενη μέρα.
 • Τσάι με μέντα, βοηθά στην ηρεμία και στην απαλότητα των μυών του πεπτικού σας σωλήνα. Πιείτε 1-3 φλιτζάνια τσάι μέντας.
 • Απαραίτητη θεραπεία όλων των εποχών: 1 φλιτζάνι βουνό δροσιά και 1 κουταλιά της σούπας αραβοσίτου. Ανακατέψτε μαζί και πιείτε. Πάρτε μια άλλη δόση εάν είναι απαραίτητο, αλλά συχνά μια δόση είναι αρκετή.

Είναι αποτοξίνωση του παχέος εντέρου ασφαλής

Η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου είναι βασικά ασφαλής και ακόμη και συνιστάται για τη βελτίωση της υγείας του εντέρου και του υγιούς πεπτικού συστήματος. Η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και η διάρροια έχουν σύνδεση. Ωστόσο, κακά πράγματα δεν θα συμβούν σε σας, αρκεί να κάνετε μια διαδικασία αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου με φυσικούς τρόπους και συστατικά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου που περιέχει ωφέλιμα φυσικά συστατικά. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες για την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και τη διάρροια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>