Τι να κάνω εάν δεν μπορώ να μείνω έγκυος

Δύο στις πέντε γυναίκες θέτουν την ερώτηση: “Τι να κάνω εάν δεν μπορώ να μείνω έγκυος;” Έχουμε διερευνήσει κάποιες επιλογές και θεραπευτικές επιλογές που θα τους βοηθήσουν να συλλάβουν. “Τι να κάνω εάν δεν μπορώ να μείνω έγκυος” είναι στην πραγματικότητα μια συνηθισμένη ερώτηση. Περίπου μία στις έξι γυναίκες θα έχουν δυσκολία να μείνουν έγκυες. Υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες υπογονιμότητας και επηρεάζουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Για τις γυναίκες, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τις σάλπιγγες, τον τράχηλο της μήτρας ή τη μήτρα – ή μπορεί να έχουν κάποια σχέση με τον έμμηνο κύκλο ή την ενδομητρίωση. Για τους άνδρες, μπορεί να προκληθεί από προβλήματα με το σπέρμα, την ανικανότητα ή εμπόδια στη διέλευση του σπέρματος. Έχουμε διερευνήσει κάποιες επιλογές σχετικά με το πού να πάμε για βοήθεια, και θα εξηγήσει κάποιες πιθανές θεραπείες.

Τι να κάνω εάν δεν μπορώ να μείνω έγκυος: 3 βήματα για να πάρετε

Η ανικανότητα να μείνετε έγκυος μπορεί να είναι σπασμωδική. Αλλά υπάρχουν βήματα που μπορεί να κάνει κάθε ζευγάρι, και πρέπει να πάρει. Μερικές φορές η αιτία της στειρότητας είναι εύκολη στη διάγνωση και μπορεί να αντιμετωπιστεί. Τα παρακάτω είναι πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αρχίζετε να ρωτάτε “τι να κάνετε αν δεν μπορώ να μείνω έγκυος”.

  • Κάντε μια συνάντηση με τον γυναικολόγο ή τον γιατρό.

Η πρώτη σας στάση πρέπει να είναι στον κανονικό σας γυναικολόγο. Ίσως θελήσετε να φέρετε μαζί το σύντροφό σας. Συζητήστε τα συμπτώματά σας, φροντίστε να αναφέρετε και τα “ενοχλητικά”, όπως το επώδυνο σεξ, την ανεπιθύμητη ανάπτυξη τριχών ή τη χαμηλή λίμπιντο. Αυτά μπορούν όλα από τα συμπτώματα ενός προβλήματος γονιμότητας. Συμπεριλάβετε τυχόν συμπτώματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει και ο άντρας σας.

  • Αρχίστε τη δοκιμή γονιμότητας σε μια κλινική γονιμότητας.

Οι δοκιμές γονιμότητας περιλαμβάνουν εργαστήριο αίματος για τη γυναίκα και ανάλυση σπέρματος για τον άνθρωπο. Ανάλογα με τα συμπτώματά σας, η εξέταση μπορεί επίσης να περιλαμβάνει υστεροσαλπιγγογραφία, κολπικό υπερηχογράφημα ή διαγνωστική λαπαροσκόπηση. Ο γιατρός σας πιθανότατα θα εκτελέσει μια βασική εξέταση της πυέλου, ένα τεστ παπανικολάου και κάποιοι θα σας δοκιμάσουν για ορισμένες σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις ή ασθένειες.

  • Αρχίστε τη θεραπεία γονιμότητας.

Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων γονιμότητάς σας, ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει να προχωρήσετε με κάποια μορφή θεραπείας γονιμότητας. Μπορεί να αισθανθεί, για παράδειγμα, ότι θα μπορούσατε να έχετε επιτυχία λαμβάνοντας ένα φάρμακο γονιμότητας.

Μερικές σκέψεις σχετικά με τη θεραπεία της γονιμότητας

Αφού λάβετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο γιατρός σας γονιμότητας θα προχωρήσει σε ένα συνιστώμενο θεραπευτικό σχέδιο. Αφού συναντήσετε μαζί της, μπορείτε επίσης να καθίσετε με τον οικονομικό σύμβουλο της κλινικής για να συζητήσετε τις αμοιβές και τις επιλογές πληρωμής. Ο γιατρός σας θα πρέπει να σας δώσει το χρόνο και το σύντροφό σας για να εξετάσετε τις προτεινόμενες θεραπείες και να υπολογίσετε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Πρέπει να ξέρετε ότι οι θεραπείες υπογονιμότητας κυμαίνονται από σχετικά απλές έως πολύπλοκες. Για παράδειγμα, εάν έχετε ενδομητρίωση, ο γιατρός σας μπορεί να κάνει χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει πρώτα τις καταβολές του ενδομητρίου. Στη συνέχεια, αφού έχετε χρόνο να ανακάμψετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη γονιμοποίηση in vitro ή ακόμη και να δοκιμάσετε μόνοι σας για λίγο.

Τι πρέπει να κάνω εάν δεν μπορώ να μείνω έγκυος: διαβάστε την PregnancyMiracle

“Τι να κάνετε αν δεν μπορώ να μείνω έγκυος;” Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τη στειρότητα χωρίς να καταφύγετε σε φάρμακα ή χειρουργικές επεμβάσεις, τότε πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο “PregnancyMiracle” από την Lisa Olson. Στην PregnancyMiracle, η Lisa Olson αποκαλύπτει το ισχυρό της σύστημα για να απαλλαγεί από τη στειρότητα χωρίς τη χρήση ναρκωτικών και χειρουργικών επεμβάσεων. Θα βρείτε ένα πλήρες ολιστικό σύστημα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιστρέψετε τη στειρότητα και να μείνετε έγκυος γρήγορα ακόμη και αν είστε στα τέλη της δεκαετίας του ’30 ή του ’40. Αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια φυσική προσέγγιση για τη σύλληψη. Βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη ενός διατροφολόγου, σε συνδυασμό με τις προσωπικές του εμπειρίες και την έρευνα για πολλά χρόνια. Το βιβλίο ξοδεύει έπειτα 200 επιπλέον σελίδες, παρέχοντας ένα σε βάθος προσωπικό σχέδιο, με φυσικό σύστημα που περιλαμβάνει διάφορες αλλαγές στον τρόπο ζωής, ρύθμιση του νου, θεραπεία ολόκληρου του σώματος και φυσικές τεχνικές. Η Lisa Olson πέρασε χρόνια στην ανάπτυξη της PregnancyMiracle, έτσι ώστε οι άνθρωποι σαν αυτήν που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να συλλάβουν μπορούν να έχουν την ευκαιρία να έχουν τα όνειρά τους για ένα νέο μέλος της οικογένειας. Το PregnancyMiracle έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να λύσουν τα προβλήματα γονιμότητάς τους, αλλά αυτό το βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους άνδρες επίσης. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να αποκτήσετε το βιβλίο αυτή τη στιγμή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>