Τι να εξετάσετε σχετικά με τον αποκλεισμό καρβιδίου για διαβητικούς

Δεν είναι μόνο χρήσιμο για την απώλεια βάρους, υπάρχει επίσης η χρήση αποκλεισμού υδατανθράκων για διαβητικούς ή ανθρώπους που παρακολουθούν το σάκχαρο του αίματός τους. Μια μελέτη έδωσε στους εθελοντές τέσσερις φέτες λευκού ψωμιού και μαργαρίνης. η μισή ομάδα έλαβε τον εμπορικό αποκλεισμό καρβιδίου. Οι ερευνητές ανέφεραν ότι η απορρόφηση των υδατανθράκων αναστέλλεται κατά 66% στην ομάδα συμπληρωμάτων. Οι μετρήσεις του σακχάρου στο αίμα του συμμετέχοντα επέστρεψαν στο φυσιολογικό και μετά την κατανάλωση γρηγορότερα για όσους έλαβαν το συμπλήρωμα αποκλεισμού του καρβιδίου Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πραγματικά οφέλη από τον αποκλεισμό υδατανθράκων για διαβητικούς.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του αποκλεισμού καρβιδίου για τους διαβητικούς

Οι αναστολείς καρβιδίου έχουν ωφέλιμες επιδράσεις στο σύστημα γλυκόζης-ινσουλίνης που μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο την επιδημία της παχυσαρκίας αλλά και την επιδημία διαβήτη που αναπτύσσεται. Πολλές χρόνιες διαταραχές που σχετίζονται με τη γήρανση – υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη και τριγλυκερίδια, διαβήτη και παχυσαρκία – σχετίζονται έντονα με διαταραχές του μεταβολισμού της ινσουλίνης. Όταν η ινσουλίνη ανακαλύφθηκε στις αρχές του 20ού αιώνα, οι επιστήμονες θεώρησαν ότι ήταν η απάντηση για τους πάσχοντες από διαβήτη. διότι ο διαβήτης θεωρήθηκε ότι είναι πρωτίστως ασθένεια ανεπάρκειας ινσουλίνης. Η αντίσταση στην ινσουλίνη μπορεί να αυξηθεί ή ακόμα και να κατακρημνιστεί με την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν μεγάλες ποσότητες επεξεργασμένων υδατανθράκων (τρόφιμα που διασπώνται εύκολα και απορροφώνται γρήγορα στον γαστρεντερικό σωλήνα). Αυτοί οι ταχέως απορροφημένοι, εξευγενισμένοι υδατάνθρακες λέγεται ότι έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Η λήψη αναστολέων υδατανθράκων πριν ή με υψηλές γλυκαιμικές τροφές μπορεί να μειώσει τον γλυκαιμικό δείκτη τους επιβραδύνοντας την απορρόφηση τους και μπορεί να βελτιώσει ή ακόμα και να αποτρέψει την αντίσταση στην ινσουλίνη. Με τη βελτίωση ή την παρεμπόδιση της αντίστασης στην ινσουλίνη, οι αναστολείς των υδατανθράκων θα μπορούσαν να αποτελέσουν πλεονέκτημα για την καταπολέμηση της τρέχουσας παχυσαρκίας και των διαβητικών επιδημιών. Έτσι, εάν ανησυχείτε για τις επιπτώσεις του αποκλεισμού καρβιδίων για διαβητικούς ή είστε προ-διαβητικούς, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε αυτό το συμπλήρωμα.

Προφυλάξεις πριν από την αγορά αποκλεισμού καρβιδίου για διαβητικούς

Είναι σημαντικό να μην αγοράσετε απευθείας έναν αποκλεισμό υδατανθράκων για διαβητικούς, ειδικά χωρίς συνταγή. Εάν παίρνετε ινσουλίνη ή άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του διαβήτη, μην παίρνετε αναστολείς carb, μέχρι να μιλήσετε με το γιατρό σας. Οι αναστολείς καρβίων μειώνουν επίσης το σάκχαρο του αίματος και η ανάμειξή τους με άλλα διαβητικά φάρμακα μπορεί να προκαλέσει πολύ χαμηλή ζάχαρη στο αίμα. Ο κίνδυνος από τα συμπληρώματα εξαρτάται από το πόσο λαμβάνετε και από την ποσότητα των δραστικών συστατικών ανά δόση. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό, τον κατασκευαστή ή τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το συμπλήρωμα.

Τελικές αποφάσεις

Οι αναστολείς καρβιδίου εισήχθησαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1980 και πρόσφατα επέστρεψαν στη σκηνή του συμπληρώματος. Οι περισσότεροι αναστολείς υδατανθράκων είναι φτιαγμένοι από λευκά φασόλια νεφρού. Όταν πρόκειται για τους αντιμυκητιακούς αναστολείς, υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλετε να καταλάβετε προτού τα χρησιμοποιήσετε.

  • Πρώτον, ο FDA έχει προειδοποιήσει τους καταναλωτές σχετικά με τη χρήση αποκλειστών υδατανθράκων. Ενώ αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακό για εσάς, ο FDA προτείνει ότι υπάρχει μικρή έρευνα που υποστηρίζει τους ισχυρισμούς πίσω από αυτά τα συμπληρώματα.
  • Δεύτερον, εάν έχετε διαβήτη τύπου 2, σίγουρα θα θέλετε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε τους αντιμικροβιακούς αναστολείς καρβιδίου. Υπάρχουν μερικά συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες αλληλεπιδράσεις στους διαβητικούς. Μιλώντας για τα συστατικά, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε διερευνήσει όλα τα συστατικά στην ετικέτα προτού αρχίσετε να παίρνετε αναστολείς καρβιδίου. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να βρείτε έναν φυσικό αποκλεισμό καρβιδίου.

Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του αποκλεισμού καρβιδίου για διαβητικούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>