Τι είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anavar

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anavar είναι ήπια αν συγκριθούν με άλλα στεροειδή για τη σωματική ανάπτυξη, αλλά μπορούν να αποδειχθούν άσχημα εάν δεν λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις. Το Anavar αναπτύχθηκε αρχικά για τη θεραπεία καταστάσεων που προκαλούν σοβαρό βάρος και απώλεια μυών. Μπορεί επίσης να καταστείλει την κορτιζόλη, καθιστώντας την αποτελεσματική θεραπεία για την εξάρτηση από κορτικοστεροειδή. Επιπλέον, η ικανότητα του Anavar να ενισχύει τα οστά καθιστά την εγκεκριμένη από την FDA θεραπεία για την οστεοπόρωση. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anavar διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ ήπιες και ανεκτές από τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών.

Οφέλη από την Anavar

Πριν μιλήσετε πιο συγκεκριμένα για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Anavar, πιστεύουμε ότι πρέπει επίσης να ξέρετε για τα οφέλη του Anavar. Υπάρχουν τρία βασικά οφέλη της Anavar, με το κύριο να είναι ότι καίει λίπος γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορείτε να κάψετε πολύ λίπος λίγα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Στην πραγματικότητα, εάν τρώτε σωστά και κάνετε καρδιο, θα μπορούσατε να πάρετε ένα ιδανικό σώμα μέσα σε 4-6 εβδομάδες. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι αυξάνει τη δύναμη. Καθώς χάνετε βάρος και καίτε λίπος, τα επίπεδα αντοχής σας θα βελτιωθούν. Θα εκπλαγείτε με το πόσο ισχυρή μπορείτε να πάρετε με το Anavar, αν και θεωρείται κοπτικό στεροειδές. Το τρίτο όφελος είναι ότι αυξάνει τα επίπεδα αντοχής. Αυτό έρχεται στο χέρι για έντονες προπονήσεις, ειδικά καρδιοσυμβουλές. Εάν θέλετε να πάρετε τις προπονήσεις σας στο επόμενο επίπεδο, τότε χρειάζεστε την αντοχή που παρέχει η Anavar.

Top 10 παρενέργειες του Anavar

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Anavar μπορεί να είναι επιβλαβείς και δυσάρεστες. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο εάν χρησιμοποιούνται συχνά μεγάλες δόσεις. Πριν χρησιμοποιήσετε το Anavar, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κινδύνους και τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει.

 1. Ακμή.
 2. Υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση).
 3. Υψηλή χοληστερόλη – αύξηση της κακής χοληστερόλης.
 4. Καταστολή της παραγωγής τεστοστερόνης.
 5. Ατροφία των όρχεων.
 6. Τριχόπτωση.
 7. Πριαπισμός.
 8. Κίνδυνος για ηπατική βλάβη.
 9. Κατάθλιψη.
 10. Προβλήματα πίεσης του αίματος.

Ειδικά για τις γυναίκες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να εμφανίσουν παρενέργειες του Anavar που περιλαμβάνουν:

 • Εμβάθυνση της φωνής.
 • Ανάπτυξη τρίχας σώματος.
 • Διεύρυνση του κλειτορίδας.

Αυτές οι παρενέργειες του Anavar θα μπορούσαν να είναι μόνιμες εάν δεν εντοπίστηκαν νωρίς. Εάν χρησιμοποιείτε το Anavar και εντοπίσετε κάποια από τις ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη χρήση του φαρμάκου, θα πρέπει να διακόψετε αμέσως τη χρήση του.

Είναι η Anavar νόμιμη

Σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Anavar χαρακτηρίζεται ως ελεγχόμενη ουσία ή παράνομη. Το Anavar είναι νόμιμο στην Τουρκία, τη Μολδαβία και την Ταϊλάνδη, όπου μπορείτε να αγοράσετε σε φαρμακεία. Σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς, μπορείτε να το αγοράσετε σε φαρμακευτικές ποιότητες, αλλά όχι στην ακατέργαστη κατάσταση. Μην ανησυχείτε αν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορείτε ακόμα να πάρετε τα ίδια οφέλη λαμβάνοντας Anvarol, μια εναλλακτική λύση Anavar από το Crazybulk. Έχει την ικανότητα να διεγείρει τη σύνθεση φωσφοκρεατίνης στον μυϊκό ιστό απελευθερώνοντας έτσι δύναμη και ενέργεια στο σώμα. Το Anvarol περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για την απώλεια βάρους και λίπους ενώ ενισχύει τα μυϊκά σας έργα. Είναι σημαντικό ότι το προϊόν αυτό δεν περιέχει ανεπιθύμητες ενέργειες του Anavar. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να το αποθηκεύσετε στο σπίτι σας είναι να παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα του Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>